gedaci_2005 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: D21, Custom Bullbar salut, Un suport asemanator vreau sa construiesc si eu. Ideea mea este sa pastrez bara de spate a masinii sub care sa construiesc o intaritura de care sa prind suportul. Nu vreau sa mut numarul si lampa de numar. Acelasi sistem de blocare am si eu in cap.( am gasit ceva la Knott vezi pdf) In punctul de articulare al suportului ai folosit 2 rulmenti conici? Sursa mea de inspiratie o gasiseti mai jos. Eu pe masina am montat un kit de ARB care consta in amortizoare fata si spate + arcuri spate. Montarea kitului a ridicat destul de mult masina. Te-am intrebat de roti fiindca as vrea sa pun pe ea niste 235/85 R16 cu jante originale( diam exterior 805mm). Cam cat te-a costat, in mare, manufacturarea jantelor? Multumesc pentru informatii.Catalog_Knott_Pg.72.pdf EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piccolino Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: D21, Custom Bullbar Pentru constructia balamalei am facut o camasa sudabila in care au intrat doi rulmenti conici si un simering sa previna intrarea prafului acolo (mi-a trecut prin cap sa pun si un gresor acolo, dar m-am lasat pe tanjala) Am vazut si eu sistemele de la Knott, sunt ok, dar am iesit mai bine la pret comandate de afara. Rotile intra fara nici o problema, mai ales ca in SUA pentru modelul tau de masina, rotile standard sunt de 31'. Daca ai si inaltat-o, nu ai probleme. Poti pune si 32-uri. Preturile pentru reconditionarea jantelr ti-l dau pe PM, sa nu stic piata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: D21, Custom Bullbar @piccolino :tk. Cand montez suportul o sa postez cateva fotografii. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate