nissan4x4 Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 asa cum spune si titlul, caut un asemenea manual in format electronic. Imi trebuie , mai ales, ca sa ma dumiresc cum sta treaba cu sistemul AIR -bag. Va rog, cei care aveti asa ceva, sau link-uri targhetate pe aceasta problema, sa ma indrumati catre aceasta informatie. Multam ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: caut manual de reparatie Range Rover Sport/2007 In afara de manual iti trebuie si un tester LR pentru asta. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: caut manual de reparatie Range Rover Sport/2007 hmm, sa zicem ca imi trebuie numai manualul si atat. Ma poti ajuta? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: caut manual de reparatie Range Rover Sport/2007 Imi pare rau dar in scopuri comerciale nu te pot ajuta. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 8, 2011 Autor Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: caut manual de reparatie Range Rover Sport/2007 nu e vb de scopuri comerciale!:uameni Dar , multumesc pt ajutor, m-am descurcat ! Un dealer LR m-a ajutat fara suspiciuni "comerciale". ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate