mircea19 Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 -am o problema la vitara cand virez se aude un scartait la roti si nu este sunetul pe care il face cureaua -o alta problema este ca cand virez stanga parca nu merge cum merge cand virez in dreapta ca si cum ar acata ceva si dupa aia isi revine as dori niste sfaturi in legatura cu ce ar fi si vreo posibila rezolvare va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara pivoti? plus cateva caractere ca sa functioneze forumul ... fara umplutura nu pot posta :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara salutare patesc si eu cu volanul virat maxim stanga si daca plec de pe loc, in mers nu am sesizat inca ,se aube un bocanit scurt si atat,e drept cu ceva timp in urma am lovit puternic o cioata de copac cu roata stanga poate sa fie de la ea ?:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara salutare patesc si eu cu volanul virat maxim stanga si daca plec de pe loc, in mers nu am sesizat inca ,se aube un bocanit scurt si atat,e drept cu ceva timp in urma am lovit puternic o cioata de copac cu roata stanga poate sa fie de la ea ?:h5 la mine cand viram stanga sau dreapta maxim, facea un clanc! scurt. sarise siguranta de la planetara stanga. pus la loc si rezolvat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara daca are servodirectie, verifica nivelul lichidului :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator red patrol Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara zgomotul vine de la un pivot,capat de bara care a luat apa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara Poate sa fie si de la capatul tijei de la telescop unde vine piulita de fixare. Roaga pe cineva sa te ajute sa virezi volanul stinga dreapta si pune mana pe piulita,Se rezolva cu putina vaselina . suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara daca are servodirectie, verifica nivelul lichidului o intrebare scurta pe langa subiect. e grav daca amesteci doua tipuri de lichid de servo directie? eu am facut-o de 2 zile si merge excelent directia. inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara o intrebare scurta pe langa subiect. e grav daca amesteci doua tipuri de lichid de servo directie? eu am facut-o de 2 zile si merge excelent directia. inca. Nu e grav dar nici bine. Important e sa nu contina impuritati. Eu am facut odata si urmarile n-au fost placute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea19 Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara ce pot sa fac daca a luat unul dintre pivoti apa? pot sa ii pun vaselina sau ulei? sau trebuie inlocuit.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara vaselina dupa ce cureti ce e inauntru dar pe unde a intrat apa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerut Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara salutare patesc si eu cu volanul virat maxim stanga si daca plec de pe loc, in mers nu am sesizat inca ,se aube un bocanit scurt si atat,e drept cu ceva timp in urma am lovit puternic o cioata de copac cu roata stanga poate sa fie de la ea ?:h5 se pare ca incearca sa agate planetara :dr3 vitara 98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara daca ne-ai mai da ceva informatii ar fi de bine. daca acea agatala in 4x4 virat se aude e posibil sa fie de la planetare sau mrl ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea19 Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara cred ca problema a fost la semicaseta de directie la care am pus vaselina si nu se mai aude nici un zgomot, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: se aude un scartit la servodirectie vitara la mine posibil sa fie etrierul ca am vazut ca are ceva joc,:placute uzate probabil ,deaia imi pocnea cand viram si plecam de pe loc:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate