minitehnicusro Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 de unde? caut asa ceva de inchiriat/imprumutat sau macar de cumparat, pentru ambreiaj de samurai. arata ca in poza de mai jos, la unele kituri de ambreiaj este inclusa, la mine nu a fost. este cineva din bucuresti dispus sa-mi imprumute fieratania pentru acest week-end? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Scula centrare disc ambreiaj eu am avut norocul de a crapa o cutie de sj 410 si mi-a ramas priza centrala , cu ea am centrat kit-ul de ambreiaj ,trebuie avut mare grija la centrat ,daca nu ma insel ,se potrive de la dacia 1310 priza de centrat ptr, motoarele de 1300. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Scula centrare disc ambreiaj Asta pare universala: http://www.bricomall.ro/scula-universala-pentru-alinierea-ambreiajului-unior-2206.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Scula centrare disc ambreiaj este foarte usor de confectionat dintr-o coada de matura ,iti trebuie 2 diametre si anume diametru interior de la rulmentul din vibrochen si diametru central de la discul de ambreiaj,eu am folosit la multe masini pt centrarea discului de ambreiaj centrator din coada de matura strunjit tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Scula centrare disc ambreiaj Nu ai nevoie de scula aia.Se poate adapta cam orice.Asa cum au spus si colegii de mai sus o coada de matura, o priza de la o alta cutie, etc.Eu unul am centrat ambreiajul cu o cheie tubulara(parca de 12) din aceea mai lunga.Deci poti improviza linistit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Scula centrare disc ambreiaj in sfarsit un coleg descurcaret:banana:banana.domnilor nu toate sculele pe care le gasiti pe net sau auziti de ele sunt obligatorii.usureaza munca dar se poate si fara.improvizatia ar trebui sa fie un cuvant de origine romaneasca:2dr:2dr:2dr 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Scula centrare disc ambreiaj ...si-da si satisfactia ca e facut de mana si de briceagul tau:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Scula centrare disc ambreiaj asta cu briceagul e un hobby :))))))))))).eu nu as avea rabdare si daca as face la toate masinile la care am schimbat ambreiaje aveam o caruta de cozi de matura personalizate:)))))))) oricum respect pentru initiativa 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 (editat) Re: Scula centrare disc ambreiaj Eu l-am centrat la ochi , am stans cat de cat placa sa nu alunece discu dar in asa fel incat sa il pot misca cu mana, am centrat gaura interioara din vibrochen cu gaura din disc aia canelata....la ochi. Dupa ce l-am reglat, i-am strans suruburile la placa si gata. Am lipit motorul de cutie si am avut surpiza sa se potriveasca fara nici o bataie de cap. PS: masina in cauza Dacia 1304. Editat Aprilie 17, 2011 de Cristian1 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Scula centrare disc ambreiaj Sau poti face la strung una cu dimensiunile exacte pentru ambreiajul tau. Eu miam facut cate una pentru fiecare masina la care mi-am schimbat ambreiajul. O poti face din lemn foarte usor sau ceva metalic.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: Scula centrare disc ambreiaj Orice kit de ambreiaj la care te uiti pe net, vine cu plasticul ala.... mai putin in Romania. Cand mi-am cumparat kit-ul de la LUK, ma asteptam sa-l gasesc in cutie, asa cum sunt pozele de pe net. Na... obisnuieste-te, esti roman :wink:. Fa-l dintr-o coada de matura sau mai fain dintr-o craca de cires, evident cu brisca :grin: Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Scula centrare disc ambreiaj Gasesti de asemenea kituri universale de centrat discul de ambreiaj, dar daca nu faci astfel de reparatii frecvent(de exemplu o faci doar la masina ta) nu cred ca are rost sa dai banii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hiri Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Scula centrare disc ambreiaj salutare tuturor, trebuie sa imi schimb si eu discu de ambreiaj la vitara. sincer nu am schimbat asa ceva pana acum . puteti sa detaliati putin procesul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hiri Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Scula centrare disc ambreiaj Rezolvat . Am mers la un amic 170 manopera.si un rulment skf 140 + discul . a fost gata peste saptamana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Scula centrare disc ambreiaj Are cineva la indemana diametrele cele doua care trebuie sa le aiba unealta asta? Sunt pe cale sa-mi schimb ambreiajul si vreau sa pregatesc unealta asta de centrare pana atunci. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 (editat) Re: Scula centrare disc ambreiaj asa ceva am facut eu...pe genunchi langa masina dintr-o coada de matura....:grin: masori cele doua diametre si priza e gata in 15 min....depinde de cat e de ascutit cutitul Editat Mai 17, 2016 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate