Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum se schimba placutele pe fata la frana?

Stefyy

Postări Recomandate

Salut!

Am si eu o intrebare cum se schimba placutele pe fata la frana. precizez nissan terrano 2001 2,7 tdi. si nu imi mai merg geamurile pe bartea dreapta amndoua sunt electrice si nu functioneaza.dc?

astept raspunsuri.

Multumesc Anticipat!:hl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cum se schimba placutele pe fata la frana?

Salut. Dupa ce treci pe la :rules si prezentare, te poti apuca de frane.

Pe interiorul suportului etrierului gasesti doua surburi speciale cu care este

fixat etrierul. Au contrapiulita, deci atentie. Trebuie desfacut cel de jos, extras complet stiftul pe care culiseaza etrierul. Se roteste etrierul in sus in jurul stiftului superior ramas in pozitie. Mare atentie la burdufurile de protectie ale celor doua suruburi/stifturi. Daca se distrug, intra apa si mizerie si se blocheaza etrierul !!! Oricum e bine sa verifici daca etrierul culiseaza usor pe stifturi.

Pistonul (pistoanele - functie de model) se imping inapoi cu o presa (se poate manufactura una din platbanda groasa plus surub). Se monteaza placutele noi si se fixeaza la loc etrierul.

La geamuri: verifica prima data sigurantele. Geamurile electrice da la Terrano II au reputatia de a avea "vointa independenta"!!:ha:

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Nu am cartea la indemana, dar ai doua "cutii" cu sigurante - una in habitaclu, sub butonul de reglaj oglinzi, acoperite cu un capac - pe interior are o eticheta cu rolul fiecarei sigurante si ar tre' sa ai o cutie in compartimentul motor, in stanga (asta la benzinare , apropo... la diesel poate sunt pozitionate diferit).

PS> Incearca sa nu mai folosesti stilul messenger la scris pana nu te "altoieste" careva moderator :grin: . Nu de alta, dar de exemplu : la noi, CV inseamna Cutie de Viteze de cele mai multe ori, si nu "ceva" :tk

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Buna seara !

POWER WINDOWS este ce vrei tu sa afli. Dar cum poate nu a fost loc de tot textul acolo, ca e inghesuiala, s-ar putea sa gasesti doar PWR WDW sau asemanator...

In aceeasi ordine de idei:

- BLOWER = ventilator de habitaclu

- HORN = claxon

- FLASHERS = semnalizatoare

- LOW BEAM = faza scurta

- HIGH BEAM = faza lunga

- FOG (LIGHTS) = proiectoare sau stopuri ceata

- WIPERS = stergatoare parbriz (front = fata, rear = spate)

- RELAY = releu

Si or mai fi...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

"vointa independenta"...:ha::ha: am lesinat de ras .eu mi-am blestemat zilele cu geamul din stanga din cauza unui fir.:br

Cine nu are loc de mine, sa se inghesuiasca ! Ford Maverick -W.W.O.C.-RM.VALCEA

:jp1:rsp :rsp

Crazy Wolf->0740130543

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare