Nautilus Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 cateva poze...... din pacate am filmat trialul de duminica, putine poze am facut, dar cred ca Levo a facut mult mai multe poze profi:) ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Iunie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2007 poze, + cateva SUV-uri din parcare:) ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Iunie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2007 era sa uit :) avionul de la care tare m-am speriat....zbura la o altitudene foarte joasa ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 am inteles ca tuparu e 2 la open si popa de la cj 4. felicitari. sp.ptr Bruno schimba coechipieru :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Bogdan Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 avionul care ulterior s-a prabusit...........zicea de unu din Arad parca......ce participase si la concurs...... :? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Mergi Gabi,locul 2 e bine :D Un concurs misto organizat,atmosfera super,participare serioasa(in jur de 50 masini),traseul bengos (din pacate a fost mai mult rallyraid :D ) Abia il astept pe urmatorul 8) Si pe Levo cu pozele :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Iunie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2007 avionul care ulterior s-a prabusit...........zicea de unu din Arad parca......ce participase si la concurs...... :? asa este, s-a prabusit avionul dupamasa. http://www.evz.ro/article.php?artid=307880 ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Mergi Gabi,locul 2 e bine :D Un concurs misto organizat,atmosfera super,participare serioasa(in jur de 50 masini),traseul bengos (din pacate a fost mai mult rallyraid :D ) Abia il astept pe urmatorul 8) Si pe Levo cu pozele :wink: tinind cont ca ai batut campionu de la extrem, e ffffff bine :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Mergi Gabi,locul 2 e bine :D Un concurs misto organizat,atmosfera super,participare serioasa(in jur de 50 masini),traseul bengos (din pacate a fost mai mult rallyraid :D ) Abia il astept pe urmatorul 8) Si pe Levo cu pozele :wink: tinind cont ca ai batut campionu de la extrem, e ffffff bine :lol: S-a batut singur :D Merge numai cu acceleratia lipita de podea :shock: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Bravo! Locuri foarte frumoase! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Mergi Gabi,locul 2 e bine :D Un concurs misto organizat,atmosfera super,participare serioasa(in jur de 50 masini),traseul bengos (din pacate a fost mai mult rallyraid :D ) Abia il astept pe urmatorul 8) Si pe Levo cu pozele :wink: tinind cont ca ai batut campionu de la extrem, e ffffff bine :lol: S-a batut singur :D Merge numai cu acceleratia lipita de podea :shock: oricum ei au fost 3 in masina, Bucur, Bruno si Zaraza :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Precizez ca cele doua avioane nu au vost cu noi. Numai au gasity si ei unde-i distractia. Si cand au plecat s-a prebusit unu. Asta e. Cu pozele mai vedem. Intr-adevar am insa nu stiu daca am sa le postez sau nu. Credeti-ma e alegerea mea. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Stiati ca la Bruno s-a rupt scaunul? :lol: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Precizez ca cele doua avioane nu au vost cu noi. Numai au gasity si ei unde-i distractia. Si cand au plecat s-a prebusit unu. Asta e. Cu pozele mai vedem. Intr-adevar am insa nu stiu daca am sa le postez sau nu. Credeti-ma e alegerea mea. Sorin Pastor e unul dintre membri clubului din mures, intradevar nu are treaba cu voi cei din cj :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Va testam numai :mrgreen: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Cu pozele mai vedem. Intr-adevar am insa nu stiu daca am sa le postez sau nu. Credeti-ma e alegerea mea. Vrei sa vinzi pozele? :roll: Cine te-a suparat? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 ...Cu pozele mai vedem. Intr-adevar am insa nu stiu daca am sa le postez sau nu. Credeti-ma e alegerea mea. Ce anume te retine sa nu le postezi? E vreo problema care imi scapa mie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Aveti voi noul numar al revistei De Teren? Ati vazut pozele de cacat care au aparut? Nu mai vreau ca articolele mele sa apara in asa fel... Vreau cele mai bune poze...o sa le vedeti acolo..scuzati-ma :( http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Aveti voi noul numar al revistei De Teren? Ati vazut pozele de cacat care au aparut? Nu mai vreau ca articolele mele sa apara in asa fel... Vreau cele mai bune poze...o sa le vedeti acolo..scuzati-ma :( Pai trimite-le la revista doar pe cele mai bune 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 sa fiu drept la aceasta tema. Sunt reporter DE TEREN. Ma duc acolo pe banii lor, ei ma rezolva, fac poze pentru ei, deci sunt pozele lor. Nu postez, poate numai pe De Teren. Mai vedem. Nu insistati na :cry: :cry: cu Aradul am vrut sa va fac o surpriza si m-am f***t asaca.... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 sa fiu drept la aceasta tema. Sunt reporter DE TEREN. Ma duc acolo pe banii lor, ei ma rezolva, fac poze pentru ei, deci sunt pozele lor. Nu postez, poate numai pe De Teren. Mai vedem. Nu insistati na :cry: :cry: cu Aradul am vrut sa va fac o surpriza si m-am f***t asaca.... Acum am inteles ideea. Dar cum ai inceput sa spui, unora li-i s-a parut ciudat. Ok Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 sa fiu drept la aceasta tema. Sunt reporter DE TEREN. Ma duc acolo pe banii lor, ei ma rezolva, fac poze pentru ei, deci sunt pozele lor. Nu postez, poate numai pe De Teren. Mai vedem. Nu insistati na :cry: :cry: cu Aradul am vrut sa va fac o surpriza si m-am f***t asaca.... Acum am inteles ideea. Dar cum ai inceput sa spui, unora li-i s-a parut ciudat. Ok Bafta Cre'ca am uitat un "nu" :lol: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Destul de corect pana la urma... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Precizez ca cele doua avioane nu au vost cu noi. Numai au gasity si ei unde-i distractia. Si cand au plecat s-a prebusit unu. Asta e. Cu pozele mai vedem. Intr-adevar am insa nu stiu daca am sa le postez sau nu. Credeti-ma e alegerea mea. din cele scrise de tine inteleg ca ai mintit, alegerea nu e a ta. sau ai vrut sa te dai mare cocos ca un sef al tau. ce mai inteleg ca pozele proaste sint a revistei(doar ei le-au ales) si cele mai bune le poti pune aici. bafta in continuare :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Aveti voi noul numar al revistei De Teren? Ati vazut pozele de cacat care au aparut? Nu mai vreau ca articolele mele sa apara in asa fel... Vreau cele mai bune poze...o sa le vedeti acolo..scuzati-ma :( au grija sa nu te evidentiezi prea tare :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate