Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

se aude un scartit la servodirectie vitara

mircea19

Postări Recomandate

-am o problema la vitara cand virez se aude un scartait la roti si nu este sunetul pe care il face cureaua

-o alta problema este ca cand virez stanga parca nu merge cum merge cand virez in dreapta ca si cum ar acata ceva si dupa aia isi revine

as dori niste sfaturi in legatura cu ce ar fi si vreo posibila rezolvare

va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: se aude un scartit la servodirectie vitara

salutare patesc si eu cu volanul virat maxim stanga si daca plec de pe loc, in mers nu am sesizat inca ,se aube un bocanit scurt

si atat,e drept cu ceva timp in urma am lovit puternic o cioata de copac cu roata stanga poate sa fie de la ea ?:h5

Link spre comentariu

salutare patesc si eu cu volanul virat maxim stanga si daca plec de pe loc, in mers nu am sesizat inca ,se aube un bocanit scurt

si atat,e drept cu ceva timp in urma am lovit puternic o cioata de copac cu roata stanga poate sa fie de la ea ?:h5

la mine cand viram stanga sau dreapta maxim, facea un clanc! scurt.

sarise siguranta de la planetara stanga. pus la loc si rezolvat.

Link spre comentariu

daca are servodirectie, verifica nivelul lichidului

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Vizitator red patrol

zgomotul vine de la un pivot,capat de bara care a luat apa

Link spre comentariu

Poate sa fie si de la capatul tijei de la telescop unde vine piulita de fixare. Roaga pe cineva sa te ajute sa virezi volanul stinga dreapta si pune mana pe piulita,Se rezolva cu putina vaselina .

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

daca are servodirectie, verifica nivelul lichidului

o intrebare scurta pe langa subiect. e grav daca amesteci doua tipuri de lichid de servo directie? eu am facut-o de 2 zile si merge excelent directia. inca.

Link spre comentariu

o intrebare scurta pe langa subiect. e grav daca amesteci doua tipuri de lichid de servo directie? eu am facut-o de 2 zile si merge excelent directia. inca.

Nu e grav dar nici bine. Important e sa nu contina impuritati. Eu am facut odata si urmarile n-au fost placute.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

se pare ca incearca sa agate planetara

:dr3 vitara 98
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare