Land Niva Luci Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 (editat) e de vanzare la italieni...dar chiar nu stiam...asta e prapadita rau http://www.subito.it/auto/fiat-campagnola-autocarro-cuneo-23438861.htm Editat Aprilie 30, 2011 de Astral Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: fiatul facea asa ceva? Ala e Fiat Campagnola si are ceva lucruri in comun cu renault si mercedes G, din cate imi amintesc, are motor de 2000 de peugeot si vreo cateva modele de caroserie. SI mai are punti independente :grin: E destul de inchegata masina, stiu ca am vazut una acum vreo 2 ani in SB... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: fiatul facea asa ceva? @Cristian1 - Imi pare rau ca te contrazic un pic: Fiat Campagnola a servit drept "vehicul de inspiratie" celor de la Renault care au produs Renault Campagnola (dotat cu motorul de Renault 20 de la acea vreme). Vehiculul a fost prezent pe lista de propuneri prezentata armatei franceze care dorea sa reinnoiasca vechea flota de Jeep-uri. Intr-adevar, alaturi de Renault Campagnola au mai fost prezentate Peugeot P4 (o "adaptare" dupa Mercedes G care folosea motorul limuzinei 504 pe benzina) si un Citroen (cred ca Mehari se chema, daca nu ma insel) care era replica VW Iltis. On topic : Luci, ai niste idei ... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: fiatul facea asa ceva? detalii tehnice si cit de bune sau proaste sunt nu iti pot da dar iti pot spune ca si acum sunt in serviciul "guardia forestale" in italia si se pare ca fac fata cu succes. fiat a predat proiectul lui iveco(sunt aceeasi familie)si a luat fiinta iveco massif,care la umila mea parere pare un off road capabil. in italia in micile localitati de la munte pompieri,forestali,protezione civile inca au in folosinta aceste masini. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: fiatul facea asa ceva? Cotetele astea au si ele mica lor legenda , in rind cu Aro , Gaz , Defender ... Bune ?... Fiabile ?... Capabile?... Aratoase ?... In mod ciudat , nu . Dar intr-un mod inexplicabil , apreciate ...cu inima si ochi de baietel care are o lada de scule si fire de par ce vor sa incarunteascca . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Fiat Campagnola ? Am redenumit topicul cu marca masinii, am adus topicul la "Altele" si am pus si pozele in primul post pt ca anuntul s-ar putea sa expire........:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Fiat Campagnola ? @oldcarsmaniac, asa e, stiam eu ceva de Renault si am fost aproape dar nu exact :grin: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Fiat Campagnola ? Iar pe acest topic avem varianta moderna : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?45862-Iveco-Campagnola REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos apetrei Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Re: Fiat Campagnola ? Sunt posesorul unui astfel de autovehicul. Este fabricat in 1984, are motorizare pe benzina, 1995 cmc, 80 CP. Am constatat ca este un autovehicul foarte rar in Romania, dar sper sa gasesc cunoscatori sau posesori de asemenea autovehicule, fie ele si neinmatriculate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate