Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inmatriculare samurai

ALINRIDE

Postări Recomandate

Re: inmatriculare samurai

salutare ,

eu zic sa te lasi bagubas .... nu se maerita sa inmatriculezi non ero la noi ... e dezastru taxa .. undeva la 2800 euro fara depreciare !!! cat sa mai fie si deprecierea prea mult nu iti scade la ea .

eu am bagat-o pe a mea la bulgari mult mai repede si mai ieftin .. 650 euro dusa pe platforma :ypu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca samuraiul are motor de 1300cm si este fabricat intre ani 1986-1991,taxa de prima inmatriculare este 4100euro fara depreciere.daca este autoutilitara taxa este 1100e fara depreciere.

Link spre comentariu

Daca esti sigur ca e non-euro, nu merita asa cum au spus si colegii mei mai sus. S-au dus vremurile alea cand mai puteai inmatricula non-euro....

Daca nu esti sigur, cauta o "pila" la RAR, mergi cu talonul (sau copie) ca sa-ti spuna ei ce euro e. Nu de alta dar masina mea (1991 decembrie) a iesit non-euro iar a unui prieten si coleg forumist (1991 iulie) a iesit euro 1.

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

daca masina este pe carburatie , poate sa fie fabricata si in 1996 ca tot non euro iese. daca este pe injectie si an de fabricatie pana in 1994 sigur euro 1 , daca este 1995 in sus , posibil sa fie euro 2 ,dar nu cu siguranta. depinde de seria motorului. sper sa fie de ajutor aceste informatii. multa stima

Link spre comentariu

daca samuraiul are motor de 1300cm si este fabricat intre ani 1986-1991,taxa de prima inmatriculare este 4100euro fara depreciere.daca este autoutilitara taxa este 1100e fara depreciere.

asa este ..suzuk.. ai dreptate , taxa de 2800 eu era pe 2010 (taxa veche) acuma pe 2011 nu are rost sa mai amintim pentru non euro cat e taxa indiferent de cmc tot mare e , tot bulgarii raman sansa noastra deocamdata - parerea mea ....

Link spre comentariu

daca masina este pe carburatie , poate sa fie fabricata si in 1996 ca tot non euro iese. daca este pe injectie si an de fabricatie pana in 1994 sigur euro 1 , daca este 1995 in sus , posibil sa fie euro 2 ,dar nu cu siguranta. depinde de seria motorului. sper sa fie de ajutor aceste informatii. multa stima

Ambele masini is G13BA, injectie monopunct, sonda lambda in galeria de evacuare, catalizator G-Kat. Scuze, uitasem sa scriu :grin:

Este totusi un aspect..... masina lui Radu e verde, a mea e alba. Asta o fi cauza. Green power :ha:

Romania, tara de balada.....

Link spre comentariu

apropo ... de autoutilitara... daca este trecuta in actele de germania (sau de unde e masina adusa de afara ) autoutilitara atunci merge facuta miscarea si noi la RAR sa ti-o treaca in carte asa altfel nu cred ca sunt sanse , erau une sami in germania cu lama de dezapezire in fata si trecute in brief mare utilaje ... daca gasesti una din aia atunci posibil sa fie taxa mult mai mica :h5

Link spre comentariu

Ambele masini is G13BA, injectie monopunct, sonda lambda in galeria de evacuare, catalizator G-Kat. Scuze, uitasem sa scriu :grin:

Este totusi un aspect..... masina lui Radu e verde, a mea e alba. Asta o fi cauza. Green power :ha:

gil, daca e dupa 95 fab posibil sa iese euro 2 si cu injectie monopunct nu e problema :h5

Link spre comentariu

poate tu , din pacate nu i-ai ianspirat prea multa incredere celui de la rar :ha: eu cunosc persoana care s-a dus cu masina la rar (vitara) astazi si a iesit euro 1 iar peste o saptamana a iesit euro 2, aceeasi masina aaaa si fara sa-i schimbe culoarea

Link spre comentariu

eu am inmatriculat samurai 1,3 injectie monopunct, motor G13BA, sonda lambda, catalizator, RAR Buzau a scos-o non-euro, in februarie!

nu am platit taxa, pt. ca am dat prefectura in judecata si am castigat procesul cu decizie definitiva si irevocabila!

parerea mea este sa dai statul in judecata, chiar daca mai astepti 6 luni pana cand primesti decizia!!

Link spre comentariu

Sa inteleg ca ai dat statul in judecata pe noua forma, "Taxa de mediu" si ai castigat?

Eu tot pe taxa de mediu am inmatriculat un samurai din 92, cu injectie, cu un RAR facut pe la Brasov (asa a fost sa fie, din BV l-am cumparat) a iesit EURO 1 si cu depreciere am platit vreo 500 EUR in februarie anul trecut.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Si eu am inmatriculat un samurai din 92 anul trecut(2010) in octombrie si dupa doua drumuri la rar ( scris cu litera mica intentionat) a iesit in final euro 1. Taxa a fost 435 euro insa cu tot cu omologari , numere si " alte cheltuieli" am ajuns la suma de 4200 lei.

Link spre comentariu

Si eu am inmatriculat un samurai din 92 anul trecut(2010) in octombrie si dupa doua drumuri la rar ( scris cu litera mica intentionat) a iesit in final euro 1. Taxa a fost 435 euro insa cu tot cu omologari , numere si " alte cheltuieli" am ajuns la suma de 4200 lei.

Ce a trebuit sa omologhezi la el?

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Sa inteleg ca ai dat statul in judecata pe noua forma, "Taxa de mediu" si ai castigat?

Eu tot pe taxa de mediu am inmatriculat un samurai din 92, cu injectie, cu un RAR facut pe la Brasov (asa a fost sa fie, din BV l-am cumparat) a iesit EURO 1 si cu depreciere am platit vreo 500 EUR in februarie anul trecut.

S-auzim de bine

eu am dat statul in judecata pe "taxa de mediu" procesul a fost intentat in iunie, parca, si am castigat la buzau, apoi prefectura a facut recurs la ploiesti unde mi s-a dat castig de cauza si decizia a devenit definitiva si irevocabila, asta prin noiembrie. apoi tribunalul buzau a inregistrat decizia de la ploiesti si a legalizat-o avocatul!

m-am dus si am facut rar-ul = ITP+certificat de autenticitate, si am depus la inmatriculari la politie + actele necesare, iar in loc de chitanta cu plata taxei, am pus copie dupa decizia legalizata.

nu am fost sa mai intreb de cat trebe sa platesc taxa pe nicaieri.

Link spre comentariu

eu am dat statul in judecata pe "taxa de mediu" procesul a fost intentat in iunie, parca, si am castigat la buzau, apoi prefectura a facut recurs la ploiesti unde mi s-a dat castig de cauza si decizia a devenit definitiva si irevocabila, asta prin noiembrie. apoi tribunalul buzau a inregistrat decizia de la ploiesti si a legalizat-o avocatul!

m-am dus si am facut rar-ul = ITP+certificat de autenticitate, si am depus la inmatriculari la politie + actele necesare, iar in loc de chitanta cu plata taxei, am pus copie dupa decizia legalizata.

nu am fost sa mai intreb de cat trebe sa platesc taxa pe nicaieri.

Care au fost cheltuielile de judecata? Cat a durat procesul? Daca ai reusit, bravo! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare