slough Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Am un Freelander din 2000 cu tapiterie din piele bej. Intrucat masina a fost rulata suficient, scaunele fata s-au cam deteriorat - pe langa murdarit destul de urat a inceput sa se si crape pielea pe alocuri. Gasesc pe undeva sa le reconditionez ? sau mai bine ma apuc sa caut altele din dezmembrari - desi banuiesc ca nu o sa pot gasi unele semnificativ mai bune Apreciez sfaturile celor ce au avut o situtie similara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Scaune piele Era un nene prin Ferentari gen... 1000 euro scaunele + fetele de usi din piele. si mai e un tip aici pe forum de undeva din Arad sau ceva zona aia Banat-Crisana si zicea ca isi face lucrarea asta cu 400 de euro. La dezmembrari mira-m-as sa gasesti tu interior de piele ...apoi daca gasesti sa fie si bun si sa nu vrea pe el cat a dat pe toata masina in Anglia. Mai e un atelier pe Fundeni in curba cum urci de la lac. Frate-meu le-a reconditionat acolo dar la prima strigare nu le facuse calumea... dupa o discutie "constructiva" le-a refacut ok. Ia-ti o solutie speciala de curatat pielea si da-i carpe.. cel mai ieftin si civilizat zic eu. Sunt si ateliere de "detailing" (adica un fel de spalatorie mai pompoasa) care fac asa ceva ... preturi nesimtite normal. Doar suntem in Romania. Ma gandeam si eu odata la niste scaune de piele de pe eBay doar ca nu prea ti le trimite nimeni ...sunt toate cu "Pick-up free" sau "UK Delivery". Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Scaune piele NU MERGE la atelierul de pe Fundeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
slough Postat Aprilie 20, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Scaune piele Multam de sfaturi ! Azi am tot dat telefoane la diferite numere culese de pe forumuri si am dat de un tip Bogdan (0728222212) de pe la Eroii Revolutiei care-mi zice ca in 300 lei imi curata profi scaune + bancheta, reconditioneaza carpaturile din scunele din fata cu nusce maclavais care se intareste si se face precum musamaua aia de-i crapata si ii mai face si textura de piele sa nu sara-n ochi dupa. Nu stiu daca la toate-i la fel dar la mine e piele doar o parte din scaun, pe laterale, unde e si capata de altfel, e un fel de imitatie (musamaua). Muschh mei, 300 lei nu suna rau de loc, dar mi-e cam tarsa sa nu ma ia plansu cand oi vedea ce-a iesit. Cica dureaza 1 zi si nu poate decat dupa Pasti Revin cu amanunte si poze : inainte si dupa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Scaune piele Retusarile vor rezista cam trei luni . La elementul de husa din imitatie e cam dificil , laborios si nu are intodeauna efectul asteptat . Totusi e solutia optima daca vinzi masina . Alta solutie mai corecta e rehusarea , fie si partiala . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Scaune piele Meserias ,ia uite :http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:7Uc2V3KHGroJ:forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/87637-reconditionari-piele-vinilin.html+0728222212&cd=5&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&source=www.google.ro Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Scaune piele Meserias ,ia uite :http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:7Uc2V3KHGroJ:forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/87637-reconditionari-piele-vinilin.html+0728222212&cd=5&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&source=www.google.ro Ar fi folositor Google daca n-ar intoarce rezultate din 2008...... expirate total in 2011. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Scaune piele Multam de sfaturi ! Azi am tot dat telefoane la diferite numere culese de pe forumuri si am dat de un tip Bogdan (0728222212) de pe la Eroii Revolutiei care-mi zice ca in 300 lei imi curata profi scaune + bancheta, reconditioneaza carpaturile din scunele din fata cu nusce maclavais care se intareste si se face precum musamaua aia de-i crapata si ii mai face si textura de piele sa nu sara-n ochi dupa. Nu stiu daca la toate-i la fel dar la mine e piele doar o parte din scaun, pe laterale, unde e si capata de altfel, e un fel de imitatie (musamaua). Muschh mei, 300 lei nu suna rau de loc, dar mi-e cam tarsa sa nu ma ia plansu cand oi vedea ce-a iesit. Cica dureaza 1 zi si nu poate decat dupa Pasti Revin cu amanunte si poze : inainte si dupa. Am vrut doar sa completez (despre bogdan)....domnu ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Scaune piele 0766810783-Luca il cheama si este din CS.Reconditioneaza la preturi bune tot ce doresti din piele,alcantara. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
slough Postat Mai 3, 2011 Autor Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Scaune piele Am dus masina sambata trecuta. Probleme (din pacate nu am apucat sa fac poze): - sezuturi scaune fata cu vopseaua "roasa" - in special la margini - partea laterala a scaunului (aia nu-i din piele ci din imitatie de piele) crapata pana la panza pe o lungime de 10cm - piele scaune (inclusiv bancheta spate) murdara putin, dar nu deranjant - o parte din bord avea vopseaua tocita - se vedea negrul plasticului din care e facut Prestatie in 300 lei si 6 ore : - reconditionat sezuturi scuane fata - umplut crapaturile cu nusce cauciuc/smeclau - revopsit scune fata (2 culori) - curatat bancheta - vopsit elemente de bord tocite Rezultat : BELEA !!! (o sa fac si niste poze) Daca si tine macar 1 an pot sa zic ca omu e super tare. Oricum am plecat fericit ! E o mare diferenta fata de ce a fost initial. Pana acum (3 zile) nu mi-a ramas vopseaua pe nadragi si nici smeclaul nu s-a crapat la loc. Bag post daca ceva merge prost in viitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saig86 Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 Re: Scaune piele Am dus masina sambata trecuta. Probleme (din pacate nu am apucat sa fac poze): - sezuturi scaune fata cu vopseaua "roasa" - in special la margini - partea laterala a scaunului (aia nu-i din piele ci din imitatie de piele) crapata pana la panza pe o lungime de 10cm - piele scaune (inclusiv bancheta spate) murdara putin, dar nu deranjant - o parte din bord avea vopseaua tocita - se vedea negrul plasticului din care e facut Prestatie in 300 lei si 6 ore : - reconditionat sezuturi scuane fata - umplut crapaturile cu nusce cauciuc/smeclau - revopsit scune fata (2 culori) - curatat bancheta - vopsit elemente de bord tocite Rezultat : BELEA !!! (o sa fac si niste poze) Daca si tine macar 1 an pot sa zic ca omu e super tare. Oricum am plecat fericit ! E o mare diferenta fata de ce a fost initial. Pana acum (3 zile) nu mi-a ramas vopseaua pe nadragi si nici smeclaul nu s-a crapat la loc. Bag post daca ceva merge prost in viitor. Ceva probleme dupa atata timp?Mai lucrează băiatul acela?Cum as putea lua legătura cu el? Asemenea probleme am si eu,dar ma gândeam la niste huse din imitatie de piele.Am gasit pe un site,din vinilin in doua culori,plus stema LR,iar pretul era undeva la 500lei,cu tot cu bancheta si tetiere.Aratau extraordinar de bin,iar la banii astia se merita,zic eu. "Între două nu te plouă,dar cu patru e mai bine" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate