mackie Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 ma poate ajuta cineva cu un motor sau daca stie ceva firma care aduce motoare de afara sau ori ce idee e bine venita. :grin: multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 ce fel de motor.....? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 pai eu am un motor pe isuzu de 3,2l benzina. 1. motoru a inceput sa bata ceva la el nu stiu exact. (un mecanic se uita luni la el) 2 as vrea sa il schimb sa bag ceva diesel de 2,5 sau 2,8, sau un benzinar max 2,5l. nu de alta dar impozitul ma omoara. Si aici prin cluj nu gasesc motoare numa de VW si alte rahaturi, ma intrebam daca nu stiti pe cineva care poate sa aduca motoare de afara sau asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 pai daca schimbi de ce nu pui unul mai mare? mergi asa, si cand o fi s-o vinzi, il pui inapoi pe asta sa ia rarul. asta inseamna sa nu faci transformari ireversibile in locul tau as cauta un motor puternic ( nu neaparat mare) cu tot cu cutie si reductor... ok sti tu unu??? sau cineva care sa poata ADUCE??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 motor 3,0i 150 cp fara accesorii si calculator 1780,00eur. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 si ce fac cu el ma apuc acuma sa caut instalatia elecrica si alte kkturi??? Am nevoie de un motor complet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 vw 1,9 tdi complet,78.000 km 1900,00 eur Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 e cam scump pt mine sa bag atata in motor , mai bine il fac pe al meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 eu zic sa-l refaci pe asta vechi. E ceva de munca, dar iese nou ca de la fabrica, plus ca nu mai schimbi serii, acte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Angus...la Bucuresti. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Angus...la Bucuresti. ce e acolo??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 vad ca au trecut 2 sapt asa ca intreb: ai gasit solutia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Februarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2008 solutia in mare parte am gasito. in sensul ca vreau sa ii pun un 2,8td de isuzu, ori gasesc un motor pe undeva , sau ma duc pana afara si iau o masina completa cu cateva sute de euro si gata. cred ca e bine ce fac :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 E bine solutia fiindca poate iti mai pica in timp si altele si le poti folosi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate