marinionescu Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Anul trecut in august am platit inscrierea la competitia care avea sa se desfasoare in parcarea Plaza Mall amanunte mai gasiti aici : http://en.spixii.ro/event/freetrack-offroad-urban-803/upcoming Din motive care nu au depins de mine aceasta intilnire nu a mai avut loc , am luat legatura cu organizatorii si am primit urmatorul mesaj : " Buna seara, in cateva zile se hotareste ce se va intampla cu evenimentul.In cazul in care nu se face sau doriti returnarea sumei va rog sa imi trimiteti un cont sau o modalitate de returnare. Gosnea Radu " E si din acel moment am dat mesaje cu indicarea unui cont de m-am saturat nu s-a intimplat nimic , in rate de 15 ron si tot puteau ajunge banii la mine . Deci va intreb pe voi cum se cheama asta ? Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Taxa de smecher , impozit pe bunavointa sau ce ? sesizeaza politia daca ai si chitanta e perfect o sa se rezolve problema rapid forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Aprilie 20, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Taxa de smecher , impozit pe bunavointa sau ce ? Am dovada de plata , am facut transfer bancar in contul respectiv cu specificatia ca suma este pentru inscriere. Mai mult ce as putea avea ? Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Taxa de smecher , impozit pe bunavointa sau ce ? Am dovada de plata , am facut transfer bancar in contul respectiv cu specificatia ca suma este pentru inscriere. Mai mult ce as putea avea ? Ai luat legatura cu Gosnea Radu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Aprilie 20, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Taxa de smecher , impozit pe bunavointa sau ce ? Daca legatura inseamna mail in fiecare luna in care indicam contul unde sa verse banii atunci raspunsul este da . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Taxa de smecher , impozit pe bunavointa sau ce ? :uameni......bine ca in :cl..nu exista din astia...sau cel putin nu cunosc eu.Cred ca acum cu publicitatea asta negativa o sa iti recuperezi suma de bani,bafta! Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Taxa de smecher , impozit pe bunavointa sau ce ? :uameni......bine ca in :cl..nu exista din astia...sau cel putin nu cunosc eu.Cred ca acum cu publicitatea asta negativa o sa iti recuperezi suma de bani,bafta! Gosnea Radu este membru pe forum. Eu sunt convins ca va rezolva problema pana la urma. Cine stie, mai trece lumea si prin faze nasoale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Taxa de smecher , impozit pe bunavointa sau ce ? am si eu un "smecheras" din asta ieftin care "trece prin faze nasoale" mai exact nu numai ca trece dar le si depaseste cu ajutorul oamenilor de buna credinta care i-au platit o palarie de bani in avans pentru lucruri pe care nu le-au vazut niciodata, indiferent de eforturile care s-au facut pentru recuperarea creantelor. culmea este ca sunt "oameni" cunoscuti aici pe forum si chiar cu rezultate in competitiile de off-road... mi-e lehamite de specia asta...:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Taxa de smecher,impozit pe bunavointa sau ce ? pt. initiatorul topicului: daca nu s-a rezolvat pana acum, e o tzeapa ca lumea, nu ca cele comerciale (teoretic rezolvabile in instanta), pt. ca nu ai o factura, ci doar o dovada ca ai transferat nishte bani intr-un cont. si cineva te va intreba: in baza carui document (factura, contract etc.) ati facut transferul? poate fi chiar o donatzie, nu? un om generos.... @dan ionescu: fara nominalizari, discursul este gol. oricine poate spune oricand ca stie pe cineva care trage tzepe. @max: sunt aproape 8 (opt!) luni de cand s-a anuntat anularea evenimentului.... daca organizatorii prin acest domn gosnea radu nu au returnat banii pana acum, si nici macar nu au raspuns cu vreun "gentlemen agreement" pt. mine e clar... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 (editat) Re: Taxa de smecher,impozit pe bunavointa sau ce ? Salut, eu sunt Gosnea Radu dar cu mine nu ai comunicat in nici un fel pe mail.intradevar a mai ramas o persoana care nu a primit inapoi o taxa dar nu ma contactat in nici un fel pe mine.Mailul meu este skywalkersportextrem@yahoo.com si este trecut si la adrese deci nu sunt necunoscut. Da-mi si mie un reply pe pm sa vad si eu mailul scris. Si apropo am telefon si nu cred ca sunt necunoscut. Astept sa ma contactezi. Cu respect Ca si la Ursus Freetrack in 2008 au fost foarte multi care s-au ocupat de scripte si de organizare.Exista mai multe adrese de mail ca secretariat@freetrack.ro, organizare@freetrack.ro,offroadskywalker@yahoo.com care nu mai sunt active de la inceputul lui octombrie pentru ca cei de la agentia de publicitate sau colaboratorii care le-au creat nu mai lucreaza cu noi si nu mai pot fi accesate. Daca ai scris pe una din aceste adrese dupa inceputul lui octombrie nici nu aveai cum sa ai raspuns. Imi pare rau contacteaza-ma telefonic sau pe mailul stabil si se rezolva pentru ca sunt banii tai. Oricum sunt curios pe ce adresa si cu cine ai comunicat. Multumesc Editat Aprilie 21, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Taxa de smecher,impozit pe bunavointa sau ce ? Am primit forward de la colegul cu reclamatia si am vazut ca a scris periodic pe o adresa de mail care nu mai merge din 1 octombrie si pe care nu am cum sa o accesez pentru ca nu era facuta de mine si nu am parola. Iertare dar nu e vina mea. Astept sa ma suni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Aprilie 21, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Taxa de smecher,impozit pe bunavointa sau ce ? In urma unei discutii telefonice pot spune ca lucrurile stau cam asa : 1. Am folosit o adresa de mail utilizata de un colaborator dar semnata Gosnea Radu 2. Am vorbit la telefon dar inainte de a se fi anuntat oficial ca nu se mai produce evenimentul. 3. Presupun ( si aici merg pe buna credinta ) ca in extrasul de cont al beneficiarului nu a aparut numele meu , transferul find facut de o terta persoana si numai la observatii find trecut numele meu , deci nu am putut fi identificat pentru primi banii . Pot spune in concluzie ca fiecare a gresit un pic dar in esenta a fost o lipsa de comunicare , fiecare a presupus ceva fara a verifica temeinic . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Taxa de smecher,impozit pe bunavointa sau ce ? [quote name=giorgel @dan ionescu: fara nominalizari, discursul este gol. oricine poate spune oricand ca stie pe cineva care trage tzepe. [/quote] giorgele, nu numai ca voi nominliza dar la nevoie voi prezenta si OP avand ca destinatar un cunoscut site de produse 4x4 dar si factura facuta de acest tzepar pe toata suma.... usor penala toata treaba. o sa fac publice aceste detalii in curand pe celalalt topic deschis special pentru a ne feri de tzepari.... multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Taxa de smecher,impozit pe bunavointa sau ce ? Deci...in concluzie....daca aveti probleme de oricare gen:pr1...scrieti cu incredere pe :cl..si se rezolva mai repede decat cu ancheta PRO-TV.....:n1:banana Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Taxa de smecher,impozit pe bunavointa sau ce ? Ramane cum am stabilit si inca o data iertare dar nu am avut nici o vina.Astept datele pt a plati din contul clubului si a avea o justificare. Paste fericit la toata lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Taxa de smecher,impozit pe bunavointa sau ce ? o rezolvare eleganta este intotdeauna binevenita. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate