baciudibaciu Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 In perioada 24-25-26 iunie ac impreuna cu prietenii si colegii din Bucuresti,Brasov si valea Jiului vom face -inca ,o iesire in zona de nord a Olteniei. Pentru ca totul sa mearga "ca pe roate" am planificat pentru ziua de sambata 07 - 05 mai o recunoastere in zona,de fapt o plimbare.Am sa merg pe valea Gilortului pana la Dalbanul,urc spre Ranca si apoi cobor in valea Galbenului pe langa Vf Papusa sau prin Floril Albe . Plecarea ar fi in jurul orei 10 din Novaci . Daca sunt doritori ma gasiti aici,pe http://www.aro-mania.ro sau la tel 0744.280.320 va astept baciu baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doru_3678 Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Una mica ! In perioada 24-25-26 iunie ac impreuna cu prietenii si colegii din Bucuresti,Brasov si valea Jiului vom face -inca ,o iesire in zona de nord a Olteniei. Pentru ca totul sa mearga "ca pe roate" am planificat pentru ziua de sambata 07 - 05 mai o recunoastere in zona,de fapt o plimbare.Am sa merg pe valea Gilortului pana la Dalbanul,urc spre Ranca si apoi cobor in valea Galbenului pe langa Vf Papusa sau prin Floril Albe . Plecarea ar fi in jurul orei 10 din Novaci . Daca sunt doritori ma gasiti aici,pe www.aro-mania.ro sau la tel 0744.280.320 va astept baciu salut...este frumos si accesibil multor masini traseul dar sa ai in vedere ca s-ar putea sa fie zapada...acum 2 saptamani era f multa zapada spre Varful Papusa, de la fantana...era asfaltul inchis. Daca se facea iesirea cand se mai incalzea putin...participam si eu cu inca un prieten cel putin. :cort :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 (editat) Re: Una mica ! cum zicea si doru, nu cred ca se poate ajunge mai sus de cismeluta... era zapada foarte mare, sub zapada sunt stanci cazute, nu ai posibilitate nici de troliere... cu mare drag as fi mers si eu, dar acum cred ca este prea riscant... Editat Mai 3, 2011 de kriu frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Una mica ! la sfarsit de iunie sunt sanse bune sa fie accesibila zona. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Una mica ! am fost ... doar o masina ... fain frumos si cu de toate https://picasaweb.google.com/tarzy2005/RecunoastereMai2011?authkey=Gv1sRgCLGjpfm6ibv6Ow# Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Una mica ! am fost ... doar o masina ... fain frumos si cu de toate https://picasaweb.google.com/tarzy2005/RecunoastereMai2011?authkey=Gv1sRgCLGjpfm6ibv6Ow# Frumoasa valea Gilortului, Nu? Am vazut ca ati mers din Novaci pe toata valea pana ati iesit in Ranca ,frumoase piesaje are Gorjul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Una mica ! dar de la ranca, in ce parte ati luat-o? nu-mi pare cunoscut traseul... este doar pe valea gilortului? frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Una mica ! De la Ranca am incercat sa coboram spre Valea Galbenului prin Musoaia dar am dat de brazi cazuti pe drum si nu aveam in dotare drujba asa ca ne-am intors pe asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Una mica ! drumul spre valea galbenului este cel care trece pe la baza telescaunului? eu am incercat asta toamna sa cobor pe acolo si s-a infundat in proprietatea cuiva... anul acesta o sa incerc invers, sa intru pe la pestera si sa ajung la ranca... m-oi rataci? frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Una mica ! pe acolo am mers si noi ... am dat si de propietate .... si ceva mai jos de intrare am gasit drumul blocat ... cand ai de gand sa faci 'incercarea"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Una mica ! pai... cam peste 3 saptamani... o sa stiu exact, weekendul viitor. frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Una mica ! Pai ... hai cu noi la sfarsit de iunie 24-25-26 baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujie Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Una mica ! sper sa fiu si eu prezent,sa ne vedem cu bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Una mica ! Pai ... hai cu noi la sfarsit de iunie 24-25-26 am o nunta atunci... :( frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Una mica ! am o nunta atunci... :( Lasa bre nunta -ca acolo te scuturi de parale :grin: si hai cu noi in munti ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Una mica ! un patrol sau doua primiti .....:ha:....cu voi ?.............as vrea sa vin si eu... ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Iunie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Una mica ! Normal ! uite ce si cum vrem sa facem anul acesta http://www.aro-mania.ro/viewtopic.php?f=8&t=106 daca vrei poti sa -mi dai un telefon 0744280320 baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Una mica ! Salut,multumesc pentru invitatie, in proportie de 80% vin si eu, daca nu mai sunt camere o sa iau si cortul cu mine. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Una mica ! Salut,multumesc pentru invitatie, in proportie de 80% vin si eu, daca nu mai sunt camere o sa iau si cortul cu mine. multumesc da-mi un telefon sa punem la punct cateva amanunte. asta daca vrei sa plecam impreuna din Bucuresti,spre Baia de Fier ! 0744.280.320 baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Una mica ! Salut, merg sigur as vrea o camera dubla daca se poate? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Una mica ! Pana acum ne-am inscris 5 din Bucuresti + dumdum, 3 din Brasov si inca 3-4 din Valea Jiului. Majoritatea agregatelor vor fi ARO:j dar nu facem discriminari si acceptam americance, japoneze, rusoaice, camile, magari sau eu stiu ce alte "animaluri" :trcapabile de drum lung si anevoios:dr1. ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Una mica ! Salut, merg sigur as vrea o camera dubla daca se poate? multumesc la pensiunea Andrea nu mai sunt locuri .eu am facut rezervarea de acum o luna .incerc sa gasesc la o lata pensiune in Baia .Vrei asda ? Maine plec spre Tg, Jiu si am sa trec pe acolo sa caut,sa vorbesc si eventual sa acontez,asta in functie de raspunsul tau ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: Una mica ! Scuze pentru intarzierea raspunsului, nu vreau sa stau izolat, o sa aduc cortul. Multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Iunie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: Una mica ! Scuze pentru intarzierea raspunsului, nu vreau sa stau izolat, o sa aduc cortul. Multumesc frumos GATA ! am rezolvat ! Vei dormi la casa de vacanta Elena ,la 5 min de mers pe jos de la pensiunea Andreea unde se vor desfasura "ostilitatile ":x:2dr:ft si grataru' de rigoare ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Iunie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: Una mica ! Scuze ptr dubla postare dar ...tare greu merge netu" baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate