miu Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Salut Ma confrunt la un pajero din 92 ,2,5 td ,automat cu un zgomot ciudat care apare in momentul cand reduc viteza doar din acceleratie ,se aude un harait fin ca la autobuzele vechi ,cred ca provine de la grup ,cardan ,nu pot sa -mi dau seama Uleiul e ok ,verificat nivel si schimbat ,nu stiu daca e normal sau zgomotul acesta la decelerare e o anomalie Rog posesorii de pajero scurt sa-mi detalieze daca la masinile lor au scest zgomot Multumesc!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 eventuale jocuri in culisante...cruci de cardan.....ai verificat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Tampon cutie transfer? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Aprilie 8, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Nu stiu de la ce ar putea fi ,nu e deranjant ,e mai mult un zgomot de rulare sa-i zic asa care capata alta nuanta in momentul in care decelerez Verfic si ce ati zis voi . Merci!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Da cardanul spate jos si verifica piulita care tine flansa de la grup. Am patit la Mazda, cand s-a slabit si facea exact ca un autobuz cand ridicam piciorul din acceleratie. Am strans piulita la loc si s-a rezolvat. Nu stiu daca m-am facut inteles, sper ca da... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Aprilie 9, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Da cardanul spate jos si verifica piulita care tine flansa de la grup. Am patit la Mazda, cand s-a slabit si facea exact ca un autobuz cand ridicam piciorul din acceleratie. Am strans piulita la loc si s-a rezolvat. Nu stiu daca m-am facut inteles, sper ca da... Merci de info ,fac si verificarea asta ,oricum o ridic sa gresez tot ce e de gresat si cu ocazia asta demontez si cardanul Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Si la mine se aude cam la fel in frana de motor la trepte mai mari (4-5), dar se aude din cutie, e un zgomot specific de transmisie, nu m-a impresionat. Acuma depinde cat de tare se aude la tine... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Aprilie 9, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Si la mine se aude cam la fel in frana de motor la trepte mai mari (4-5), dar se aude din cutie, e un zgomot specific de transmisie, nu m-a impresionat. Acuma depinde cat de tare se aude la tine... La fel se aude si la mine ,tot in frana de motor si tot in treapta 4-5 ,pot sa zic ca dupa 60 km/ora ,nu se aude f tare e un zgomot de transmisie ,dar parca totusi nu e normal . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Aprilie 9, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Salut! Am un Pajero 2,8 td automat si nu are asemenea zgomote,daca la tine se aude ca si la un plans de autobuz vechi care coboara panta in frana de motor,e clar ca sunt uzati rulmentii din grup(diferential),daca auzi cloncanit mai ales cand bagi in viteza dar ti inca piciorul pe frana sunt doar crucile cardanului! Bafta! Mai degraba crucile ,sau cum spunea un coleg inainte piulita la flansa slaba O sa incerc sa-i dau de cap ,pana acum multi au zis ca e relativ normal ,dar eu nu-s deacord cu ei ,mai caut si alti meseriasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teolino4x4 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 La mine se aude teava de esapament cand e subturat, bate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Paunoiu Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 o chestie similara am avut si eu, ca un soricel pe decelerare era de la crucea cardanica dinspre grup, cand am dat jos cardanul se simtea la mana ca era blocata crucea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seby205 Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Si eu aveam acelasi zgomot si era de la cardan din cruci :clMitsubishi :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Si eu am un zgomot... dar nu la decelerare, ci la debraiere, din a doua pana... M-am uitat la axul cardanic spate, crucea de la grup e ok, insa (crucea?) din capatul opus(transfer) are un oarecare joc. Din cate am vazut in manualul tehnic, acolo nu ar fi o cruce cardanica, e un fel de alta articulatie... poate ma insel. Deci: care aveti si stiti ce e pe acolo, spuneti-mi si mie ce se intampla. Sa fie oare ''ball joint assembly''??mk2 swb 2.5td 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Si eu am un zgomot... dar nu la decelerare, ci la debraiere, din a doua pana... M-am uitat la axul cardanic spate, crucea de la grup e ok, insa (crucea?) din capatul opus(transfer) are un oarecare joc. Din cate am vazut in manualul tehnic, acolo nu ar fi o cruce cardanica, e un fel de alta articulatie... poate ma insel. Deci: care aveti si stiti ce e pe acolo, spuneti-mi si mie ce se intampla. Sa fie oare ''ball joint assembly''??[ATTACH=CONFIG]111664[/ATTACH]mk2 swb 2.5td 2004 Culisanta. Daca scoti cardanul o sa vezi ca are spline lungi care intra in cutia de transfer. Mare grija! Cand scoti cardanul sa--i faci semn la pozitie in asa fel incat sa-l bagi la loc exact cum l-ai gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Culisanta. Daca scoti cardanul o sa vezi ca are spline lungi care intra in cutia de transfer. Mare grija! Cand scoti cardanul sa--i faci semn la pozitie in asa fel incat sa-l bagi la loc exact cum l-ai gasit. Oare sa fie pozitia ''7'' din schita pe care am atasat-o? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Paunoiu Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Daca scoti cardanul o sa vezi ca are spline lungi care intra in cutia de transfer. Mare grija! Cand scoti cardanul sa--i faci semn la pozitie in asa fel incat sa-l bagi la loc exact cum l-ai gasit. salut, de ce zici ca e important sa faci semn la cardan? din cate stiu eu pe grup nu ai decat doua variante de prindere iar pe cutie nu pare sa aiba o importanta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Daca scoti cardanul o sa vezi ca are spline lungi care intra in cutia de transfer. Mare grija! Cand scoti cardanul sa--i faci semn la pozitie in asa fel incat sa-l bagi la loc exact cum l-ai gasit. salut, de ce zici ca e important sa faci semn la cardan? din cate stiu eu pe grup nu ai decat doua variante de prindere iar pe cutie nu pare sa aiba o importanta! Asa am crezut si eu initial si nu stiam de ce-mi vibreaza masina in mers la 60-80km/h cu o cruce de cardan noua. Mai aveau sa-mi sara geamurile din chedere. Sunt 2 semne pe axul de la CT. LE: nu gasesc poza respectiva momentan. Cand o gasesc o pun aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Paunoiu Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 salut, de ce zici ca e important sa faci semn la cardan? din cate stiu eu pe grup nu ai decat doua variante de prindere iar pe cutie nu pare sa aiba o importanta! Asa am crezut si eu initial si nu stiam de ce-mi vibreaza masina in mers la 60-80km/h cu o cruce de cardan noua. Mai aveau sa-mi sara geamurile din chedere. Sunt 2 semne pe axul de la CT. LE: nu gasesc poza respectiva momentan. Cand o gasesc o pun aici. inseamna ca am avut noroc pt ca l-am dat jos de 4-5 ori cu diverse probleme si nu am avut niciodata probleme si in general sunt atent cand demontez ceva sa vad daca are semn, data viitoare cand ma bag sub ea o sa ma uit mai atent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 In general se fac semne cand se schimba crucile cardanice, sa nu se puna pe invers. La culisanta nu are nici o treaba pozitia, in plus, din cate parca ma tine memoria, la mk1 este o singura pozitie de montaj la culisanta, ca are un "dinte" mai lat ca restul. Din nou, la partea opusa, adica la grup, nu conteaza cum il montezi. Am demontat si montat ambele cardane de vreo cateva ori si niciodata nu am avut probleme si pun pariu ca nu le-am nimerit de fiecare data aceeasi pozitie ca din fabrica. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 (editat) Re: Zgomot Pajero Mk 2 Lamureste-te si pe mine,Klez,de ce mi s-a intamplat treaba asta cu vibratiile? Mentionez ca am schimbat crucea din spate de la cardanul spate,am sucito pe toate partile,la fel si "talpa". Sunt curios de ce nu a mai vibrat la viteza dupa ce am verificat si aliniat semnul de pe axul cutiei de transfer. Un dinte mai lat are culisanta dar nu are corespondent pe axul respectiv. Intra culisanta pe ax in orice pozitie doresc si aproape fara efort. Tin minte si acum,a fost in 2009. La peste 60km/h aveam un "bass" de-mi vibrau geamurile in masina. Nu conta ca era in treapta sau motorul turat,factorul critic era viteza. Pe la 80km/h aveam impresia ca se destrama toata masina. Editat Iulie 22, 2011 de Sefulik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Pot fi si alte cauze?? de exemplu din ambreiaj sau volanta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu80 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 daca ma poate ajuta si pe mine cineva,am o problema cu un pajero1994,2.8TD,cutie automata.2usi.mergea foarte bine,dar dupa ce am urcat o rampa foarte abrupta,cateodata se intampla de nu mai trage.la plecarea de pe loc in treapta D se tureaza si nu are putere,inainteaza foarte incet.sa mai urc vreo rampa,nici vorba.daca i sa mai intamplat cuiva sau stie cineva ce are va rag sa imi spuneti si mie:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Lipsa ulei in CV ,supra nivel ulei in cv,supraincalzire ulei in CV,daca e la nivel vezi ce culoare are si ce miros Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu80 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 uleiul este la nivel in cutie,si pare destul de curat.de cand o am am facut cam 3000km si nu am complectat deloc cu ulei in cutie,este cel vechi schimbat de vechiu proprietar(in Anglia),dar nu stiu cand.oare sa schimb uleiul si filtru din cutie,sa fie asta o posibila cauza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 daca uleiul din cutie nu e de culoare rosie...limpede....si e tulbure...are miros de ars...trebuie schimbat urgent in general pe la 40000 de km se schimba uleiul in cv automate.....in regim normal de lucru in regim de tractari...offroad...se schimba mai des cu ocazia schimbului de ulei sa schimbi si filtrul din cv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate