tch Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost pana se inchide topicul vroiam sa zic ca unii dintre noi ar participa la asa ceva ca sa invete...nu toti stim cum sa ne dam in offroad, chiar daca ne place sau avem masini. e practic un fel de scoala. am intrat pe land rover academy, dar pare ca nu se mai tine, a fost in 2008, nu exista contact...mie personal mi s-a parut o idee extraordinara la un pret relativ decent. ca sa rezum, nu doar combustibil/masina/sofer/timp/mancare etc...mai costa si "informatia". daca stiti ceva decent, gen scoala, maxim 250km de bucuresti, cu cazare, m-ar interesa detalii pe PM. multumesc frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 21, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost @tch nimeni nu sa nascut invatat.S-au organizat de catre membri forumului si se organizeaza mereu iesiri.Unele grele altele usoare. Iti garantez ca oricand te poti alatura unui grup bineinteles in functie de echiparea masinii.Si nu trebuie sa platesti decat combustibilul masini tale.Se fac iesiri aproape de Bucuresti spre exemplu la Calugareni.Urmareste ''Iesiri la sfarsit de saptamana'' si vei vedea.Sau poti veni chiar tu cu o propunere acolo si ai sa vezi ca vei gasi 2-3 masini cu care sa mergeti sa va ''antrenati '' un pic.Bafta momentan nu mai am masina 4x4 ca te invitam la o iesire. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost eee, cu copil si nevasta parca mai degraba te incadrezi la categoria "hai la pensiune sa ne distram cu totii" si dispari tu 3 ore prin padure:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost Iertare pentru amintirea firmelor. Eu fac acest job de ani buni si stiu ca in afara de frumusetea activitatii mai exista si uratenia faptului ca trebuie rentabilitate. E foarte frumos daca esti solicitat odata cu masina te dai si mai faci si niste bani. Daca vrei in schimb sa o faci ca afacere exista costuri:tva,impozite,mecanic,piese,combustibil,asigurari,itp,taxa drum,carburant,mancare oameni cu care muncesti,costurile bazei in care ai vehiculele,reclama,amortizare financiara,contabil. Inca un lucru, peste tot in lume sunt lucruri mai mult sau mai putin scumpe, mai mult sau mai putin bune, cumparatorul alege si plateste. Sarbatori fericite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost Iertare pentru amintirea firmelor. Eu fac acest job de ani buni si stiu ca in afara de frumusetea activitatii mai exista si uratenia faptului ca trebuie rentabilitate. E foarte frumos daca esti solicitat odata cu masina te dai si mai faci si niste bani. Daca vrei in schimb sa o faci ca afacere exista costuri:tva,impozite,mecanic,piese,combustibil,asigurari,itp,taxa drum,carburant,mancare oameni cu care muncesti,costurile bazei in care ai vehiculele,reclama,amortizare financiara,contabil. Inca un lucru, peste tot in lume sunt lucruri mai mult sau mai putin scumpe, mai mult sau mai putin bune, cumparatorul alege si plateste. Sarbatori fericite ai perfecta dreptate ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 (editat) Re: Intrebare sa nu mor prost *editat de administrator Promovarea unui business pe forum se face prin alte metode. Editat Aprilie 22, 2011 de Max ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost E prea subtila pentru mine. Nu inteleg. Afacerea este a mea dar discutia a inceput-o altcineva. Nu este nevoie de reclama pentru ca aia de vindeau au dat de 2,5 ori mai multe pachete decat au cumparat de la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost E prea subtila pentru mine. Nu inteleg. Afacerea este a mea dar discutia a inceput-o altcineva. Nu este nevoie de reclama pentru ca aia de vindeau au dat de 2,5 ori mai multe pachete decat au cumparat de la mine. Gogo, de ce te bagi in seama aiurea? Nu am editat mesjele scrise de tine ci de @nissan4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost Iertare nu mai fac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost Da, omul a investit o anumita suma de bani care vrea sa-i recupereze in cel mai scurt timp (deh ratele la banca, copiii cer mancare, etc etc). Citez: "Daca vrei in schimb sa o faci ca afacere exista costuri:tva,impozite,mecanic,piese,combustibil,asi gurari,itp,taxa drum,carburant,mancare oameni cu care muncesti,costurile bazei in care ai vehiculele,reclama,amortizare financiara,contabil." Depinde din ce unghi privesti situatia. Eu imi permit sa nu fiu deacord cu tine pentru ca: TVA, IMPOZITELE (dupa caz semestrial, lunar), ASIGURARILE, ITP-ul, TAXA DE DRUM - acestea le platesti o data pe an. COSTURILE BAZEI IN CARE AI VEHICULELE, RECLAMA, CONTABILUL - acestea le platesti o data pe luna. MECANICUL, PIESELE - le platesti ocazional. SOFERUL si MANCAREA - sa zicem ca le platesti la fiecare cursa. Ok. Acum hai sa presupunem ca ai (sa fie mai usor sa-ti faci o idee) 10 curse pe luna. Inseamna 7000 euro. Intr-un an inseamna 84.000 euro. Ia zi-mi acum daca ti se par asa scumpe toate acele cheltuieli de care ziceai in postul tau. Si asta la un amarat de 10 curse pe luna. Legat de piese, sa fim seriosi si altii se dau cu masinile si nu le repara dupa fiecare iesire incat sa zici ca iti consuma din resurse. Ca o concluzie: DA, mi se pare foarte mult pretul cerut. Si, da, imi cer scuze daca am deranjat proprietarul afacerii cu parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost Prietene scump imi pierd timpul cu socotelile ca sa poti dormi fara griji. 1 pretul platit este de 250 euro/masina +masina de asistenta cu tva inclus 2 daca scazi din pretul teoretic de 700 euro tva si impozitul profit pe aceasta suma care ar fi de incasat teoretic mai raman 485 euro adica la cursul bnr de azi 1974 ron din care : -850 ron combustibil pentru 2 masini -400 ron plata pentru 2 instructori -64 ron impozit plata instructori -70 ron o factiune pentru 2 masini din taxa drum,itp,asigurare,impozit ( masinile mele sunt pe firma si au impozit 2400 ron/an, asigurare 700 ron/an, taxa drum 120 ron/an, itp cam 100 ron/2 ani, per masina cu capacitate 2800cc) -80 ron suc,apa,redbull,ciocolata pentru clienti si oameni mei Asta inseamna ca raman cam 510 ron din care eu sa imi repar masinile, sa le imbunatatesc, sa imi amenajez o baza cu garaj in zona si sa mai si castig. Eu nu contest ca este scump da nu e o distractie pentru cei care mananca paine cu sos de limba si nici nu te obliga nimeni sa vi. Sa inteleg ca daca vreau sa stau o noapte in Bucuresti si sunt din provincie politia sau cineva ma obliga sa stau neaparat la Mariot ? Inca ceva, masinile mele se strica mereu pentru ca sunt folosite in teren aproape in fiecare zi si cine ma cunoaste stie ca nu am trasee linistite. Iti multumesc pentru interpelare si fi linistit nu imi strici afacerea pentru ca multumesc lui Dumnezeu nu depinde de calcule facute de dumneavoastra stimate BOC al offroadului romanesc. Cu stima si incredere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost A si inca ceva. Daca sti sa te uiti pe o pagina de vanzari vezi ca s-au vandut 110 pachete cu desfasurare pe un an de zile. Pretul unui pachet este de 250 EURO deci daca faci calculul nu fac 84000 ci 27500 desfasurati pe 12 luni adica 2291 euro pe luna brut.Ori pentru o firma care face si vinde acest tip de servicii este un gunoi. Din paintball se incaseaza intr-o luna de vara cu 95 de clienti suma asta. Crede-ma expertule financiar ca exista companii care vin la un singur meci de paintball de 1 zi cu 120 de angajati participanti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost vad ca si topicul asta a luat-o razna....:ce totul se reduce la propria alegere ...platesti sau nu pretul cerut.... acum vad ca doar astia de la FMI lipsesc de pe aici acest topic ar trebui inchis...ca vad ca se inflameaza lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Intrebare sa nu mor prost Corect, sunt de acord. Imi cer iertare dar nu pot sa tac cand vad cum apar experti in toate domeniile peste noapte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Cat costa o zi de offroad "pe bani"? Hai ca acum are ceva sens ... ca i-am schimbat titlul ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Cat costa o zi de offroad "pe bani"? Gogo, e bine ca i-ai explicat omului cum sta treaba, dar nu trebuie sa te enervezi ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Cat costa o zi de offroad "pe bani"? Pun si eu un pai in focul asta ... Sa presupunem ca ofer 300 de euro + carburantul meu ptr 6 ore de offroad ( 2 mil vechi/ora ) ...E cineva dispus sa-si dea masina ptr banii astia sa io conduc eu ...asa cum vreau eu si pe unde vreau eu? ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Cat costa o zi de offroad "pe bani"? Pun si eu un pai in focul asta ... Sa presupunem ca ofer 300 de euro + carburantul meu ptr 6 ore de offroad ( 2 mil vechi/ora ) ...E cineva dispus sa-si dea masina ptr banii astia sa io conduc eu ...asa cum vreau eu si pe unde vreau eu? ... :grin: eu ...cu garantie 1500 euro din care opresc costul reparatiilor (imi asum riscul depasirii celor 1500) si nu returnez nimik din cei 300 daca timpul petrecut pana la un eventual defect e mai mic de 6 ore...:ap Acuma fara gluma...carburantul si ceva leuti pe un traseu ales de mine catre o destinatie aleasa de client si cu mine la volan 8-12 ore nu as face un pret colosal la nivel de afacere...insa in cazul in care traiesti din asta si platesti oameni/impozite/taxe si altele in baza unei firme...e altceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Cat costa o zi de offroad "pe bani"? Vere Gnok ... Iaca de fapt ca 6 ore de offroad (sau poate chiar mai putin) = 1500+300=1800 euro ...adica un 300 euro / ora ... adica 1200 ron / ora ...:grin: ... Despre ce suma de discuta initial? Tineti cont ca Gnok e in formula asta DOAR un utilizator de 4x4 si persoana fizica ... ca si voi cei ce carcotiti ... preturile unor servicii ... :grin: ...nu impozite, taxe suplimentare ... :grin: Discutia devine interesanta ...Altcineva? Alte pareri? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Cat costa o zi de offroad "pe bani"? Eh...partea cu garantia si altele era mai mult o gluma...pana acuma am fost solicitat asa: - Eveniment enduro , 4 zile de munte cu deplasari relativ mici si pe trasee cunoscute cu 3 oameni in masina - decont diesel + 250 euro (/total) -team building vreo 8-10 ore ,carat echipament de prim ajutor cativa km...dieselul meu si ...primit 100lei + o masa la o pensiune. - solicitare privata a unui coleg de forum sa iesim sa plimbam cativa colegi de munca 2-3 ore - dieselul meu...si multa distractie... Pe de alta parte sunt colegi de ture din cei cu care am avut placerea sa ies la care le dau masina si moca numa sa-si bage dieselul...dar aici vorbim de oameni care stiu cu ce se mananca offroadul...unui ''neinitiat ''nu ia-s da masina pentru un tarif/zi ... Daca as avea o solicitare ca persoana fizica...fara plati de impozite si etc...pretul desigur ar fi unul relativ mic fata de pretul oferit de o firma care se ocupa cu asa ceva si implicit are cheltuieli muuuult mai mari/zi de tura decat mine...a...probabil si ofera mai mult decat pot oferi eu... P.S. nu dau un pret ,din punctul meu de vedere acesta se face pe loc in functie de traseu/perioada/dificultate/nr. de persoane in masina/diesel da sau nu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Cat costa o zi de offroad "pe bani"? Si o parere legata de ceea ce a zis colegul adrian...700 euro/2 masini cu sofer...adica 350e si diesel inclus/masina... Din punctul meu de vedere: pai daca mai iau 2 tovarasi vin 116 euro de fiecare din care mai primesc si potol...pentru o zi de haladuit pe munte fara nici o alta grija si obligatie...as plati banii astia odata de doua ori pe an...poate parea scump...dara daca ne gandim ca la o iesire pajero meu imi papa cca. 100-200 lei...+ papa mie...+ riscul sa stric cate ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Cat costa o zi de offroad "pe bani"? Colegul proprietar de afacere degeaba te enervezi. Initiatorul topicului a intrebat daca ni se pare mult/putin ... eu mi-am expus parerile in urma postului tau in care enumerai taxele care le platesti anual/semestrial ca fiind platite din 700 euro. Expert financiar nu sunt, BOC al offroad-ului ... daca faptul ca serviciile oferite de tine mi se par scumpe ma face a fi unul atunci posibil ... Nu sunt un potential client pentru tine ... nu iti urmaresc ofertele/promotiile ... am comentat strict la preturile afisate de initiatorul topicului raportat la cheltuielile care le-ai sustinut tu. De mine linistit poti sa ceri si 3000 euro ca nu ma afecteaza de nici o culoare. E strict un subiect la Discutii Diverse la care mi-am permis sa postez un raspuns cu punctul meu de vedere legat de intrebarea din primul post. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Cat costa o zi de offroad "pe bani"? Salutare sa presupunem ca eu cu inca 5 prieteni apelez la 2 persoane de pe forum pentru ca acestia sa ne puna la dispozitie masinile lor impreuna cu domnii soferi timp de 8 ore in care noi sa ne dam cu masinile sau ei soferii sa ne dea pe noi. Intrebarea este cam cat ar costa o asemenea distractie? Intreb pentru ca am gasit pe net o oferta a unei ''firme'' de team building situata undeva in zona Bran-Moeciu nu spun numele care cere pentru o astfel de distractie suma de 700 euro/grup de 3 persoane.Pot sa pun si link cu siteul dar nu vreau sa creez discutii aiurea. Va intreb doar daca este o suma rezonabila sau exagerata? Eu nu vad ca scrie 700 euro /2 masini......!!! -Nu cred ca se merge cu masina in regim de ofroad exrem ca sa consume 100litri si sa distruga cate ceva la fiecare zi,saptamana (ma refer cu clienti in traseu) Mi se pare corecta afirmatia dl Cucuci si nu cred ca trebui sa supere careva despre" dreptul la opinie". Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Cat costa o zi de offroad "pe bani"? M-am uitat si eu din nou pe oferta vanzatorului si nu scrie nicaieri ca se plateste 700 de euro. Scrie ca pretul in aceasta oferta are reducere de 450 euro fata de calculul initial, adica platesti 250. Baieti incercati cu ochelari, picaturi sau lobotomie. Hai succes la barfe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Cat costa o zi de offroad "pe bani"? Imi cer scuze anticipat, dar mi se pare o discutie pur romaneasca despre capra vecinului. De-a lungul vremii, am cumparat de multe ori ceafa la gratar dar nu cred ca am platit de doua ori acelasi pret. Ideea e ca fiecare isi calculeaza costurile si respectiv profitabilitatea dupa niste coeficienti care nu sunt intotdeauna aceiasi. Daca vi se pare pare scump ....nu platiti, dar daca va arde pipota .....mai conteaza pretul? Cred ca interventia mea a lamurit oarecum micile divergente de opinie care sunt din ce in ce mai frecvente in romanica.....adica nu conteaza cat cheltuie patronul daca noi credem ca poate sa cheltuie mai putin. Concluzia: Daca puteti mai ieftin ....faceti pe banii vostri , nu ai altora. Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate