Alin Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Am vazut astazi la stiri ca csibi barna , asasinul lui Avram Iancu , a fost detasat la Bucuresti la Pimaria sectorului 2.Eu personal cred ca omul este o victima si as vrea din tot sufletul sa-l ajut , as vrea sa-l fac sa se simta bine in Bucuresti , as vrea sa-i arat toyota pe dedesupt... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Asasinul lui Avram Iancu detasat la Bucuresti!!! Imi place atat de mult omul incat as da inainte, as da inapoi .............cu masina peste el. Poate ar trebui sa luam atitudine si sa pichetam Primaria Sectorului 2. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Asasinul lui Avram Iancu detasat la Bucuresti!!! Stimati domni! Acest subiect a mai fost dezbatut si inchis de catre moderatori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Asasinul lui Avram Iancu detasat la Bucuresti!!! Salutare iarasi o discutie care nu ar trebui sa apara pe un forum de off-road nu mai bine discutam cum am putea rupe cardanu la masina :ha: in loc sa ne enervam la actiunile unui tembel si apropo fratilor nu tre pichetata nici o primarie tre asteptat cand iese de la servici mai multe nu va zic ca stiti si voi ce urmeaza Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Asasinul lui Avram Iancu detasat la Bucuresti!!! "Asasinul" e in mintile unora. Ala e doar un om de nimic (un gunoi indiferent de ce natie e ...o fiinta fara valoare) care nu merita atentia noastra ...Parerea mea! @Maresalul Fratica esti cam revolutionar ...nu ti se pare? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Asasinul lui Avram Iancu detasat la Bucuresti!!! Stimati domni! Acest subiect a mai fost dezbatut si inchis de catre moderatori Corect. Si acest topic va fi inchis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate