radu80 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Multumesc pt sfat!Sa fie asta oare cauza din care nu trage masina cateodata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 Despre ce filtru este vorba la cv ? Vad ca trebuie schimbat ,dar eu nu am vazut la 2,8-ul meu vreu-n filtru care se schimba! Are un singur filtru de metal ca o sita care se curata cu un spray degresant! Deci despre ce filtru este vorba? Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 despre acel filtru e vorba....in varianta de hartie....care se inlocuieste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu80 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Zgomot Pajero Mk 2 stiti cumva un cod de filtru pt cutie la acest motor? unde se afla filtru,poate reusesc sa citesc pe el vreun cod? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate