Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucovina Off-Road Challenge 2011

Postări Recomandate

Re: Bucovina Off-Road Challenge 2011

Care a fost povestea Duster-elor? La ce clasa au concurat? Ce marime de cauciucuri aveau? Ce modificari au fost necesare pentru participare?

Casa mama s-a implicat in vreun fel?

:tk

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ceva filmulete de la competitie cum e cel cu samuraiul rasturnat, ceva palpitant sa vedem si noi sa ne para rau ca nu am venit din ''n'' motive.

organizatorii ceva de la montaj sau nu-i gata inca?

asteptam, ca in weekend cam toti stateam cu sufletul la gura sa mai aflam cate un zvon si noutati.

Link spre comentariu

Care a fost povestea Duster-elor? La ce clasa au concurat? Ce marime de cauciucuri aveau? Ce modificari au fost necesare pentru participare?

Casa mama s-a implicat in vreun fel?

:tk

a fost echipajele de la DACIA care au fost si anul trecut la TAT .... cam asta e implicarea lor :) ... in rest au mers si ei cum s-a putut.... detalii banuiesc ca o sa apara si pe site-ul Dacia......

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

superalfi: "Flicitari castigatorilor! Extrem- Costel si Mauri pe 1 si Fiko&Miko pe 2 - iar pe 3 Robert Tutuianu. Costel a facut si un trial spectaculos si rapid, Fiko a gresit o poarta si a luat TM dar oricum nu mai conta Pt ca nu mai avea cum sa il ajunga pe Casuneanu"

> teoretic avea cum sa ajunga pe primul loc. Diferenta de 2 puncte inseamna un avans de 12 secunde la un trial. Deci trebuia doar sa faca un timp mai bun cu 13 secunde !!! Secunde ce poate a pierdut Casuneanu cind facea manevre sa iasa dintre copaci.

Nu avea in schimb cum sa piarda locul 2, Tutuianu fiind la cca 4 ore (240 puncte) de primii doi, si la cca 700 puncte de al patrulea concurent. Deci Tutuianu nu avea cum sa miste nici in fata nici in spate in clasament orice se intimpla duminica.

O mica observatia la regula de la trial:

NU trebuia precizata ca pe poarta a cincea sa fie obligatorie si urcarea si coborirea. Ajungea doar ca aceea poarta se poate parcurge de doua ori - si imediat devenea mult mai interesant jocul. Mai multe variante!

Da Miko -Asa este! Se putea recupera differenta de 12 sec - ziceam ca nu mai mergea dupa ce se gresise poarta

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

filmul trialului ..... sper sa nu se supere pe mine ca l distribui .....

Editat de Astral

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

BORC 2011 - impresii si detalii...

organizare foarte buna...surpriza personala a fost ca nu prea am auzit de vesnicele discutii 'de secretariat' sau contestatii...sa fi fost oare de vina Rasty care a renuntat aproape total la CP- urile ' FIXE ' ???...ajutat fiind de O ECHIPA bine pregatita ???....cu scuze si fara reprosuri...cred ca de aici pot sa invete multi ORGANIZATORI si ARBITRII de ETAPE...probabil ca bucovinenii acestia...baieti simpli si cu capul pe umeri au inteles de fapt din REGULAMENT ca de-aia se cere sa ai GARMIN pe masina ????...de fapt pentru ca sa STII sa-l citesti cu laptopu' ???.....bravo BORC !!!

traseele de open unde am participat au fost foarte bine asortate si spre bucuria UNORA si/sau spre dezamagirea ALTORA au fost presarate cu un pic de ploaie...doamne ajuta la toate etapele sa ploua...bravo BORC !!!

am remarcat de asemenea ca la clasa OPEN, organizatorul BORC si-a dat seama despre prevederea REGULAMENTARA ca la clasa open este nevoie de TROLIU...cu scuze din nou si fara reprosuri spre ALTI organizatori la care praful si alergarea pe forestier tine loc de ' OFFROAD '...din nou bravo BORC !!

in lipsa lui Adikamikaze/ValiBabu si a lui Dan Cernisov/ Marius Lupu...foarte buni de alfel competitori ai clasei open din 2010, doresc sa remarc aparitia EXOTICA a echipajului Marius Sirbu/ Sorin Titu de la X3M offrroad Valcea...care pot sa devina SURPRIZA campionatului 2011...

BRAVO BORC !!!

BRAVO TUTUROR CONCURENTILOR SI BAFTA IN CONTINUARE !!!

Link spre comentariu

Clasamentele finale unde sunt? Nu le-am vazut nici aici, nici pe facebook si nici pe site-ul Borc.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Clasamentele finale unde sunt? Nu le-am vazut nici aici, nici pe facebook si nici pe site-ul Borc.

Sunt "SECRETE" se dau numai la cunoscatori. :wink:

Rasty

Link spre comentariu

felicitari organizatorilor ...super trasee

pentru mine a fost o experienta pe cinste...pentru masina ---daca ar putea m-ar bate :))))...dar una peste alta pentru o prima participare eu cred ca nu ne-am facut de ras...mai ales datorita copilotului..GAGANU...caruia ii multumesc.

Bafta:br

offroad --- Jeep Wrangeler Tj, 06...2,5l

Moto --- Suzuki Intruder C800

Street --- Mercedes ML270cdi

Link spre comentariu

Acum am participat pentru prima data la concursul organizat de catre B.O.R.C. mi-a placut, trasee cu un grad de dificultate ridicat, roadbok cu greseli perfectabile, cazare/masa la limita superioara.

Ploaia din prima zi ne-a facut sa troliem ceva mai mult, deh acesta e sportul.

Ce as vrea sa va intreb, in prima zi unul dintre colegii de la open a ales trasa masinii sale in asa fel incat sa treaca cu masina pe piciorul meu, eram langa masina noastra atent sa bag sufa in masina chiar nu l-am vazut ce vrea sa faca.

Inteleg ca punctele/premiile sunt ravnite si totusi... Am inteles de la Razvan ca nu este prima data cand pilotul respectiv face acest lucru, oare cum ar trebui sa procedam pe viitor?

@Landcruiser
Link spre comentariu

BORC ruleaza :)

Felicitari pentru organizarea impecabila! Am fost impresionata de spectacolul oferit de trialul de duminica, atat de simplu si atat de eficient! Sa mai zic de concertul de sambata, cand am ragusit iremediabil dupa atata cantat si dansat? :) Locatia noua a fost foarte misto si mult mai potrivita, cred eu.

Si inca ceva, felicitari pentru ca dati tonul unui an competitional, prin respectarea stricta a regulamentului, prin eficienta si creativitate :)

Link spre comentariu

Clasamentele finale de la BORC 2011

Standard

http://www.club4x4.ro/competitii/borc2011/standard1.jpg

Open

http://www.club4x4.ro/competitii/borc2011/open1.jpg

Extrem

http://www.club4x4.ro/competitii/borc2011/extrem1.jpg

Editat de Max
Link spre comentariu

AM scapat si de data asta.:wink:

Spun asta pentru ca in fiecare an la Bucovina s-a intamplat ceva nedorit.

Au ars, s-au rasturnat si alte evenimenete nedorite.

Imi pare foarte bine ca toti ati iesit teferi din padure.

Dupa cum ma cunoasteti, pentru mine prioritara este securitatea concurentului in padure.

Va multumesc inca o data tuturor celor care ati participat la acest concurs si ati gustat din munca noastra pentru acest concurs.

Va port respect tuturor celor care v-ati inhamat sa participati la acest concurs stiind ce va asteapta in padure. Sper sa va fi compensat munca din padure cu ce v-am pregatit la acest concurs.

Imi pare foarte bine ca unii dintre dumneavoastra nu ati dat inapoi la traseul de extrem.

Ati dat dovada ca vreti sa ajungeti la final.

Haiduci adevarati.

Am primit "RECLAMATII" ca traseele au fost foarte dure.

Vreau sa rectific "Traseele au fost foarte solicitante".

Asa este in fiecare an la Bucovina fie ca e ploaie sau uscat.

Imi spunea cineva anul trecut "Sa termini traseele la Bucovina este un mare castig"

AM primit de la Fiko urmatoarea remarca

"Esti un grec nebun........ dar mi-a placut"

Iar cand vine din partea unui ungur tacnit, nu ai cum sa nu te bucuri.

M-am bucurat pentru masinile care au terminat traseele si le-am vazut concurentilor satisfactia unui traseu terminat.

Le multumesc ca ne-au confirmat munca de la Clubul Off-Road Bucovina.

Pentru o scurta perioada de timp, am considerat ca toti concurentii inscrisi la acest concurs au facut parte din acest club.

Principiul acestui club este toti pentru unu, unu pentru toti.

Va salut cu respect

Rasty

Link spre comentariu

Adica daca eu am luat foc de 3 ori nu se pune?!?

Rasty si echipa...felicitari

Multumesc Razvan Cirap pentru ajutorul din prima zi si lui Andrei Museteanu pentru ulei lui Blavenstein Carol si lui Bogo

Multumesc si copilotului meu Radu Chelaru pentru ideea care m-a repus pe traseu pentru a doua zi cind eram pe punctul de a abandona revenind in cursa pentru podium

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Poze de la BORC 2011:

BORC 2011

slideshow aici: BORC 2011 show/

Ca de obicei super poze by mikka :al!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Link spre comentariu

In primul rand ... Multumim Rasty si echipei pentru munca si efortul depus ... totul a fost extraordinar , cazare , masa .... traseele nu mai vorbesc , foarte tari .... inca odata multumim si :rsp

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Aici este o urcare cu inclinatie si ceva surprize pe la jumate ....niste radacini destul de urate ..... daca ploua in aceea zi , hmmm .... era cam naspa .... ma tem ca rupeam cam toti copacii pe partea dreapta :))) .... frumos ....

IMG_3219.jpg.f43699f95fa034fc69b8d2dcc21c1655.jpg

pencil.png

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

o poza din prima zi de concurs unde sa rupt foia de arc cu 4km inainte de finis ....

[ATTACH=CONFIG]106879[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]106880[/ATTACH]

Foarte tare TYH ... cele mai ale dreaq felicitari !!! X3M rulezZz !!!

P.S. Pacat de cotetul ala al tau ... eu ti-am zis sa-ti iei patrol si n-ai vrut ... :ha:

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare