andreyu334 Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Va prezint cele doua camioane ale tatalui meu.Un Kamaz si 2 ZIL-uri 157. Zilurile au fost luate de la armata romana si sunt in curs de restaurare. Kamazul e functional si pregatit oricand de munca.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreyu334 Postat Aprilie 19, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 Eu pe scara masinii mai batrana decat mine:1974 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreyu334 Postat Aprilie 19, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 6 cilindri in linie benzina la ZIL.Cred ca multi deja stiti caracteristicile acestui camion deasemenea si consumul...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreyu334 Postat Aprilie 26, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 Un filmulet incarcat pe youtube cu Zilu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreyu334 Postat Aprilie 26, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 Inca un filmulet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreyu334 Postat Aprilie 26, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 Pentru unele piese am fost cu tatal meu pana in Moldova sa cautam. Am si gasit.Un Zil este perfect functional,iar la celalalt mai avem nevoie de ceva piese,dar se rezolva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 Sa cumperi unul intreg pentru piese este inca o varianta, eu asa am procedat . T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 Pentru unele piese am fost cu tatal meu pana in Moldova sa cautam. Am si gasit.Un Zil este perfect functional,iar la celalalt mai avem nevoie de ceva piese,dar se rezolva. :br, in Moldova e cea mai buna solutie. de acolo am facut rost de cabestan. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreyu334 Postat Iunie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 De cand a fost cumparat,acest camion a avut mici probleme la motor,tipic angajatilor din armata,care sustrag unele maruntisuri de la aceste utilaje,i-au luat bujiile.A plouat in motor,un piston/segmenti ruginiti pe cilindru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreyu334 Postat Iunie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 Am avut mare noroc,nu fusese furate de mult timp bujiile,si nu a avut timp sa rugineasca prea bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreyu334 Postat Iunie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 Frig mai era afara,a trebuit sa dizolvam dopurile de gheata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreyu334 Postat Iunie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 Interesant piston.Aceasta fanta,e specifica motoarelor flathead...nu mai vazusem pana acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 am si eu cateva masini de epoca. Toate au aceasta fanta pe piston. Cred ca rolul ei este strict de a compensa dilatarea termica a aluminiului. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreyu334 Postat Iunie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Camioanele tatalui meu Kamaz+ZIL 157 am si eu cateva masini de epoca. Toate au aceasta fanta pe piston. Cred ca rolul ei este strict de a compensa dilatarea termica a aluminiului. Un piston de ZIl 157 nu ai?Ca asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate