mongli Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 (editat) Bucovina Off-Road Challenge - Editia a V-a 19 - 22 Mai, 2011 – Gura Humorului A venit si timpul nostru!!! Anul acesta, Clubul Off-Road Bucovina organizeaza cea de-a cincea editie a evenimentului concurs Bucovina Off-Road Challenge in perioada 19-22 mai, in orasul Gura-Humorului, judetul Suceava BORC va alinia la start in aceasta editie maximum 75 de masini 4X4 , ce vor concura pe clasele: STANDARD, OPEN si EXTREM. AUTO STANDARD 15 masini AUTO OPEN 35 masini AUTO EXTREM 25 masini Conditii de participare La clasele STANDARD, OPEN si EXTREM concursul se desfasoara individual, un echipaj fiind format dintr-un pilot si un copilot. Concursul se va desfasura pe road book (OPEN, EXTREM) si harta (STANDARD) Nu sunt acceptate alte persoane in masina pe parcursul concursului la clasele OPEN si EXTREM. Clasele AUTO vor participa numai in conformitate cu Regulametul campionatului national de Off-Road 2011 Conditii tehnice de participare. ANEXA A Regulamentul campionatului national de Off-Road 2011 - ANEXA C Regulamentul campionatului national de Off-Road 2011 Aceste dotari minime nu se negociaza. Documente necesare la prezentarea pentru concurs: - Act de identitate pentru pilot si copilot - Permis de conducere valabil pentru pilot - Licenta sportiv FRAS pentru pilot si copilot (info licenta) - Declaratie notariala cu acceptul ambilor parinti in cazul minorilor copilot Inscrieri Inscrierile se fac pe pagina web a clubului incepand cu data de 15 APRILIE si se inchid in mod automat dupa inscrierea a 75 de masini conform numarului alocat pentru aceasta editie. Plata taxei de participare se face in maximum 7 zile de la data inscrierii pe pagina web. Taxa participare "TAXA SPORTIVA" este in valoare de 700 RON de persoana include doar participarea la competitie. Taxa participare "ALL INCLUSIVE" este in valoare de 850 RON de persoana include "taxa sportiva" si 3 nopti cazare cu mic dejun si cina pentru fiecare zi. Premii Sponsor Oficial BORC 2011 www.jeepmania.ro si www.worldnet.ro Locul I la clasa AUTO EXTREM va fi premiat cu: 1.000 EURO Locul I la clasa AUTO OPEN va fi premiat cu: 600 EURO Locurile I, II si III la clasele STANDARD, OPEN si EXTREM vor fi premiate cu produse din partea sponsorilor. (detalii pe site) Castigatorii locurilor I de la clasele AUTO EXTREM si AUTO OPEN la Bucovina Off-Road Challenge 2010 nu platesc taxa de participare. Clasa AUTO EXTREM CASUNEANU COSTEL - pilot ZANI MAURILIO - copilot Clasa AUTO OPEN CIRAP RAZVAN - pilot CHELARU RADU - copilot Program detaliat Joi, 19 Mai 2011 Incepand cu ora 12:00 la Hotel Best Western Bucovina - verficare tehnica auto - verificare acte sportivi - inscriere in competitie secretariatul concursului se afla in receptia hotelului. Secretariatul cu inscrierile se inchide la ora 22:00 Vineri, 20 Mai 2011 08:00 – 09:00 – Mic dejun 09:00 – 09:45 – Briefing tehnic 10:30 – Startul competitiei din centrul orasului Gura-Humorului 19:00 – Ora estimata pentru incheierea primei zile de concurs 20:00 – Seara haiduceasca cu foc de tabara la Traseele vor avea cca 50 de km pentru fiecare clasa si vor cuprinde si speciale (locatii cu acces pentru public si media). Sambata, 21 Mai 2011 08:00 – 09:00 – Mic dejun 09:00 – 09:45 – Briefing tehnic 10:30 – Startul celei de-a doua zile de concurs din centrul orasului Gura-Humorului 19:00 – Ora estimata pentru incheierea celei de-a doua zi a concursului 20:00 – Cina 21:00 – Decernarea premiilor speciale si haioase ale competitiei 22:00 – Concert formatia PUBLIKA – link 23:00 – Invitatie la clubul – discoteca din cadrul hotelului Traseele vor avea cca 50 de km pentru fiecare clasa si vor cuprinde si speciale (locatii cu acces pentru public si media). Duminica, 22 Mai 2011 08:00 – 10: 30 – Mic dejun 10:30 – 11:00 – Deplasare catre zona de Trial (locatie cu acces pentru public si media) 11:00 – 14:00 – Desfasurare Trial 15:00 – Premierea Mai multe informatii gasiti pe site-ul clubului http://www.bucovinaoffroad.ro/ Editat Mai 29, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Super tare filmuletul! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Salut Rasty, considera si incrirea mea, ca sap asta ce vine o sa iti fac plata, numai ca sa fiu sigur ca ma tineti un loc la extrem Mersi Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Am o problema de matematica :) S-a definit Taxa All Inclusive = Taxa Sportiva + Servicii Cazare si Masa In aceste conditii nu par sa iasa calculele: Taxa Sportiva = 700 ron Taxa All Inclusive = 850 ron Taxa pt neconcurenti (deci doar cazare si masa) = 650 ron :O:O:O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Aprilie 16, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Am o problema de matematica :) S-a definit In aceste conditii nu par sa iasa calculele: Taxa Sportiva = 700 ron Taxa All Inclusive = 850 ron Taxa pt neconcurenti (deci doar cazare si masa) = 650 ron :O:O:O Da halatu' cat e halatu'???? Din taxa All Inclusive s-a scazut cazarea cu mic dejun si a rezultat Taxa Sportiva. Iar acesti termeni (taxa sportiva/taxa all inclusive) se refera DOAR la concurenti/sportivi. IAR taxa pentru NEconcurenti nu este o obligatie a organizatorului este o facilitate (prietene/sotii/tehnic etc) catre insotitorii concurentilor. Pentru organizatori este o munca in plus care nu are legatura cu sportul, nici cu evenimentul: sunt chestiuni de logistica de tipul: capacitate totala cazare, cine cu cine vrea in camera (pat matrimonial/2 paturi/), tehnicul sa stea aproape de echipa lor etc. Toate aceste chestiuni si multe altele care fac lumea sa se simta mai bine alaturi de insotitorii lor necesita un efort din partea echipei de organizare. In definitiv si la urma urmei..insotitorii sunt liberi sa isi caute cazare si masa. In 2009 ne-am trezit cu 85 de persoane "insotitori" de concurenti ca era taxa de 100 de euro. Chiar mi-a spus cineva ca e mai ieftin "ca insotitor" sa-ti petreci week-end-ul la concursul de la Bucovina cu cazare si masa decat sa mergi in alta parte. Imi pare rau daca v-am stricat calculele la insotitori. Sa nu uitam ca suntem club de Off-Road, nu "Agentie de turism". Va salut cu respect. Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 (editat) Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Salut am incercat s a fac plata in contul de pe site ..... cred ca e ceva gresit acolo ca imi zice cont invalid posteaza te rog contul inca odata multumesc john LE: a mers .... trebuia cu litere mari ultimele X-uri .... Editat Aprilie 18, 2011 de john Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 @mongli: nu la insotitori s-au stricat calculele, ci la taxa sportiva :h5 Scopul ei a fost reducerea costurilor de participare la campionat, si "eliberarea" organizatorilor de problema "agentiei de turism". La BORC este evident ca trebuie sa cumperi pachetul 'all inclusive' caci diferenta nu consta in 3 nopti de cazare si masa... Despre 'cat de multa lume vine' si daca 'instotitorii au legatura cu sportul sau cu evenimentul' este o chestie de pareri diferite: mie mi se pare ca ne-ar prinde bine sa avem cat mai multi participanti, cat mai multi insotitori, cat mai multa lume care sa stie de eveniment si care sa se simta bine. Din mesaj pare sa reiasa ca e rau sa vina lumea sa se simta bine la Gura Humorului :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Aprilie 18, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Din taxa All Inclusive pentru 2 concureti s-a scazut camera de hotel si mesele, si a rezultat taxa sportiva. Daca mai scadem ceva inseamna ca scadem si din calitatea concursului. Iar daca un concurs nu-l faci asa cum trebuie, mai bine nu-l mai faci. Si noi ne bucuram sa vina multa lume la concurs dar imi doresc ca si organizatorii sa se simta la fel de bine ca si concurentii. Stiti cum fac ca trenu' in gara pana ce nu ajunge ultima masina din traseu. Va salut cu respect Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 scuze is un pic offtopic. da cum ii zice la melodia din clip ca nu reusesc sa o gasesc.:tk Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jo Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 ii zice intro de la the xx ;-) scuze is un pic offtopic. da cum ii zice la melodia din clip ca nu reusesc sa o gasesc.:tk Ioana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 un film cu desfasurarea din 2010 nu este?am vazut pe site doar 2009,2008 s.a.m.d. merci scuze de offtopic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 @watcher: foarte bine punctat, mie unu mi-ai deschis ochii. :g m-am mai consultat in stanga si dreapta sa vad cine mai vine si in final m-am decis sa nu particip la aceasta etapa. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 M-am inscris si eu acum doua zile la open...dar nu apar la inscrisi.Mai trebuie facut ceva?Sau ai vazut Aro si ai luat-o ca pe o gluma?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Cu parere de rau, anul acesta nu participam - echipajul de open Filip Mirescu - Ovidiu Limoncu. Rog un responsabil sa ne scoata din lista de participanti. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Bannerul din stanga.......are data cuncursului 20, iar in primul post este anuntat din 19.05........Max, poti modifica ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Pai zilele sunt asa: 19 - inscrierile si verificarile 20 si 21 - traseu 22 - trial si premiere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Stimati concurenti la BORC 2011, Echipa de organizare a evenimentului doreste sa anunte concurentii interesati de achizitionarea pachetului all-inclusive la BORC ca aceasta se mai poate face pana la data de 11 mai 2011 (inclusiv). Astfel, cine doreste (concurenti si/sau insotitori) sa achizitioneze pachetul all-inclusive este rugat sa efectueze plata pana la data mentionata mai sus, cel mai tarziu 11 mai 2011. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri la BORC 2011 doar cu plata taxei sportive, participantii urmand a-si asigura prin mijloace proprii cazarea si masa. Aceasta decizie a fost luata din cauza reprezentantilor unitatilor de cazare care ne impun efectuarea platii camerelor rezervate pana la data de 12 mai 2011. Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 rasty, ia-le banii inainte. Mie mi-au confirmat cu o saptamana inainte cca 85 de echipaje ca vin si m-au mai pus sa le rup si factura, pt ca o vor plati acolo. Restul il sti... Asa ca daca nu vrei sa platesti o gramada de camere degeaba, ia-le banii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Mi-am permis ca sa sterg discutiile offtopic legate de rollcage. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Rasty eu vin sigur, cand zic ca vin nu exista varianta adoua Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Rasty eu vin sigur, cand zic ca vin nu exista varianta adoua STIU cine este "HAIDUC" adevarat. :wink: Hai ca v-au pregatit baietii trasee cu "TEHNICA" si "GAZ". Nu ne-am hotarat exact la meniul de sambata cand este concertul PUBLIKA tocanita de purcel cu balmos sau tocanita de miel cu hribi. Voi ce spuneti?? Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 La cum arata prognoza meteo .... sa luati in calcul 2-3 sandvisuri in plus :ha: .... apa sa fie .... noroi sa fie .... trasee sa fie ... Doamne Ajuta .... ne vdm acolo ...:h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Eu personal nu cred ca ploua, ca vad ca-i scutura acum. Iar daca ploua asa in showers e chiar mai frumos traseu. Oricum am de unde sa tai traseele asa ca va scot la maxim ora 21:00 Sa nu imi spui ca s-a inmuiat Valcea ca vine ploaia :wink: Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Eu personal nu cred ca ploua, ca vad ca-i scutura acum. Iar daca ploua asa in showers e chiar mai frumos traseu. Oricum am de unde sa tai traseele asa ca va scot la maxim ora 21:00 Sa nu imi spui ca s-a inmuiat Valcea ca vine ploaia :wink: Rasty Nu Rasty deloc ..... chiar ne rugam ....:ha::ha::ha: .... am si zis , Doamne Ajuta .... sa ne vedem sanatosi ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Valcea vine din spate HAIDUCI adevarati Diferenta dintre podium si abandon este 1 secunda de "GAZ" cand nu trebuie. Mi-ar face placere sa va vad pe podium. Ne vedem la Bucovina Va salut cu respect Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate