kokane Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 nu stiu daca am postat unde trebuie, am vrut doar sa ajut. eu am improvizat asa ceva pentru geamul din spate al prelatei. ma refer la prinderea lui de usa spate/portbagaj. pe laterale nu am facut inca. poze nu am, voi face si posta daca lumea doreste sa vada rezultatul. prima poza: de la magazine de constructii, puteti cumpara un diblu ca acesta. se foloseste la agatarea obiectelor in tavan. are surub de 6. poza 2: se renunta la captuseala metalica si se adauga o garnitura obertain cu o saiba mica si o alta garnitura mare ca saiba de metal ce vine cu diblul. in aceasta ordine le-am pus eu si vin excelent si nici nu lasa apa sa patrunda. puteti adauga si silicon sanitar daca doriti. poza 3: ordinea in care vin montate. sper sa fie de folos cuiva si sper ca cineva sa posteze o idee si mai buna. invatam cu totii ceva. decat 10-15 eur/clema deja coapta, mai bine 5 lei/2 cleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate