Tiberius Rey Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 (edited) Salutare ! Sunt aproape boboc pe acest site , foarte util:old! Detin un Pajero 1995 o editie mai limitata ,special pregatit de off-road inca din fabricatie. Am si eu o intrebare, vreau sa pun niste cauciucuri pe el , si cineva mi a daruit niste Simex-uri .Care stie sa m spuna sunt bune sau sa le "marit" si sa m cumpar altceva!? Sunt nou in bransa si nu ma prea pricep am doar 19 ani! :banana Va multumesc ! (scuzati pt eventuale greseli fiti indulgenti :tk:tk!!!) Daca mergi in teren si Simex-urile mai au ceva profil sunt perfecte pt masina ta! Bafta Multumesc Alin , Profil au inca foarte bun ai zice ca sunt noi , n am bagat de vina pt ca le am primit si stii tu ca , calul de capatat nu se cauta de dinti ! Nu stii de unde as putea procura inca o bucata ca unu mi e lipsa Ma interesez zilele astea si te anunt! Vrei nou sau second..? 2 bucati second hand ca daca am eu 3 , apoi cine stii poate nu gasesti acelasi model si daca imi gasesti 2 ar fi perfect! astea s 235/75/15! fac o bere:x Edited May 11, 2011 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Re: Cauciucuri Pajero ! Va rog sa terminati cu chatul! Discutati pe PM! Multumesc! www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberius Rey Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 Re: Cauciucuri Pajero ! Scuzele mele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Salutare ! Sunt aproape boboc pe acest site , foarte util:old! Detin un Pajero 1995 o editie mai limitata ,special pregatit de off-road inca din fabricatie. Am si eu o intrebare, vreau sa pun niste cauciucuri pe el , si cineva mi a daruit niste Simex-uri .Care stie sa m spuna sunt bune sau sa le "marit" si sa m cumpar altceva!? Sunt nou in bransa si nu ma prea pricep am doar 19 ani! :banana Va multumesc ! (scuzati pt eventuale greseli fiti indulgenti :tk:tk!!!) Poti fi mai explicit? Cum adica:/ o editie mai limitata ,special pregatit de off-road inca din fabricatie./? Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberius Rey Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Poti fi mai explicit? Cum adica:/ o editie mai limitata ,special pregatit de off-road inca din fabricatie./? L am cumparat din Germania ,de la un nene mai invarsta cu carte service tot nu era scos din garaj de vreo 6 ani . Este model nu fabricat in Japonia , a fost echipat din fabrica cu kit inaltare ,telescoape ,bari torsiune ,filtru aer ,turbo cu sistem de blow off , si acel gen de sasiu ce se indoie din toate articulatile , adica ii iei o roata jos , da el tot drept sta . Scuza mi te rog lipsa de informatii ,nu cunosc nici eu prea bine ce detin. Stiu doar ca se comporta excelent in teren, hard off road ! Specific ca din lipsa de experienta i am facut praf aripile ,pragurile. Si alte mici lovituri! :2dr:tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
blavenstein Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? scuza-ma dar eu inca nu am auzit de sasiu care sa se indoie din articulatii tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberius Rey Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? scuza-ma dar eu inca nu am auzit de sasiu care sa se indoie din articulatii o sa revin cu niste poze Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Ma rog, sper ca realizezi ce vorbesti.... Daca este asa ar trebui sa faci un topic separat bijuteriei pe care o detii! Astept cu mare interes continuarea serialului! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberius Rey Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 (edited) Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Ma rog, sper ca realizezi ce vorbesti.... Daca este asa ar trebui sa faci un topic separat bijuteriei pe care o detii! Astept cu mare interes continuarea serialului! Sincer , nu realizez ce detin. Cand ii vezi doar , coaja de deasupra nu dai doi bani pe el , dar de apuci sa te uiti sub el si sa l vezi si n actiune ramai "deahhh" Sincer , nu realizez ce detin. Cand ii vezi doar , coaja de deasupra nu dai doi bani pe el , dar de apuci sa te uiti sub el si sa l vezi si n actiune ramai "deahhh" Nu stiu cine , sau de ce , dar are punte fixa pe fata Puntea cred ca e de Jeep daca nu ma insel Edited April 10, 2011 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Te rog sa editezi raspunsurile, nu mai posta un raspuns la 5 minute!!! www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassai Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? si eu urmaresc serialul asta cu interes, tare sunt curios ce pajero este asta preparat din fabrica :cn Poze poti posta te rugam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Din pozele de la prezentare nu pare sa aiba masina punte rigida pe fata... Topicul acesta ar trebui inchis si cand vei reveni cu poze sa deschizi un topic dedicat prezentarii masinutei! :tk www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Probabil masina a fost un proiect inceput si poate avea ceva dotari...clar nu are rigida pe fata...dar omu a zis fixa...care e altceva...:grin: desi nu am auzit de punte fixa da no'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koch marius robert Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? va rog nu fi-ti rai cu baiatu inca nu o rupt nimic in teren asteptam poze cu puntea fata si cu barile de torsine te rugam pune ceva poze ms mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Pai nu suntem rai...probabil s-a exprimat gresit...asteptam detalii oricum ar fi iar pentru eventualele nelamuriri pe care le are dupa ce rasfoieste putin forumul si se va edifica putin cu termenii folositi la masinile astea suntem aici sa il sfatuim pe cat putem si ne pricepem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Niste poze ar elucida misterul....... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi ratiu Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? eu unul nu pot sa cred ca masina are aceste dotari din fabrica, sincer tare vreau sa sa lumuresc. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassai Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? or veni pozele sau ramanem cu misterul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberius Rey Posted April 23, 2011 Author Share Posted April 23, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Masina s-a vandut , am achizitionat un alt Pajero , o englezoaica apetisanta-n 4 usi care l vand de asemenea! (srry for being off topic) Baiatul la care am vandut fosta masina are si el cont pe site , o sa deschida el alt topic sa lamureasca orice probleme fiind mult mai priceput decat mine ! Va Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blavenstein Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? sa intelegem ca de fapt a fost o reclama ieftina pt vanzarea masinii sau ce?? Nu cred ca ar fi fost asa de greu sa pui si tu vreo 2-3 poze si se elucida Elodia tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberius Rey Posted April 23, 2011 Author Share Posted April 23, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Nu a fost nici o reclama , cand am deschis acest topic masina era deja in negocieri , baiatul la care am dat o a inceput deja sa lucreze la ea o sa deschida un topic unde o sa prezinte evolutia lucrarii cat si masina . Numai bine! Si sarbatori fericite!:x Link to comment Share on other sites More sharing options...
roly Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Cat imi plac mie chestiunile astea, am ceva special, deosebit, nemaivazut, s.a.m.d Nu cred ca era greu sa pui si tu 2-3 poze, chiar daca era in negocieri. Oricum poate faci totusi un gest nobil si il rogi pe individul caruia i ai vandut racheta sa faca vreo 2 poze si poate ai bunavointa de a posta pozele, nu de alta dar pana acuma suna a "Mos Barbuta":old 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link to comment Share on other sites More sharing options...
koch marius robert Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? o cacialma , se face ca nu stie nimic despre masini de teren ,dar el tot cumpara si vinde asa ceva . te rog pune poze cu englezoaica aia care ai luato sa vedem si noi ceva , cu puntea aia rigida ne-ai lamurit . multumim Link to comment Share on other sites More sharing options...
miu Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? Eu cred ca nu minte ,nu se pricepe la masini ,a scris niste balarii si sa nu-l luati la misto a zis ca a vandut-o si ca a cumparat alta Daca nu lua alta ce rost mai avea sau cine-l mai baga in seama pe acest forum. A fost putin larg la mana cand a scris ,a vazut ca e afon si masina de fapt e o coaja si a lasat-o moarta . Acum cauta un buton sau o alta dotare sa ne uimeasca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Re: Anvelope Simex pt Pajero ? ...Si in loc sa radem de bietu om ar trebui incurajat si ajutat...indiferent daca a scris din necunostinta de cauza sau de termeni tehnici...e drept insa ca nici el nu ne ajuta sa il ajutam...dar pana la proba contrarie ramanem cu suspansul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts