Ile Dacian Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Salutari! Am vorbit azi cu Radu si Coco de o iesire in acest weekend la Coada Lacului Les. Am gasit cazare la cabana ''Octavia'' cu toate conditiile chiar si cu masa pentru cine vrea. Ar fi 35 lei /persoana/noapte dar nu e batut in cuie maine ar trebui sa dam un raspuns omului. Deci daca vreti sa ne onorati cu prezenta dati un telefon sau scrieti aici. Tin sa va anunt ca au ramas niste trasee de anul trecut neexplorate 0744.614131 va multumesc! Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 2, 2011 Autor Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor Pana la urma am iesit cu Adi,Eugen,George si Razvan. A fost o iesire unde eu personal mi-am testat masin pe teren accidentat si sunt foarte multumit de ea. Am avut parte si de adrenalina si de distractie si de fenomene meteo foarte variate,dar si de defectiuni diverse. Am sa pun cateva poze iar filmari sper sa puna si Adi Si George. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 2, 2011 Autor Partajează Postat Mai 2, 2011 (editat) Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor o parte din poze Editat Mai 2, 2011 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor extraordinar traseul, multumim Eugen (@DaKaR) :tk coechipierii de ieseala: de exceptie :br Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 2, 2011 Autor Partajează Postat Mai 2, 2011 (editat) Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor Editat Mai 2, 2011 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor domnilor,defilarea cu ocazia zilei de 1MAI prin Apuseni a fost extraordinara,cu toate ca vremea ne-a cam udat pancardele si drapelele.Vizibilitatea la un moment dat era de 10(zece) metri. Eu personal propun refacerea traseului pe seceta si soare. Gasca a fost de exceptie,(sper sa ma mai suporte si alta data). pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor Frumoasa iesire, sa va fie de bine!!:br Dati si voi mai multe detalii despre traseu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 3, 2011 Autor Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor Frumoasa iesire, sa va fie de bine!!:br Dati si voi mai multe detalii despre traseu. Traseul initial era urcare pe Valea Lupului - pe platou apoi spre Padis si ne intorceam spre varful Vladeasa si cu coborare in Bologa Iar traseul parcurs a fost Valea Lupului inoptare la Coada Lacului apoi Stana de Vale urcare pe varful Poieni si terminare cu Vladeasa-Bologa Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
poiuy Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor Frumos traseu!! L-am facut si eu de cateva ori. Ma numesc Ovidiu si am un Vitara, destul de bine preparat pentru asa ceva. Daca mai planuiti traseul asta vin si eu, stiu si niste drumuri foarte frumoase de coborat de la Pietrele Albe in Rachitele, Valea Cetatii sau in Valea Racadului. De urcat e chiar si mai interesant. Land Rover Defender 90 '97 BMW 320d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor Salut Ovidiu toti am picat deacord sa repetam isirea aceasta si esti binevenit oricand,iar urmatoarea actiune estea cea cu refacerea gardului la monumentul lui Horea din zona Albacului.:h5 Adi inca mai asteptam filmari.:cn Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
poiuy Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor Am sa incerc, mi-ar face placere. Stiu niste trasee frumoase prin zona. Multumesc Land Rover Defender 90 '97 BMW 320d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor M-am intalnit azi cu Adi si am primit cardul cu poze si filmulete asa ca mai pun ceva poze. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor si mai am cateva: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor frumoase poze unde e zona? la capatul lacului ati trecut podul peste rau in dreapta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 (editat) Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor pozele sunt facute intre Stana de Vale ,pe platou sus , varful Poieni si spre Vladeasa. si pe Valea Lupului. Editat Mai 17, 2011 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor si niste filmulete:http://www.youtube.com/user/daciy111#p/u/3/71wPkt1sWus http://www.youtube.com/user/daciy111#p/u/2/j9qKHhnnTLE http://www.youtube.com/user/daciy111#p/u/1/NRy8NZ5hCrY http://www.youtube.com/user/daciy111#p/u/0/-cHarKCAKtg Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor stiu zona ,de acolo se poate cobori la baraj la dragan (floroiu) vara e plin de afine :grin: si nu le culege nimeni ca e prea departe de ''civilizatie'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor in 2-3 saptamani sper sa iesim in zona Bucea - Bulz sa o luam pe creste spre Dragan, sa reluam ce am incercat acum 2 ani.:old Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor evident ca nu ati reusit sa treceti doar nu am fost cu voi:old Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
poiuy Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Iesire de 1 mai zona coada lacului les-Bihor Este un drum foarte frumos pe creste de la iesirea din remeti pana pe Poieni, Bohodei, etc. M-as alatura cu placere :grin: Land Rover Defender 90 '97 BMW 320d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate