melenvasile Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 HRISTOS A INVIAT ! Ma numesc Melen Vasile Sunt din Radauti jud Suceava si urmaresc de mult discutiile de pe forumul Club 4x4 si nu numai. Sunt pasionat de mecanica auto , sunt posesor de aro m461 din anul 2002, motor mercedes 2,4 d cutie viteze originala m461 (fara reductor -desigur) .M-ul meu are carcasa de ambreiaj confectionata home made de mine si functioneaza din 2004 pina in prezent foarte bine .Am rugamintea de a-mi furniza (cine a facut acest lucru) detalii despre inversarea reductorului de la o cutie aro (de pe dreapta pe stinga)Mentionez ca doresc acest lucru deoarece in anumite situatii se simte nevoia de putere mai mare la turatii mici ale motorului si consider ca inversarea reductorului este o solutie mai simpla decit inversarea puntii.Va multumesc anticipat!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Inversare reductor de pe dreapta pe stanga la cutie viteze ARO salutare, se gasesc (destul de rar, e adevarat) cutii de viteze cu reductor pe stanga. s-au montat pe aro cu motoare ford. de inversat pur si simplu, nu cred ca se poate. ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Inversare reductor de pe dreapta pe stanga la cutie viteze ARO din ce am discutat cu cineva de la campu lung acum 4 ani, se poate inversa, doar ca ...poblema e carcasa, adica cel mai nasol e mult mai usor sa pui alta punte de fata, avand multiple avantaje - piese ieftine pentru modificare si usurinta adaptarii - piesele folosite sunt originale, deci pe de o parte ieftine si disponibile si pe de alta parte... cand se strica, posibilitate sa le inlocuiesti usor repede si ieftin - au mai facut si altii..nu tre sa inovezi mult forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melenvasile Postat Aprilie 26, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Inversare reductor de pe dreapta pe stanga la cutie viteze ARO Salutare! Multumesc pentru raspunsuri! Eu ma refeream la mutarea pozitiei reductorului pe cutia de viteze cu circa 90 grade spre stinga. Am citit undeva pe forum ca s-a montat o placa intermediara pentru rotirea reductorului.Oricum trebuie sa-mi procur o CV cu reductor si o s-o studiez. Daca nu se poate am sa procedez la inlocuirea puntii,dar treaba se complica putin deoarece la mine bratele motor nu sunt egale ,bratul drept fiind mai lung decit cel sting (trebuie sa le inversez ) si in al doi lea rind trebuie sa modific consola sustinere carcasa ambreiajcare este si ea dezaxata (carcasa ambreiaj este confectionata din OL si are un tampon central in partea de jos). Aceasta obtiune am ales-o deoarece in prima faza am montat pe sasiu motorul si cutia in patru puncte respectiv doua la motor doua la carcasa ambreiaj si existau vibratii mai mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Inversare reductor de pe dreapta pe stanga la cutie viteze ARO Salut! am vazut tarziu discutia si eu ma confrunt cu aceeasi problema la unul din M-uri. Din ce am vorbit la campulung mi s-a spus ca e nevoie doar de reductor cu iesire pe stanga acesta avand aceleasi prinderi ca si reductorul clasic, cu iesire pe dreapta. Bineinteles ca se aplica doar la cutiile de aro, la cutie originala de M nu am auzit sa se poata pune reductor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melenvasile Postat Mai 28, 2011 Autor Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: Inversare reductor de pe dreapta pe stanga la cutie viteze ARO Mi-am cumparat CV Aro ,am demontat reductorul si am constatat ca nu se poate inversa reductorul sub nici o forma. Daca stie cineva un reductor proiectat de fabrica Campulung pe partea stinga pentru CV Aro rog comunicare -tel-0744556867.Altfel singura solutie este inlocuirea puntii fata .Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Inversare reductor de pe dreapta pe stanga la cutie viteze ARO am eu reductor partea stanga pt cutie,astept vesti dak mai esti interesat 0746017697 sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Inversare reductor de pe dreapta pe stanga la cutie viteze ARO daca ai reductor pe stanga pt cutie aro ma intereseaza pe mine,bineinteles daca mai e actual... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Inversare reductor de pe dreapta pe stanga la cutie viteze ARO suna si vb,mai este interesat si alcineva de el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldtimerstudio Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Inversare reductor de pe dreapta pe stanga la cutie viteze ARO se poate monta o punte fata tv 4x4 care are carcasa invers. e mai simplu si solutia e verificata, am vazut-o la citeva masini in cimpulung. daca vrei mai sap dupa info Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Inversare reductor de pe dreapta pe stanga la cutie viteze ARO se poate pune punte de tv si reductor de aro 240 cu cutie cu tot eventual deci vei avea manetele in dreapta nu in stanga cum e la M si vei avea iesirea cardanului din CV/reductor pe dreapta,iar grupul va fi pe dreapta spatele ramane neschimbat. e solutia cea mai simpla si mai eficienta, parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate