gabi.r Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 rasty... cu iertassiuni si povata batrineasca ti rog sa nu baJJi in sama...:old baietul aSSesta ( x3m...tyh ) cu cari prin bunavointa dumnitali taman ai schimbat fro' doaua vorbii, arii mare prisiina cu ploailii...si cu apa...din cauza ca mama lui dupa ce l-a facut, a traait pii malu' Luncavatului...acuma ca si-a dobindit flacaul doaua blocanti ARB americanii...si neste planetari heavyi...i sa pari ca iaste la fel de viteaz ca voda STEFAN...in batalie...:ha::ha::ha: io unu' zic cu voce tare sa fie soare, traseu, si MAESTRIE...!!! ( sa aiva asta micu' dreptate si sa ploua ??? :hl:hl) ne vedem la start !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 http://www.accuweather.com/en-us/ro/suceava/gura-humorului/forecast2.aspx Cam ploua ... ce pofta imi face:hl FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zefir Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 BORC 2011 mai lanseaza o provocare!!! CAUT IMN, OFER CAZARE! Au trecut fratilor 5 anisori de cand va tot înglodați prin padure si ne-am dat seama ca, la chindiile de seara (alea cu vin fiert, protap si tzuiculitza de Humor) n-ar fi rau sa avem un fel de imn al nostru pe care sa-l mai puna din cand in cand baietii de la platane, sa mai dam o dusca pe gat si sa povestim cate in luna si-n stele. Ca sa nu googălești/youtubănești ”di pomanî” am zis sa fac asa: Tu postezi, Eu te cazez. Adica: Tu cauti melodia, postezi link-ul pe pagina de Facebook a clubului (http://www.facebook.com/bucovinaoffroad), gasca ta da like-uri la greu, si daca link-ul tau devine cel mai popular, Eu te cazez un weekend. Moca frate! Colea, la Toaca (4 stelishoare, patutz moale, numai tu si partenerul/partenera. Doua nopti linistite la bucovinenii mei cu grai dulce si camara doldora de bunatăți și daca nu ți-o placea sî-mi arzî troliu shî sa-mi pocneasca shufa di nacaz! Asadar, doamnelor, domnilor, rascoliti-va mintea si YouTube-ul si postati ideea pe pagina noastra de Facebook! V-asteptam!!! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jo Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 CAUT IMN, OFER CAZARE CE CAZARE? Premiul consta intr-un pachet de w/e la Gura Humorului pentru 2 persoane, cazare cu mic dejun la Hotel Toaca Bellevue, detalii aici - http://www.toacabellevue.ro/ Voucherul poate fi utilizat oricand pana la data de 29 decembrie 2011, cu exceptia perioadei Craciunului si Revelionului. De asemenea, voucherul poate fi utilizat si in timpul saptamanii. Rezervarea prealabila este obligatorie. Ioana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 (editat) Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Salutare, este nevoie de un copilot pentru BORC, se va merge cu un Wrangler , la clasa standard, deci, nu va fi de ,,bocit" :ha: Singurele conditii existente: isi va plati taxa de participare sa-l scoata la finish. Cine este amator, sa dea un pm sau poate suna la 0761-13.00.11 - Nucu PS:(recomand sa-l sunati la tel, deoarece pm-urile trebuie sa le citesc si sa i le transmit eu, deci, pot exista intarzieri) Mai jos vedeti agregatul :ca Toate bune. Editat Mai 13, 2011 de Angler Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Vin si eu !!! M-am inscris... tot la OPEN! Sa ne vedem cu bine! Andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Salutare, este nevoie de un copilot pentru BORC, se va merge cu un Wrangler , la clasa standard, deci, nu va fi de ,,bocit" :ha: Singurele conditii existente: isi va plati taxa de participare sa-l scoata la finish. Cine este amator, sa dea un pm sau poate suna la 0761-13.00.11 - Nucu PS:(recomand sa-l sunati la tel, deoarece pm-urile trebuie sa le citesc si sa i le transmit eu, deci, pot exista intarzieri) Mai jos vedeti agregatul :ca Toate bune. Caz rezolvat, s-a gasit copilot . Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JULIANO Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 (editat) Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 :av Pentru cei care doresc mai mult spatiu in masina si au bagaje voluminoase(anvelope,piese,lada scule,valize,etc.) :alse face un transportdin cu camionul,Bucuresti-Gura Humorului-Bucuresti ,plecare Joi 03:00 a.m.,asa ca doritori ma pot contacta pentru negocieri in functie de volumul bagajulu....0723.345.105 :c1 Editat Mai 18, 2011 de JULIANO Caracterul se pastreaza mult mai usor decat se recastiga..!!! Club 4x4 Bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 E soare la HUMOR......ca pe litoral :wink:....vreme frumoasa ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 (editat) Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 In ultima clipa am ajuns la concluzia ca nici una din masini nu este gata pentru Bucovina. Care va sa zica, eu plec acum spre Gura Humorului in concediu. :al E cineva care are nevoie de copilot :uameni ? Cristi 0722 217 264 Editat Mai 19, 2011 de watcher Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 bafta multa tuturor participantilor !!!!!:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jo Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Noi i-am zis scurt: FaceBORC. Adica Bucovina Off Road Challenge 2011, live pe Facebook. Zdeto, Daniel, Zefir, Ioana si Motorolele lu nea Vasile va tin la curent cu ghidusiile din traseu, de la start la finish, prin ravene, noroaie, pe dealuri si vai, pe la speciale, prin padure, adunam cit putem si deversam pe zid. Fata online a BORC-ului cu text, imagini, video ca sa vedeti la cald cum merge treaba in cele 3 zile de competitie aici http://www.facebook.com/bucovinaoffroad Ioana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jo Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 FRESH INFO 50 masini inscrise la START 19 extrem 23 open 9 standard Primul abandon la BORC - masina 349 - Open - planetara rupta... echipaj Remy Couturier si Stefanita Huma - Dacia Duster la open Sarbu Nicolae si Titu Sorin par a fi primii La extrem casuneanu e primul..Fiko urmatorul La standard primul finnish pe ziua I la 13:30 - Alin Radu si Pal Attila - Suzuki Jimny si intre timp..pe ici pe colo da cu ploaie si cu grindina ;-) Ioana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Pana acum 30 minute, cand am urcat in camera, situatia era asa: Finish Extrem: Miko/ Fiko si Casuneanu / Zani Finish Open: Regep Abandonuri: Miron Sorin (luat foc + pierdut ulei), Daniel 66 (rupt troliu), Mugur (mers doar in troliu primele 36 pozitii pana la un forestier), Dusterii (unul rasturnat la pozitia 19 si apoi cu ambreiaj prajit iar unul cu planetara rupta), Sese si Dreamcar fara troliu, bujie si tampoane reductor, un G cazut in bot si stat 6 ore asa, Balauru cu troliul ars, Cernisov fara directia hidraulica, Andrei Oprea, etc. La Open la CP 1 a fost distractie mare: era o coborare, apoi traversare parau, apoi se lua azimut si apoi se lua alt azimut. Primele 7 masini nu s-au oprit sa ia azimut, ci i-au dat bataie mai departe intr-o oarecare directie :O Zice Rasty: "lasa ca se intorc". Dupa vreo 2 ore erau acolo aceleasi 10 masini, mai putin Marius Tyh, care a ajuns primul la CP2, apoi Ordinea de sosire la CP1 a fost: - Nagy Galaczy - Tyh - Unver Muharrem - Skaczinci (celalalt G de la harghita) - Dac - Miron Sorin - Razvan GTC - Worldscape - Museteanu - Blavenstein Dupa o ora erau toti inapoi (de mai multe ori), mai putin Tyh. Dl Regep a rupt unul din grupuri, s-a intors la hotel, l-a schimbat, a revenit in traseu si in aceste conditii a terminat primul :O Fiko/Miko si Casuneanu au terminat in acelasi timp, (deci au batut fiko/miko ) un traseu de 65 km INAINTE sa termine cineva de la Open traseul de 27 km.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Salut, Watchere... reporter special! :grin: De Lucian Munteanu/Ovidiu Colpos cu IMG-ul de la extrem stii ceva?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 @watcher: se pare ca este vorba de un adevarat carnagiu... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Salut, Watchere... reporter special! :grin: De Lucian Munteanu/Ovidiu Colpos cu IMG-ul de la extrem stii ceva?? Doctoree pai Luci si cu Ovidiu nu concureaza 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Da, cam da. Intre timp am mai aflat o informatie interesanta: colegul (fostul?) Dac a ajuns al 3/4 lea, dar din pacate pentru ei nu puncteaza fiindca rotile lor nu s-au incadrat in limita de 840mm. Este interesant faptul ca Tyh a ajuns al doilea dupa ce a rupt un arc si a mers cu un lemn in loc de. De asemenea e interesant ca Miron Sorin si Radu au folosit extinctorul de 2 ori: odata de nevoie si odata ca s-au impiedicat in el in habitaclu :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 (editat) Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Un mic montaj cu poze de azi de la start si din traseu. Editat Mai 21, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Deci.... Noi nu am abandonat si am terminat imediat dupa Andrei Museteanu Multumesc lui Razvan Cirap pentru ajutorul din traseu unde dupa ce am spart troliul m-a troliat el si lui Andrei Museteanu Miine va fi o noua zi si o noua incercare de a da foc masinii:-) Sa ne auzim cu bine.....daca nu inseamna ca am ramas inauntru cind a luat foc zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Clasament ziua 1 (Ordine de start ziua 2) : 1 Regep 2 Tyh 3 Cirap 4 Miron Sorin 5 Razvanutza 6 Unver Muharrem 7 Suciu Gelu 8 Drugus Radu 9 Blavenstein 10 Gaganu (copilot) 11 Worldscape 12 Nagy Galaczy 13 Balauru 14 John 15 Dona Iulian 16 Skzkavinczki 17 Daniel 66 18 Sese si Dragos 19 Mugur si Ioana 20 + 21 Dusterii 22 Suciu Dan 23 Museteanu 24 Dac 23 si 24 nu puncteaza si de aceea sunt pe aceste locuri, caci Dac spre exemplu a a juns la finish al 4 (5) lea... Extrem: 1 FIko 2 Casuneanu 3 Danci 4 Tutuianu 5 Gafita (de aici in jos incep abandonurile) 6 Oprea Bogdan 7 Venczel 8 Sale 9 Superalfi 10 Cernisov 11 Mindrila Iosep 12 Copacinschi 13 MAvris 14 Porfir 15 Negrotaurul 16 HOratiu 17 Pedro 18 Oprea Andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 am si eu o intrebare. la standard???? chiar nu conteaza si aceasta proba??? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 am si eu o intrebare. la standard???? chiar nu conteaza si aceasta proba??? conteaza la buget. TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jo Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 (editat) Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 In curand clasamentul de la Standard Ziua 1 Editat Mai 21, 2011 de jo Ioana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zefir Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011 Clasament Standard Ziua 1 1. Alin Radu 2. Levente Gereb 3. Dragos Iancu 4. Nicoale Lucanu 5. Felix Patrascanu 6. Adi Lozinca 7. Stelian Petcu 8. Aurel Chirtes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate