raduxxm Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 putin modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: noul meu jimny Arata bine bestia. Astept si lista de modificari.:br Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: noul meu jimny Bestial... :br Noroiala placuta (asteptam si pretul modificarilor) Cu stima Calin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Aprilie 24, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2011 (editat) Re: noul meu jimny chit inaltare de 5 telescoape procomp telescop directie bara panhard modificata bara fata cu suport de troliu bara spate jante intoarse gume profil simex 215 praguri statie centuri in 3 puncte haliogene si mai astept suport antena si halogen spate in locul rotii de rezerva taiat aripi fata spate si pus overfendere cauciuc si cam atit deocamdata daca nu o vand Editat Aprilie 24, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: noul meu jimny super tare masina.:br ceva modificari la motor sau punti ai facut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: noul meu jimny Arata bine piticul. Sa il stapanesti sanatos si fara incidente.:h5 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: noul meu jimny Asta inseamna putin modificat?:old Sunt curios cam unde vrei sa ajungi cu mai mmult modificat. Oricum o bestie. Sa o stapanesti sanatos. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Aprilie 24, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: noul meu jimny la motor si la punte deocamdata nu o sa vad pe parcurs daca nu vind masina o sa modific si ceva rapoarte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: noul meu jimny chit inaltare de 5 telescoape procomp telescop directie bara panhard modificata bara fata cu suport de troliu bara spate jante intoarse gume profil simex 215 praguri statie centuri in 3 puncte haliogene si mai astept suport antena si halogen spate in locul rotii de rezerva taiat aripi fata spate si pus overfendere cauciuc si cam atit deocamdata daca nu o vand Arata nervos rau de tot. Sa o stapanesti sanatos. +5cm sau +5" suspensia? Bara de unde ai luat-o sau cine ti-a facut-o? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Aprilie 25, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: noul meu jimny plus 5 cm la suspensie si inca vreo 3 la body lift bara fata si spate a facuto bogo de la otc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: noul meu jimny Vad masina pe un site de vanzari este cumparata de acolo sau o vinzi? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: noul meu jimny Vad masina pe un site de vanzari este cumparata de acolo sau o vinzi? incerc sa o vand daca este vreun doritor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: noul meu jimny masina a primit si o baterie cu gel optima galbena si plasma la troliu in loc de cablu de otel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: noul meu jimny incerc sa o vand daca este vreun doritor Si de ce nu o pui si aici la Vanzari 4x4 ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Aprilie 29, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: noul meu jimny am sa o pun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: noul meu jimny am primit rapoartele luni mi -le monteaza bogo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: noul meu jimny Detaliaza te rog cu rapoartele alea. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Mai 30, 2011 Autor Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: noul meu jimny sint rapoartele din cutia de transfer poti sa folosesti roti mai mari si sa te cocoti mult mai usor fara sa forjezi motorul in hy raportul este de 63:1 in low este de 65 :1 iti creste puterea dar iti scade viteza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: noul meu jimny sint rapoartele din cutia de transfer poti sa folosesti roti mai mari si sa te cocoti mult mai usor fara sa forjezi motorul in hy raportul este de 63:1 in low este de 65 :1 iti creste puterea dar iti scade viteza Banuiesc ca ai montat cutie de transfer de samurai pentru ca nu am auzit sa existe pe piata pinioane pentru schimbat rapoartele in CT de Jimny. Poti da te rog mai multe detalii? Multumim :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: noul meu jimny Banuiesc ca ai montat cutie de transfer de samurai pentru ca nu am auzit sa existe pe piata pinioane pentru schimbat rapoartele in CT de Jimny. Poti da te rog mai multe detalii? Multumim :h5 este cutia de transfer originala de Jimny si rapoartele sunt aduse din state pt Jimny tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: noul meu jimny este probabil vorba de kitul de transfer de la Trialjimny care reduce la 1.63 : 1 - H si 2.65 : 1 - L, luat din state..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: noul meu jimny Multumesc pentru lamuriri. Cred ca sunt multi colegi posesori de Jimny care cauta astfel de solutii. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: noul meu jimny Da. Doar alea 2 pinioane se pot schimba in reductorul de jimny fiindca e pe lant. Tot mai simpla e varianta sa pui reductor de sj410, iar dupa un timp poti sa-l faci si de 8: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Mai 31, 2011 Autor Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: noul meu jimny da am luat kitul de la trialjimny este pentru cutia de transfer de jimny nu de samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: noul meu jimny kitul de la trialjimny e din italia, nu din State, din cate stiu in State nu au jimny-uri ... Trialjimny face si pt jimny modelul vechi, si pt modelul nou, "la buton", si chiar si pt jimny diesel ... 20% sau 24 % reductie. La modelele cele noi e mai complicat sa pui reductorul de 410, ca iti trebuie informatia pt viteza ... Mi se pare ciudat ca nu prea am vazut pareri despre ele, desi omul le face demuuult (pt jimny vechi facea de prin 2006), iar pt modelul nou face de cativa ani. In Sibiu era unul, dar proprietarul nu cred ca are cont pe forum (avea pe vechiul forum). Tipul cu bigjimny.com avea asa ceva, el se plangea ca din cauza pinioanelor schimbate, lantul nu mai era intins la fel, si ii facea niste sunete aiurea ... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate