RaduCampina Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 noroc baieti, mi-a spus un coleg ca toba mea este cam neagra si asta datorita amestecului cica nu e ok, spuneti-mi va rog cum se verifica amestecul si cum se poate regla, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: cum se regleaza corect amestecul - am observat ca se innegerste toba Daca ai carburator amestecu trebuie neaparat reglat cu niste ceasuri si alte minuni, sa fie ca la carte, altfel, dupa ureche, nu iese nimic. Toba neagra nu este un semn de amestec bogat neparat, la gti si bmw toba este neagra si sunt masini aproape noi. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: cum se regleaza corect amestecul - am observat ca se innegerste toba Daca mergi cu masina mai mult in regim de oras, este normal. Daca mergi cu masina subturata, iar este normal. Daca totusi ai sentimentul ca amestecul nu este ok, adreseaza-te unui service. Nu-i treaba care s-o faci dupa ureche. Spor!:h5:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Aprilie 19, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: cum se regleaza corect amestecul - am observat ca se innegerste toba aha acum m-am luminat asa-i masina subturata acum inteleg, hai sa vedem ce inseamna subturata la Vitara: daca schimb vitezele pana in 2500 este subturata nu? amintesc: motor 1,6 4 timpi carburatie, 5 viteze daca sunt in viteza a cincea la 3000 de ture am 100 km/ora deci trebuie sa urc peste 2500 de ture normal in treptele intermediare? care este deci regimult ei de croaziera cu consum minim? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Aprilie 19, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: cum se regleaza corect amestecul - am observat ca se innegerste toba si daca are totusi cineva o schema de carburator vitara asta cu multe vacumuri il rog sa-mi dea si mie, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: cum se regleaza corect amestecul - am observat ca se innegerste toba care este deci regimul ei de croaziera ? multumesc cam pe la 2500 rpm aproximativ 80 - 90 km/ h ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate