ionutt daniel Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Ma gandesc sa imi vand pajero si vreau sa va cer sfatul. Masina este venita din Anglia(volan pe dreapta), 12.1997, varianta lunga, 7 locuri, 2.5 motorina, inmatriculata acum 1 an in Bulgaria, refacute toate actele pentru inca un an. Este varianta cu doua baterii, climatronic fata/spate, amortizoare pe trei pozitii, scaune cu amortizor, carlig de remorca, etc(ca la majoritatea din anul asta). Are anvelope aproape noi Fulda Mix(sub 10 mii km). Care credeti ca este pretul de vanzare pentru aceasta masina?(nu cerut de unii, pentru ca a mai sost o tentativa cu 3200 dar nu prea s-a inghesuit nimeni..) :tk Hyundai Terracan 2.9crdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
radubal77 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Re: Pret corect Pajero Salut,ma gandesc ca e masina din poza de la avatarul tau,eu personal cred ca 3200Euro e un pret bun pt masina,acum depinde si de cati km are si daca are sau nu rugina pe sub ea...E cu cutie atomata sau manuala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutt daniel Posted April 15, 2011 Author Share Posted April 15, 2011 Re: Pret corect Pajero Da, e masina de la avatar, nu are rugina, are vopsea originala, iar de km nu pot fi sigur la anii astia, pe bord avand 220 mii (10 facuti de mine), insa nu cred ca s-ar fi complicat englezii sa ii dea in spate, mai ales la pretul ei. Are cutie automata. Atunci o sa ii fac niste poze si sa incerc la pretul de 3000. Hyundai Terracan 2.9crdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristeaandm Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Re: Pret corect Pajero Pretul corect este intodeauna in urma unei negocieri in care tu vei lasa pana la o anumita limita a ta si cel care va cumpara va dori sa dea maxim cat are in buzunar. Ca si pret de referinta pentru masina ta din ce am vazut eu ca se vinde pe la 3000 se situeaza. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Re: Pret corect Pajero Sunt la al treilea mitshu, 3000 e un pret corect, bafta Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Re: Pret corect Pajero S au vandut 2.8 lungi mai ochioase si cu mai multe obtiuni inmatriculate la bulgari cu 2000-2200 euro. Cei 3000 euro ceruti de tine cu siguranta reflecta calitatea masinii si valoarea ei insa asta nu asigura ca vei vinde masina. Multe masini in perioada asta se vand mult sub valoarea lor reala. Spor la vanzare. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sixone Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Re: Pret corect Pajero despre pret nu comentez, insa iti pot spune de ce nu inghesuie lumea, din 2 motive: e lunga si are volan pe dreapta. cei care cauta masini cu volan dreapta probabil le folosesc mai mult in off-road si cauta swb cei care cauta lwb pentru familie si plimbari mai soft (mai mult pe sosea) cauta cu volan pe stanga.. eu zic ca daca era scurta se dadea mai repede, sau daca avea volan pe stanga.. parerea mea, nu dati cu pietre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Re: Pret corect Pajero Confirm si eu ce a spus @sixone. Am cautat ceva vreme un pajero si as fi preferat SWB cu volan stanga. As fi acceptat si un LWB dar cu volan pe stanga sau POATE un SWB volan dreapta si obligatoriu cutie manuala. Iti spun asta ca sa vezi ce cautam eu ca posibil cumparator. Cat despre pret... mai cauta si tu pe net masini asemanatoare. Avand in vedere ca e din '97 si daca mai esti dispus sa mai si negociezi 2-300, cred ca e un pret corect. Bafta la vanzare "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
miu Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Re: Pret corect Pajero Asa cum spun si colegii e un pret corect Eu de curand am adus o masina din Anglia ,modelul scurt si sincer la 3200 nu aduci si o inscri pe Bg ,decat daca in Anglia este maxim 2000 euro ,ceea ce inseamna 1700 lire ,iar la banii acestia daca va uitati pe siteurile de acolo o sa vedeti numai ruginituri din 1994 in jos Bafta la vanzare !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jantorero Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Re: Pret corect Pajero Sa fim sinceri. -Baga masina pe autovit si vezi singur cati te suna si cate vizite ai,nu te mai hrani cu iluzi,ce a scris Flow mai sus este foarte REAL Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutt daniel Posted April 15, 2011 Author Share Posted April 15, 2011 Re: Pret corect Pajero Va multumesc baieti pentru pareri. Dupa sarbatori ma voi ocupa amanuntit de pus pe internet anunturi, probabil voi cere undeva la 3000, voi negocia putin. Dupa ce vand vagonul probabil voi adauga ceva banuti si ma voi orienta spre un Pinin sau ceva mai mic. Pana atunci studiez piata . Hyundai Terracan 2.9crdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassai Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Re: Pret corect Pajero am si eu unul la fel si l-am pus la vanzare pe autovit si alte sitte-uri si nu a atras multe priviri, iar din experienta mea nu e perioada in care poti vinde astfel de masina. Eu zic sa ti masina pana spre toamna intre timp sa-i mai faci cateva imbunatatiri si cu siguranta la inceput de iarna o vei da in jurul pretului cerut acum de tine. Bafta multa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand18us Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Re: Pret corect Pajero Confirm, eu in schimb am vizualizari pe net sa mai dau si la altii...dar nimic...iar pretul este mai mic decat zici tu ca vei cere. Nu e o perioada buna acum... Pajero Sport 2004 2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Re: Pret corect Pajero dupa cum a zis si prietenul armand... nu e o perioada buna... shreck...citeste regulamentul acestui forum: http://forum.club4x4.ro/showthread.p...Forum&p=592098 apoi treci pe la rubrica de prezentare a membrilor: http://forum.club4x4.ro/showthread.p...489#post695489 :rules www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutt daniel Posted April 18, 2011 Author Share Posted April 18, 2011 Re: Pret corect Pajero :alBuuun... Asa cum voi o spuneti nu prea e o perioada buna de vanzare pentru baraci 4x4, deci va mai sta ceva vreme pe la mine. Propun cu aceasta ocazie ca acest topic sa fie transformat intr-unul cu titlu gen "Pret achizitie/vanzare Pajero" in care sa spuna fiecare care a fost pretul cu care a fost achizitionat Pajero din dotare. Daca nu e toata lumea de acord, se poate sterge sau inchide:ig. :tk Am sa incep chiar eu, care am luat masina la schimb cu un Renault Megane:h5 evaluat la acea vreme la 3000 E, apoi au urmat cateva investitii spre buna functionare(500 E):lr. Hyundai Terracan 2.9crdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Re: Pret corect Pajero Am mai zis...Pret achizitie+ inbunatairi+efort dus- intors dupa masina + eventuale reparatii daca masina in momentul achizitiei necesita asta...ce ai stricat tu si ai reparat logic nu intra in pret decat o eventuala diferenta de pret daca ai trecut la un nivel calitativ mai bun decat ce echipa masina fara insa a fi defect(ex:ai telescoape = ce marca si pui ome si le rulezi doar 50km....atunci merita sa adaugi la pret). Pe de alta parte nici o masina nu e ca alta nici macar in varianta stok,...esti vanzator...trebuie sa stii ce vinzi...nu inseamna ca daca o masina cu caracteristici similare sa dat cu 2k euro si a ta face tot atata..poate fi mai mult sau mai putin. Sincer eu ca si potential cumparator al unei ''englezoaice''(pentru piese) ma intreb de ce la cate sunt pe piata romaneasca inca au un pret mare (multe fara acte...sau situatie precara)si de multe ori cand vezi masina mai bine fugi desi in poze arata uber. Pretul pe masina ta doar tu il poti face...nu eu care as vrea sa iau una de piese la 800 euro...nu colegul de forum are are ''z'' masina si i se pare putin 3 k euro.. Respectele mele si bafta la vanzare, Florin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutt daniel Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 Re: Pret corect Pajero Eu am vandut Pajero, pretul cerut 2700, pretul primit 2600. Sper ca omul va folosi masina la adevarata capacitate, in delta fiind ceva noroi... Acum am achizitionat un Freelander 1.8, gpl, Ac, etc. Hyundai Terracan 2.9crdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts