silviusss Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 (editat) Re: Una mica ! Salut, oameni deosebiti locuri deosebite, felicitari participantilor si mai ales organizatorului:uameni[/ATTACH] Editat Iunie 27, 2011 de silviusss Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: Una mica ! Astept cu nerabdare urmatoarea iesire, toata stima pentru participanti si organizatori :tk[ATTACH=CONFIG]109787[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujie Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Una mica ! pentru prietenii noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Una mica ! Ma bucur sa vad ca sunteti multumiti ! Am avut de toate - scriu asta pentru cei ce au citit ce am scris la inceputuri ,dar au ezitat sa mearga ,din varii motive. voi mai face astfel de iesiri la care sunteti invitati si asteptati din nefericire nu am avut co ce sa filmez sau pozez baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Una mica ! " Toyota ma auzi?" ...va salut cu drag si ma apuc sa beau o bere... ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Una mica ! 24-25-26 iunie Salut, multumesc pentru suportul acordat, te astept la o plimbare cu .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 (editat) Re: Una mica ! 24-25-26 iunie Super iesire :banana; super oameni :h5si sper sa ne vedem snatosi la urmatorele iesiri pana atunci cateva poze Editat Iulie 1, 2011 de gabi Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: Una mica ! 24-25-26 iunie Traseul a fost unul cu un start intirziat din cauza unei masini care a avut probleme la chiuloasa , dar sa facut impartirea pasagrilor in celelalte masini chiar daca gindul le-a ramas la masina desfacuta ( pe care au reparato a doua zi si au ajuns cu bine acasa la Costanta ) ; am plecat in traseu am inceput cu un drum forestier cu ceva noroaie daca ploua ar fi fost frumoasa si urcarea dar cel mai spectaculoase au fost coborarile mai ales cea finala pe un drum unde spatele masini vroia sa depaseasca fata si cind puneai frina plecai cu stincile sparte de sub tine ca o sanie pe zapada ; nu mai spunem de anotimpurile anului prinse in citeva ore incepind de la vara torida de la pensiune la primavara de pe forestier , iarna cu vint si fulgi in virful muntelui si toamna cea frigurosa de pe coborirea finala apoi am plecat aspe pensiune unde nici macar un strop de ploaie nu ne atinsese corturile apoi a urmat stiti voi ce :2dr:x Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 (editat) Re: Una mica ! 24-25-26 iunie :ftAsa ca mai vin cu cateva :ft@bacudibaciu distanta mica la gratarul cu bunatati de la pensiune :xdar in traeu cam mare distanta intre noi si nu am poze cu agregatul si cu voi dar sper ca , colegi sa gaseasca ceva :ftcu voi cei din esalonul ,,1''pedestrasi 10'' :wink: Editat Iulie 1, 2011 de gabi Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Una mica ! 24-25-26 iunie Chiar asa Gabi ! Noi am muncit cu focul si focurile ce ne mistuiau si nici un mic pozat ?!:ha: baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate