wolfman Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Am mai infasurat si eu pe cardan o sarma, un boschet dar chiar toata salteaua...o fi fost femeie la volan? Ori vreun american destept? "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Nu urcati masina in pat ca strica salteaua aiurea i sa rupt cardanul si la legat cu sarma forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Nu urcati masina in pat ca strica salteaua Pozele sunt foarte vechi. A circulat la un moment dat povestea cum ca o tanti prin america a trecut peste o saltea cazuta pe strada... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Nu urcati masina in pat ca strica salteaua Ceva asemanator. Buhu, trecut printr-un sul de sarma, la Ursus 2009. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Nu urcati masina in pat ca strica salteaua Am mai infasurat si eu pe cardan o sarma, un boschet dar chiar toata salteaua...o fi fost femeie la volan? Ori vreun american destept? Pozele sunt demult si era si o filmare cu acea ''tanti'' care a indeplinit ambele conditii, era si femeie si americanca si i se lua intrviu in care povestea ce a patit. Abia dupa 5km si-a dat seama ca e ceva in ''neregula'' cu masina...credea ca a facut pana...:al. Era pe youtube. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate