LorDeko Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia excelente poze, foarte frumoasa iesirea, felicitari :h5 de la tabla butii ati coborat in valea siriului de unde ati urcat direct la lacul vulturilor? adica traseul facut cu yoke asta toamna? Nu am facut coborarea aia ca aveam un G stock cu noi si mi-a fost mila de el. Mai e o coborare prin padure, cu pomii aia ciudati, f vechi pe unde s-au pierdut putin baietii din Galati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia :) dap... frumoasa iesire. Nici nu am fost la distanta mare, eu am stat de vineri pana luni in Valea Doftanei si am facut ceva forestiere in zona. Week-endul care vine, 7-8 mai iesiti? Daca da, dati de veste ca 80% ma alatur ( si cu alte gume acum :)) ). Multumesc, Razvan Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia iata si o parte din traseu: slon-tabla butii-lacul vulturilor http://www.gpsies.com/map.do?fileId=mlsfpboclpvpveey dupa aia mi s a terminat bateria, dar a urmat coborirea pe "topoganul de noroi", care de data asta era uscat :grin: si nu prea era in masura sa creeze vreo emotie cuiva, catre crasna-intorsura buzaului-pasul boncuta-valea stinii-estul barajuluii maneciu multumim ghizilor, care au fost pe masura renumelui! http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia pe 8 Mai iesim Razvan.Te asteptam. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia Foarte interesanta varianta de coborare. N-o stiam. Multumim georgei :h5 Pe 8 Mai unde mergeti? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia unde e intalnirea duminica si ma ales la ce ora? 90 % sunt prezent :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia Vineri seara postez toate detaliile.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia buna seara domnilor, in caz ca se mai merge, as dori si eu sa particip, daca nu va e cu suparare. plecarea din bucuresti de unde si la ce ora este ? multumesc. exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 (editat) Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia Salut, Baietii de la Ploiesti au iesit si azi. Probabil ca o sa posteze pe seara ora la care ne vedem dimineata. Daca nu apare nici un post, dau eu un telefon. In principiu, ne vedem dimineata la ora 07:00 la McDonald's Otopeni si plecam inspre Ploiesti, asta daca se va pleca din Ploiesti la 08:00 sau 08 : 30. O zi frumoasa, Razvan Editat Mai 7, 2011 de Astral Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 7, 2011 Autor Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia Da. La 8.30 se pleaca din Ploiesti. Rompetrol Blejoi. L.E. Ce cauciucuri aveti dan ionescu si duke ??:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia salut, @Anjin_san: multumesc pt info, in principiu ramane sa ne gasim la 7:00 la mc'do in otopeni. ca sa ne regasim usor, voi avea un ziar in buzunarul stang de la loden :) @LorD'eko: profil simex. si ca sa preintampin urmatoarea intrebare, am si troliu, functional. multumesc anticipat si sa ne vedem cu bine. radu 0745 573 903 exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 7, 2011 Autor Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia Fiindca si-a dat drumu ploaia, ne gandim la un alt traseu mai frumos .. mai cu noroi. Daca tot aveti simexuri si trolii, e pacat sa nu le folositi:grin::h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia Prezent si eu la noroi :banana :banana :banana :banana :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia acum am venit de la masina. ceva probleme pe partea de incarcare care sper ca s-au rezolvat. altfel trebuie sa ne imprietenim :-) ne vedem la 07:00 la mac otopeni. later edit: reclama nu-mi apartine :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia :( M-am trezit la 08:30 cand m-a sunat LorD'eko... si m-am culcat la loc pana la 12:00. Distractie frumoasa, Razvan:old Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia Ce s-a intamplat la iesirea de duminica se poate vedea aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63545-Noroiala-intensa-pe-la-Bertea-08.05.2011 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia Salut, Se intampla ceva maine 15.05.2011? Multumesc, Razvan Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Tabla Butii+Lacul Vulturilor+Vama Buzaului+Valea Stanii+Cheia nota maxima ptr poze, poate vedem si noi lacul anul asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate