omoroka Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Mergand pe principiul serbarii zilei de nastere (ma rog, de nastere in proprietatea mea), voi incerca sa fac un mic rezumat asupra evolutiei Barzaunului, si a mea alaturi de el, din ultimul an, adica de atunci de cand am scris articolul asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?52593-Bilanţul-Bărzăunului-la-un-an-şi-11.000-de-km&highlight=barzaunului Ei bine, km nu stiu cati s-au mai adaugat intre timp, foarte probabil sa fie ceva mai putini in comparatie cu anul precedent pentru ca si iesirile au fost mai reduse la numar. Chiar si asa insa ma bucur ca am reusit sa particip la cateva iesiri notabile. Dintre ele, bomboana de pe coliva o reprezinta editia a doua a expeditiei Transilvania Offroad. Acesta este un eveniment un pic exclusivist despre care nu se vorbeste prea mult. Nu se face offroad extrem insa timp de o saptamana ai ocazia sa parcurgi cateva sute de km de coclauri, sa dormi doar la cort, sa te speli in apa de rau sau si mai misto, sa nu te speli de loc pt ca nu sunt femei care sa te critice pentru acest aspect sau altele :ha: Alte cateva evenimente notabile au mai fost ascensiunile din Iezer, Leaota, Baiului, doua iesiri Cobrra si o iesire pe Balta Ialomitei. Am mai facut cateva iesiri si prin jurul casei, insa nu chestii notabile. Ce-mi pare rau ca nu am facut? Imi pare rau ca nu am participat din nou la Macin 2010 dar si mai si, imi pare rau ca nu am reusit sa mai ajung cu Barzaunul de loc in Dobrogea. Imi pare de asemenea rau ca iesirea traditionala de inceput de an la Calugareni nu s-a mai tinut asa cum s-a tinut anul trecut. Buuun. Care e treaba cu masinuta? Inca sunt indragostit de ea. Imi place. Mai ales ca de ceva vreme e schimbata radical. Din veverita am transformat-o in veveritoi :)) Am muncit mult la ea anul trecut, am pierdut mult timp cu upgrade-urile, asta fiind si unu din motivele pentru care am iesit mai putin fata de ultimul an. Iata ce upgrade-uri a primit masina in ultimul an: - statie radio (am intrat si eu in rand cu lumea :grin:) - suspension lift Calmini 3" + amortizor de directie + drop pit-arm; - bara fata HD AFN cu suport de troliu; - reductie 4.16 si rulmenti noi in cutia de transfer; - cauciucuri noi profil simex 235/75/15; - troliu ComeUp 6000L care s-a potrivit la fix in bara AFN; - bare de directie HD Zanfi; - tinichigerie usoara si niste overfendere de fibra tip Wrangler (sa vedem cat vor rezista) Ce am de gand sa mai fac la ea? Pai in mod lent dar sigur, va primi pana la urma o servodirectie de Omega. Apoi va mai primi cateva lucrari de intretinere pe care am de gand sa le prezint la momentul potrivit. Si cam atata zic eu aucuma :grin: Idei imi tot vin aproape zilnic insa nu vreau sa exagerez prea mult asa cum am facut-o anu trecut si sa pierd partea distractiva, cea de a merge cu ea :wink: Cum am evoluat eu Am mai invatat cate ceva, si mecanica si de-ale offroadului. Nu excelez la niciuna din cele doua, dar macar n-o sa mor prost in viata asta la capitolele de mai sus :ha::ha: Mi-ar placea sa am mai multe cunostinte in cutia de pe umeri despre cutia pe care o conduc, sa-i pot ajuta cu sfaturi concrete pe toti cei care ma suna sau ma opresc in trafic. Din pacate trebuie sa recunosc inca o data, cunostintele mele legate de Sami sunt inca destul de limitate la cateva experiente proprii sau la ce am mai citit si eu, ca si cei de pe aici :op Planuri de viitor... In ultima vreme cochetez intens cu ideea unei masini de expeditie. N-as vrea sa dau Barzaunul in schimbul altei masini, dar nu este exclus acest scenariu pana la urma. Anul acesta sigur ma voi da tot cu Barzaunul chiar daca in arsenalul meu va aparea pana la urma inca o masina. In fine, vom vedea ce va mai fi. Evident, astept cu mare nerabdare editia a treia a expeditiei masculine Transilvania Offroad si... poate pana la urma ma bag si eu la ceva concursuri, mai vedem pentru ca inca nu sunt asa convins de treaba asta :grin: Sa auzim de bine :2dr Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: A mai trecut un an in doi, a fost si soare au fost si ploi... Faina relatarea. Pune si niste poze cum arata veverita la inceput si cum a ajuns:grin::h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: A mai trecut un an in doi, a fost si soare au fost si ploi... @omoroka...daca ai banu pentru expeditionara...pariu ca nu o sa vinzi campu' cu flori...ar fi si pacat...nu zic de ce...dar reciteste ce ai scris mai sus... Si daca nu ai banu...o sa iti vina greu sa o dai...:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 30, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: A mai trecut un an in doi, a fost si soare au fost si ploi... @omoroka...daca ai banu pentru expeditionara...pariu ca nu o sa vinzi campu' cu flori...ar fi si pacat...nu zic de ce...dar reciteste ce ai scris mai sus... Si daca nu ai banu...o sa iti vina greu sa o dai...:old Pai daca ma uit pe aici pe forum cu cat se vand masini destul de echipate mi-e clar ca nu am cum sa scot tot ce am bagat in ea. Dar pe de alta parte pot sa zic ca mi-am cam atins si scopul cu ea. Este foarte posibil sa o pastrez pentru lucruri mai grele, si sa-mi iau in plus si o expeditionara. Mai vedem pana la anu :wink: @eko: voi pune si niste poze comparative. Buna idee :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: A mai trecut un an in doi, a fost si soare au fost si ploi... Foarte fain... te felicit si-ti doresc cat mai multe momente faine alaturi de barzaunul tau.:br Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 24, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: A mai trecut un an in doi, a fost si soare au fost si ploi... Intre timp au mai trecut 2 ani iar troaca e aproximativ aceeasi... Are si blocant acuma, si bushwakere si cercei HD, un pic de tinichigerie facuta, motorul toarce ca o pisica (exceptional este motorul acestei masini!)... nu, nu e anunt de vanzare, o sa ma dau in continuare cu ea, cel putin inca doi ani... ca deabia i-am refacut ITP-ul :wink: Enjoy my movie! Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: A mai trecut un an in doi, a fost si soare au fost si ploi... ... o sa ma dau in continuare cu ea, cel putin inca doi ani... Asa sa te ajute cardanul! :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: A mai trecut un an in doi, a fost si soare au fost si ploi... Asa sa te ajute cardanul! :h5 Excelent raspuns :ha::ha: Felicitari omoroka pentru masinuta, pentru modificari si pentru plimbari. Rar stiu oamenii sa imbine familia si pasiunile. :br Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: A mai trecut un an in doi, a fost si soare au fost si ploi... vizionat, placut, savurat... de cateva ori chiar :ap Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: A mai trecut un an in doi, a fost si soare au fost si ploi... Mmmm, intensă activitate! Unele secvenţe îmi par cunoscute...:grin: Felicitări! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate