Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fiat Campagnola ?

Land Niva Luci

Postări Recomandate

Re: fiatul facea asa ceva?

Ala e Fiat Campagnola si are ceva lucruri in comun cu renault si mercedes G, din cate imi amintesc, are motor de 2000 de peugeot si vreo cateva modele de caroserie.

SI mai are punti independente :grin:

E destul de inchegata masina, stiu ca am vazut una acum vreo 2 ani in SB...

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Cristian1 - Imi pare rau ca te contrazic un pic:

Fiat Campagnola a servit drept "vehicul de inspiratie" celor de la Renault care au produs Renault Campagnola (dotat cu motorul de Renault 20 de la acea vreme).

Vehiculul a fost prezent pe lista de propuneri prezentata armatei franceze care dorea sa reinnoiasca vechea flota de Jeep-uri.

Intr-adevar, alaturi de Renault Campagnola au mai fost prezentate Peugeot P4 (o "adaptare" dupa Mercedes G care folosea motorul limuzinei 504 pe benzina) si un Citroen (cred ca Mehari se chema, daca nu ma insel) care era replica VW Iltis.

On topic : Luci, ai niste idei ... :ha:

Link spre comentariu

detalii tehnice si cit de bune sau proaste sunt nu iti pot da dar iti pot spune ca si acum sunt in serviciul "guardia forestale" in italia si se pare ca fac fata cu succes.

fiat a predat proiectul lui iveco(sunt aceeasi familie)si a luat fiinta iveco massif,care la umila mea parere pare un off road capabil.

in italia in micile localitati de la munte pompieri,forestali,protezione civile inca au in folosinta aceste masini.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Cotetele astea au si ele mica lor legenda , in rind cu Aro , Gaz , Defender ...

Bune ?...

Fiabile ?...

Capabile?...

Aratoase ?...

In mod ciudat , nu . Dar intr-un mod inexplicabil , apreciate ...cu inima si ochi de baietel care are o lada de scule si fire de par ce vor sa incarunteascca .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Re: Fiat Campagnola ?

Sunt posesorul unui astfel de autovehicul. Este fabricat in 1984, are motorizare pe benzina, 1995 cmc, 80 CP. Am constatat ca este un autovehicul foarte rar in Romania, dar sper sa gasesc cunoscatori sau posesori de asemenea autovehicule, fie ele si neinmatriculate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare