Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BMW F800 GS pareri

dans

Postări Recomandate

Re: BMW F800 GS pareri

gata,adjudekat ! :banana

am sapat pe toate forumurile si am vz toate recenziile posibile. scopul era sa gasesc un touring enduro 60/40 si am gasit alfa si omega mamei lor de motociclete.

nimic nu mi s-a aratat pina nu le-am probat. decizia : Africa Twin din DE rulata f putin in RO in stare impecabila. m-am urcat asadar in tren simbata seara si am avut norocul sa prind ultimul loc la cuseta. coeziunea cu coabitantii spatiului de dormit a fost deosebita. voi pastra mirosurile meltenilor care veneau de la mare mereu in memoria mea olfactiva , ceva greu de descris in cuvinte insa n-aveam incotro ca trebuia sa dorm...

cine a inventat mobilele a fost frate cu Coelho, frate ! pot scrie un roman despre tanti de la parter care avea o sora cu care a vorbit la telefon de minim 8 ori x 30 min ocazie cu care am aflat tot si despre sora ei care e curva si despre cat e de nashpa viata de romin in Spania printre straini:al si muuuulte altele rupte din OTV.

drumul de intoarcere de la la HD la BUC a fost horor nu din cauza traficului ci pt ca e foarte obositor sa conduci atatia km cu un ranjet de satisfactie constant sub viziera :-). e chiar greu.

un motor exceptional cu un cuplu fantastic si fiabilitate recunoscuta. asa numita ciclistica e minunata, se conduce la fel de usor ca un KTM de 120 kg iar pe inclinari e poezie. Valea Oltului fara tiruri pe motor e minunata :-) vorba neveste-mii 'ar fi chiar frumos daca n-ar fi asa urit '

s-auzim de bine !

:h5

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: BMW F800 GS pareri

Sa o stapanesti sanatos, iti doresc sa uiti mirosul de "melteni" si sa ai asfalt uscat sub roti :h5

Daca ai si ceva poze cu "capra" nu ezita sa le pui pe net :x

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare