Georgenis Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Stie cineva daca se mai fabrica sau mai gasesc de undeva bucsele de poliuretan pentru Toyota LC70cu arcuri elicoidale? OME stiu ca nu le mai fabrica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 dupa cite stiu eu se fabrica toate in afara de ce 8 de la tiranti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Pai cele de la tiranti ma interesau in mod special. O sa vad cat costa originale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Bucse din teflon?? Exista asa ceva? Eu stiam ca sunt din poliuretan! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 La tiranti nu ests voie sa pui din teflon ele trebuie sa preia si eforturi de rasucire , sunt din poliuretan daca nu gasesti se pot face la Tg Mures este o firma care comercilaizeaza poliuretan bicomponent se formeaza in ipsos de modelaj se toarna a doua zi este gata .1 set. A+B (1000 g+380 g) costa aprox. 2 mil (dupa intarire aprox. 2 litri) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 sunt din poliuretan si se numesc polibuchsen(germana). cateva firme din Anglia le produc,eu am un furnizor in Germania dar daca nu are pe stoc la comanda dureaza 30-45 zile. se monteaza cu o vaselina speciala in zonele de frecare si au garantie 2 ani numai daca sunt unse cu aceea vaselina(alb mat). sunt senzatie,nu scartaie si au exact elasticitatea necesara sa nu simti socuri ca la uniball-uri,dar si rigiditatea necesara unei directii precise si rapide. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Din poliuretan, ma scuzati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Ai cum sa iei si pentru mine?Sa imi zici cat costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 toate buchsile pt Toyo? Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Ma intereseaza in principal acelea de la tiranti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 1, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2008 Din poliuretan? In Alpadrino nu prea am incredere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 cauciuc , nu poliuretan cauciucul imbatraneste, e mai elastic, te anunta cand te lasa eu n-am incredere in poliuretan am vazut o groaza de bucsi... crapate.. nu mi-as pune asa ceva nici mort. :bleah Eu schimbam o data la doua luni bucsile de cauciuc. Bucsile de poliuretan le am din primavara trecuta pe masina si inca nu am schimbat niciuna. Desi am bolturi gresabile, le-am gresat doar de vreo 2 ori de atunci. Si totusi bucsile stau foarte bine. Nu stiu ce fel de bucsi si cate ai vazut tu crapate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 nu suporta comparatie. cauciuc :bleah polibuchsen :banana Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 nici eu nu stiu ce bucsi de cauciuc aveai tu de le schimbai la 2 luni... poate erau turcesti, d-aia Nu erau turcesti, erau romanesti , de ARO, pentru ca taranul de la care am cumparat masina , a fabricat niste arcuri cu foi in care sa se potriveasca bucsile de ARO. Bineinteles ca de cand am schimbat toata suspensia , nu am mai avut nici o problema. Asa cum bucsile de cauciuc sunt bucsi bune si bucsi proaste, tot la fel si alea de poliuretan sunt bune si proaste. Dar daca tu crezi ca lumea isi pune bucsi poli pe masina numai asa de fraieri, atunci te inseli. Crezi ca doar le place culoarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 Cele din poliuretan care erau facute de OldManEmu erau foarte foarte bune. Razvan din Busteni le are de ani de zile si nu a avut nicio problema cu ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 off-topic Mai stie cineva ceva de Razvan nu am mai auzit de el de vreo 2 ani 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 3, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2008 Da, Razvan sta pe langa mine suntem prieteni buni. Deocamdata are coroana de pe spate stricata. El o sa ma ajute sa modific Toyota sa ajunga cat de cat ca a lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator infernalu Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: Bucse poliuretan Toyota LJ70 Suna la nr asta este un baiat in bucuresti are tot ce cauti yu pt j70 arcuri OME tot pe stoc . tel 0722942895 Angus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 Re: nici eu nu stiu ce bucsi de cauciuc aveai tu de le schimbai la 2 luni... poate erau turcesti, d-aia Nu erau turcesti, erau romanesti , de ARO, pentru ca taranul de la care am cumparat masina , a fabricat niste arcuri cu foi in care sa se potriveasca bucsile de ARO. Bineinteles ca de cand am schimbat toata suspensia , nu am mai avut nici o problema. Asa cum bucsile de cauciuc sunt bucsi bune si bucsi proaste, tot la fel si alea de poliuretan sunt bune si proaste. Dar daca tu crezi ca lumea isi pune bucsi poli pe masina numai asa de fraieri, atunci te inseli. Crezi ca doar le place culoarea? Eu ma intreb de ce nu se echipeaza de serie cu poliuretan? Mi-am cautat bucse pt tiranti din poliuretan si am fost sfatuit sa nu imi pun ,pt ca se intampla destul de des sa plesneasca la solicitari mari. Imi conveneau alea poli din cauza de pret. Cele originale au costat 200 RON bucata si sunt stantate cu efigia Bridgestone, desi vin in ambalaj genuine parts. Atentie....nu cred ca Toyota si nici Nissan, produc cauciuc, dar mai mult ca sigur pun pe masini ceea ce e mai bun. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 Re: Bucse poliuretan Toyota LJ70 orice bucsa prost montata plesneste. poliuretanul are si el niste caracteristici (elasticitate, densitate). parerea mea e ca daca le alegi cum trebuie sint mai rezistente ca bucsile din cauciuc. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate