pantera0224 Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 asa cum am spus in prezentare asteptam un mitsubishi l200 si asteptarea a luat sfarsit . Masina a venit de o saptamana si pot spune ca sunt incantat de ea ,e prima mea masina mai de teren si sper cu ea si alaturi de voi sa am numai expariente placute. Am comandat la ea scuturi si le-am si montat si acum astept sa vina si un troliu pt ea, urmeaza apoi si niste cauciucuri mai potente.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am sa-l stapinesti sanatos si fara evenimente neplacute! In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am Aratane-o si noua! An fabricatie ,pret etc....,oricum s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 (editat) Re: gata il am masina este din 2011 neagra noua a costat 25000e si poze promit sa pun imediat ce o sa ii fac deoarece sincer nu am avut timp sa ii fac. acum vin si cu o rugaminte la voi dc ma poate ajuta cineva cu o placa pt un troliu care o sa fie montat in bara deoarece la reprezentanta imi cer 416 e pe ea si mi se pare fff scumpa deoarece pe troliu dau doar 370e luat de la colegul nostru marcel de aici. cred ca am reusit sa pun si niste poze Editat Aprilie 22, 2011 de pantera0224 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am masina este din 2011 neagra noua a costat 25000e si poze promit sa pun imediat ce o sa ii fac deoarece sincer nu am avut timp sa ii fac. acum vin si cu o rugaminte la voi dc ma poate ajuta cineva cu o placa pt un troliu care o sa fie montat in bara deoarece la reprezentanta imi cer 416 e pe ea si mi se pare fff scumpa deoarece pe troliu dau doar 370e luat de la colegul nostru marcel de aici. placa se confectioneaza sau poti cumpara una universala pe care sa o adaptezi.cred ca gasesti tot la Marcel,calinvas,etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
enes Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am Sa o stapanesti sanatos si sa te duca unde ai nevoie! Frumoasa masina! Nu uita :2dr! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am masina este din 2011 neagra noua a costat 25000e si poze promit sa pun imediat ce o sa ii fac deoarece sincer nu am avut timp sa ii fac. acum vin si cu o rugaminte la voi dc ma poate ajuta cineva cu o placa pt un troliu care o sa fie montat in bara deoarece la reprezentanta imi cer 416 e pe ea si mi se pare fff scumpa deoarece pe troliu dau doar 370e luat de la colegul nostru marcel de aici. cred ca am reusit sa pun si niste poze Hotarat om !!! Doar ca s-ar putea ca tu sa vrei mai mult decat poate ea, dupa cum se vede in poze........:ha: Felicitari pentru achizitie !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am :ha:e la inceput dar pe viitor poate eu invat si ea sa ma asculte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am S-o stapanesti sanatos, vad ca ai si udat-o. Din cate stiu Marcel avea si placa, acum nu stiu daca e pentru modelul tau sau daca trebuie ceva mai special. In mod sigur o vei incalta si corespunzator. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am :h5gata am primit troliul si pe aceasta cale multumesc domnului marcel pt promtitudine si seriozitate acum sunt nerabdator sa il montez asa ca dc e cineva din galati care ma poate ajuta cu niste sfaturi ,ii sunt recunoscator . Tin sa precizez ca masina e in garantie si nu pot umbla la ea de capul meu eu am nevoie de o placa de troliu si dc mai este cineva cu aceiasi masina care are montat sa imi spuna de unde a cumparat-o sau unde a facuto????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am Pai vorbeste cu cei de unde ai luat-o sa vezi daca nu iti afecteaza troliul garantia. In ziua de azi orice e posibil. Cam asta e dezavantajul masinilor noi. Nu poti sa le modifici daca vrei sa ai garantie. Ce vrei sa faci cu masina? Adica, care este scopul pentru care ai achizitionat-o? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am Eu cred ca ai toate sansele sa pierzi garantia la masina montand asa ceva, pana si din punct de vedere electric, apoi structural pentru prinderea placi. Eu zic sa te interesezi, macar montajul sa-l faci la ei. Bafta. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am pt montaj am vb deja cu cei de la reprezentanta si au zis ca nu e nici o problema se monteaza ca au mai montat si se da factura si garantie la lucrare .Acum cred ca o sa fiu nevoit sa iau o placa speciala pt masina de la ei ca nu cred ca o sa imi faca ei adaptari de prindere la o placa universala si apoi sa imi dea si garantie . am cautat la ei pe site si am vazut cum arata placa dedicata e cam ciudatica si cred ca la una universala trebuie multe modificari si nu accepta ei asa ceva.O sa va tin la curent cu ce o sa fac .Va multumesc pt primire si sfaturi si abia astept sa se organizeze o intalnire prin zona brailei sau galatiului sa facem o escapada si sa ne cunoastem mai bine.Sarbatori cu bine si multa sanatate la toti membrii acestui forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: gata il am frumoasa jucaria. asteptam poze cu modificarile Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: gata il am Salut, sa o stapanesti sanatos si sa te scoata din......... noroaie. Din pacate daca nu-ti permit montajul pe o placa universala, vei fi nevoit sa iei de la ei, doar ptr. garantie. "Un Paste fericit tuturor!!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STODA Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: gata il am Sa o stapanesti sanatos,fara evenimente neplacute si...asteptam poze cu cosmetizarea ei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat August 9, 2011 Autor Partajează Postat August 9, 2011 Re: gata il am :wink:dupa mai mult timp am reusit sa mai fac cate ceva la masiuta.dar o sa las pozele sa vorbeasca.deci am montat in cele din urma troliu, bara cu proiectoare, flanse de 3 cm la roti si jante de tabla cu gume de noroi; si acum va mai stresez cu o intrebare : pentru montarea unui body lift de 3 cm trebuie facute si alte mobificari in afara montajului in sine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 Re: gata il am chiar nu poate nimeni sa imi dea niste informatii legate de montarea unui body lift de 3 cm? ce alte modificari mai sunt necesare pentru montarea acestuia in cazul unui mitsubishi l200. va multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: gata il am Iti dau un pm cu un link catre cineva care se ocupa cu asa ceva si care explica pe intelesul tutror in ce consta montarea unui body lift.Sper sa te ajute.Tot acolo ai si preturi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 Re: gata il am mcs pt raspuns . o sa il contactez pe roly sa vedem ce si cum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate