ANSONIA Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Salut prietenii demult neintalniti, salutam deasemenea noul val. Am urmatoarea problema: am cumparat in toamna trecuta o remorca(platforma) pt. transport ATV si altecele cu masa maxima autorizata 1500kg, adica exact cat avea voie in talon masina. Chiar daca stiam despre cele 3500kg cumulate ce pot fi conduse cu B-ul, atunci cand am cumparat-o am uitat cu desavarsire de asta, fiind poate orbit de frumusetea ei stralucitoare, si am constatat in iarna ca impreuna cu masina face 3640 kg. Am urmatoarele solutii: - sa mai pun litere in carnet - nu prea am timp si chef, si..... - sa vand remorca - imi place prea mult si parca mai vreau sa incerc inca rezolvarea normala -sa o radiez si sa o reinmatriculez cu documente noi, de la un producator agrementat. - sa solicit detararea remorcii adica sa-i fac din nou RAR-ul cu o sarcina maxima de -sa zicem- 1300kg. Aceasta mi se pare cea mai valabila solutie dar pe cai neoficiale am aflat ca nu-i slobod de la stapanire. Dece, nu stiu fiindca mi se pare o problema absolut personala daca vreau sa transport mai putin cu ea. Scurt, daca cineva de pe aici ma poate ajuta sa rezolv reinmatricularea ei la o sarcina de 1300kg. .....platesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 hmmm ... dilema asemanatatoare am avut si eu acum un an + am ales varianta cu adaugarea de litere in permis timp prea mult nu consuma in plus ... poate fi chiar funny sa te plimbi cu saviema prin Bucuresti - bine acum am vazut ca au bagat masini mai noi - dar si mai nasoale ... in sensul ca sunt ori carosate ori cu prelata ... trebuie condus doar din oglinzi. din pacate nu prea gasesti unde sa faci B +E si trebuie musai C+E eu scoala am facut-o la Autogeneral si in general am fost multumit ..... iti impun sa faci ceva ore de teorie (dar asta nu-i tocmai rau ca iti asiguri examenul la sala) .... instructorul la care am picat eu (Dumitrache, Dumitrascu ... ceva de genu' ) a fost destul de Ok - am vazut ca la alti instructori era mai naspa (nu veneau la ore, aveau mai tot timpul masina stricata, etc) - oricum conducere practica faceam maxim 10-15 minute / sedinta daca te duci azi maine cred ca te poti inscrie la seria din februarie - adica o sa dai examen in aprilie-mai parti naspa: - colegi destul de .... sa zicem de certati cu apa si/sau sapunu' - pe langa taxa de scolarizare mai sunt o gramada de alte taxe (psiho, medical, etc) - vizita medicala trebuie facuta pe bune => vreme pierduta aiurea cam atat bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 si eu am ales varianta C, C+E. Am facut la Dinu 2000 de pe 1 mai. Am inceput pe o mizerie de Ford si am terminat pe un iveco nou noutz. o mica atentie la instructor :grin: si mi-am facut orele cand am vrut eu; in plus, mi-a facut el tot dosarul. 2 zile de invatzat si gata :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 vecine, te-ai facut basculantist? LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Cele mai simple 3 solutii pe care le vad eu: - vinzi remorca si cumperi alta (varianta care nu-ti place) - chestia cu radierea, acte noi si reinmatricularea cu un producator agreat (daca ai gasit pe unul care sa vrea si sa poata sa te ajute) - iei categoria BE - mai ieftin si mai rapid decat C si CE (scolarizarea dureaza, pe hartie, 10 ore dar cred ca se pot comprima orele in 2-3 sedinte, plus examinarea cu politia). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 vecine, te-ai facut basculantist? juma'te deocamdata. am luat sala dar nu am putut sa dau traseul ca am avut beleaua cu piciorul. o sa-l dau dupa ce scot fiarele. Oricum e o formalitate. Sala e nasoala (am invatzat pe de rost cacaturile alea de intrebari de mecanica) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANSONIA Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 Merci de raspunsuri, deci trag concluzia ca p-aci nu prea sunt veri cu RAR-ul! Ca aia mi se parea mai interesanta solutia.... Cu B+E pare si mai interesant acuma dar ma dezumflu cand imi aduc aminte ca io am buletin de Cluj si acolo ar trebui sa dau examenul. Oricum, daca aflati de vre-o persoana dispusa sa ma ajute, rogu-va.... @dancrp: te dai veteran , ai? :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Sunt si rulotist si cazul de mai sus e foarte frecvent printre noi. Vedeti ca BE nu face nimeni nici macar in Bucuresti. Acum se poarta o discutie cu o scoala din Bucuresti sa organizeze un examane pentru un grup mai mare de doritori. Detalii la http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.ph ... highlight= Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate