Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Foloseste cineva President Jackson II ASC pe masina? Merita?

Ninja

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor,

As fi vrut sa stiu daca merita investit intr-un Jackson II ASC folosit impreuna cu o antena ML 145 de la Midland sau cu un Wilson Little Wil. Este genul de statie care poate fi folosit pe masina sau este mai mult pentru "stationar"?

Cum este din punct de vedere al receptiei comparativ cu un Magnum S6 sau S9? Ca putere am vazut ca merge pana la 25 W, inferioara celor de la Magnum, dar oricum superioara celorlalte statiilde la President care au 4W pe FM.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Foloseste cineva President Jackson II ASC pe masina? Merita?

Dupa parerea mea merita. Eu il folosesc impreuna cu o antena Sirio Megawatt 4000 Turbo, in locul unui Storm Radian, iar diferentele sunt evidente. Nu atat la receptie, cat la emisie am observat imbunatatiri. M-am auzit foarte bine la 32 Km distanta.

Puterea nu este de 25W, ci este reglabila intre cca 10 si 30W (masurati).

Intr-adevar, dpdv al gabaritului este cam voluminoasa fata de alte statii, dar nu imposibil de amplasat in cabina.

Link spre comentariu

Re: Foloseste cineva President Jackson II ASC pe masina? Merita?

Ma bag si eu in discutie cu o precizare: nu am folosit statia, in schimb am avut antena Wilson Little Will. Personal, ti-as recomanda multe alte antene muult mai accesibile la pret (pretul chiar nu se justifica in cazul antenei). Spicul unei antene CB este conic (baza mai lata, si varful subtire). Nu si in cazul lui Little Will, fapt relatat chiar de cei de la firma unde am calibrat-o. Si mai e si prea scurt comparativ cu ce ti-ar trebui la statia asta. Oricum, statia e de putere, asa ca ti-as recomanda o antena care sa merite (sirio megawat sau chiar sirio performer 5000 care mie mi se pare "the best").

Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare