Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BFG MT KM2 vs Yokohama Geolander

Anjin_san

Postări Recomandate

Salut,

Ma poate ajuta cineva sa aleg intre cele doua modele de anvelope?

As aprecia sa primesc daca este posibil impresii de la cineva care le-a folosit pe ambele.

Sunt ambele pe short-listul meu si nu stiu ce sa aleg.

:tk

Razvan

Off road student on Patrol 260.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: BFG MT KM2 vs Yokohama Geolander

Pentru BFG s-a discutat si aici

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49420-BF-Goodrich-Mud-Terrain-T-A-KM2

iar pentru Yokohama cred ca vorbesti despre acest profil:

yoko.jpg.47cb706131bb18c1dcbd3342689104c6.jpg

despre care nu stiu nimic

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Am avut geolandere mt si pe noroi se descurca acceptabil dar in schimb pe zapada merg super bine.Despre Bfg stiu ca nu cele mai grozave mt-uri cica ar fi chiar mai slabe ca predecesoarele.Pana la urma ia-le pe cele care le ai mai la indemana.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Am Geolander pe Patrol,in teren sint slabe,descarca greu,pe sosea de la 60km\h huruie tare,in schimb ca rezistenta sint bune,le-am folosit 90% pe asfalt si am cu ele 50miikm parcursi,cred ca ma tin pina la 60mii.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am Geolander pe Patrol,in teren sint slabe,descarca greu,pe sosea de la 60km\h huruie tare,in schimb ca rezistenta sint bune,le-am folosit 90% pe asfalt si am cu ele 50miikm parcursi,cred ca ma tin pina la 60mii.

Ciudat, mi-am pus un rand suplimentar de roti pentru teren pe masina echipate cu Insa Turbo Sahara 235/85R16 care au exact acelasi profil cu Yokohama Geolander MT, intr-adevar pe sosea fluiera, dar in noroi sunt foarte multumit, descarca bine (clar ca nu sunt la nivelul unor simexuri, sunt doar MT-uri cu profil agresiv!)

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

Ciudat, mi-am pus un rand suplimentar de roti pentru teren pe masina echipate cu Insa Turbo Sahara 235/85R16 care au exact acelasi profil cu Yokohama Geolander MT

Exact asa este. Sunt copie dupa Geolander Mt si Insa turbo dakar sunt copie dupa Bfg Mt km1. Ranger sunt copie dupa Bfg At si asa mai departe.

Cele resapate nu au profile specifice. Unele sunt copii Simex, altele Bogger, altele At-uri sau Mt-uri renumite

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Va multumesc pentru informatii.

Avand in vedere ca folosesc masina strict la off road, am mers pe varianta Insa Turbo Special Track copie Simex.

RAportul pret calitate mi se pare super ok.

285X75X16 pret bucata 756 RON.

Testat asfalt : am mers cu 100- 120 km/ora , singurul dezavantaj ( minor ) - suna ca un avion cu elice :)).

In teren sunt net superioare profilului avut de mine anterior, adica Maxxis Mudzilla.Poate si din cauza ca Maxxisurile mele erau uzate, cel putin pe fata, cam 70%.

Razvan

:tk

Off road student on Patrol 260.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare