Niva Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 In perioada 20-22 mai 2011 se organizeaza prima competitie de Rally Raid din anul in curs la Predeal (Susai). Competitia se desfasoara in sistem Baja cu treceri multiple pe acelas traseu ,si este o competitie deschisa iubitorilor de rally raid moto , quad si auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Baja Susai 2011 Mai multe detalii unde gasim?:tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Baja Susai 2011 Detalii la adresa de mai jos. http://www.clubultranscarpatic.ro Ce am aflat , este ca se pot parcurge traseele si cu masina 4x4 de serie , si se orgaizeaza si clasa promo adica incepatori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Baja Susai 2011 Mai exact aici este http://www.clubultranscarpatic.ro/doc/Regulament_particular_Baja.pdf Cerinte si dotari pentru cei inscrisi la clasa PROMO RALLY RAID ,la auto si clasa HOBBY la moto A.Categoria auto. - Autovehiculele de teren ( de serie ) trebuie sa fie inmatriculate,sa detina asigurarea RCA si cu ITP-ul la zi. - Pilotul / copilotul sa posede carnet de conducere categoria B. - Recomandam o polita de asigurare personala pentru accidente. - Echipajele trebuie sa aiba in dotare urmatoarele accesorii: a. centura de siguranta, b. triunghi reflectorizant, c. extinctor ( unul de 2kg. recomandat), d. cric, e. cheie pentru roti, f. trusa mecanica (minimul necesar), g. trusa medicala, h. roata de rezerva (recomandat 2 buc), i. chinga de remorcare, j. casti de protectie, k. trip (aparat pentru contorizarea kilometrilor) recomandat, l. lopata (recomandat), m. roll bar (recomandat). Eu m-as baga la clasa Promo dar nu am copilot si nu prea stiu cu ce se mananca Rally Raid-ul. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Baja Susai 2011 Daca nu incerci nu vei afla niciodata ! De altfel pentru Promo se face o ora de pregatire cu informatiile strict necesare . Sunt convins ca te vei descurca . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Baja Susai 2011 O singura intrebare am: - se cere sa ai licenta de pilot/copilor de pe la FRAS sau te mai miri de pe unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Baja Susai 2011 O singura intrebare am: - se cere sa ai licenta de pilot/copilor de pe la FRAS sau te mai miri de pe unde? La clasa Promo nu. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 23, 2011 Autor Partajează Postat Mai 23, 2011 (editat) Re: Baja Susai 2011 Weekend-ul acesta, la Predeal, 7 masini si 12 motociclisti s-au aliniat pentru a lua startul la “Baja Susai”, prima etapa din CNI de Rally Raid la moto si Cupa la auto. Organizatorul a reusit “sa deseneze” o etapa clasica de rally raid. In prima zi de concurs, sambata, din cauza unor neintelegeri cu Fondul Forestier, 2 probe speciale au fost anulate, astfel dintr-un total de 5 probe s-au mai alergat doar 3. Probele speciale au insumat un total de 130 de kilometri care s-au insiruit pe drumuri de macadam,agricol si forestier. Din cauza ploii, sectiunile agricole ale traseului abundau in noroi, dar acest lucru nu s-a dovedit a fi un impediment prea mare pentru concurenti. Arbitrajul (fara contestatii)a fost asigurate de catre arbitrii de la FRAS. Clasament general auto : 1.Andras Dan/Chivu Daniel – Land Rover – 00:00:00 2.Coapsi Georgian/Coapsi Catalina – Nissan - +00:41:07 3.Bordon Maurizio/Moga Alexandru – Ssang Musso - +00:46:46 Raliul a fost castigat la moto de catre Marc Mohora(atv), in timp ce pe locul doi s-a clasat Vlad Tiglariu (KTM), iar pe ultima treapta a podiumului a urcat Cristi Guta (Suzuki). Daca tot nu avem un campionat la auto , sunt binevenite si cupele , de ar fii macar din doua in doua luni una organizata. Editat Mai 28, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Baja Susai 2011 Imi pare rau ca nu am putut participa. Lipsa numarului de inmatriculare si lipsa timpului au fost mai puternice decat vointa mea, Te rog sa mai postezi pe aici informatii despre etape urmatoare ca as vrea sa incerc. Mersi. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgiancc Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Baja Susai 2011 A fost o cursa binevenita in scopul reintrarii in atmosfera rally-raid pe 2011! Ne-am simtit foarte bine si recomandam celor care inca nu au incercat rally raid-ul sa o faca. Bineinteles la clasa Promo, unde cerintele nu sunt foarte restrictive. Combinatia intre viteza, 4x4 si navigatie sigur va placea multora! Asteptam cu interes si alte etape, mai cu seama Raliul Transcarpatic!:grin: Nissan Patrol GR 3.0 2002 :jp1 Ford Focus 1.8 TDCi :wink: Clio Symbol 1.4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: Baja Susai 2011 ma bucur ca aceasta cursa a avut loc. Observ insa din prima perseverenta organizatorului in a perpetua vechile obiceiuri in NEobtinerea autorizatiilor, anularea unor speciale si alte rusini din epoca VICTORiana a RR in Romania. Oricum, pana o anumita persoana aflata in reala complicitate cu incapabilii de la FRM nu-si vor lua pseudo-monopolul de pe rallyraid, acesta va fi un pseudo-sport in continuare. Si vor avea pseudo-organizare, pseudo-competitii, pseudo-campionate, etc. Adica asa cum face FRM de 2 ani de cand raporteaza in fals ca are campionat de rallyraid fractionand cate o cursa in 3-4 sau mai multe segmente, sa "iasa" de un clasament. Acesti incapabili obisnuiti sa o dreaga din condei pe la sedinte "de federatie" la Poiana Brasov/Predeal ca in epoca ceausista pe care cu drag o permanentizeaza au reusit din ambitii si lipsa de interes sa distruga unul din cele mai frumoase sporturi din Europa. Cand aceste simple probleme se vor fi rezolvat, atunci Rallyraid-ul va reEXPLODA in Romania. Pana atunci traiasca campionatul vecin si prieten Bulgar. Pana atunci insa se pare ca vom aplica tactica offroad-ului de dinate de FRAS, si anume intalnirile "prietenesti" RUSINE !!! LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Baja Susai 2011 Probabil ca exista multe probleme care trebuie rezolvate legate de acest sport, insa prin prisma unui participant la competitii ca Baja Susai 2011 mi-as dori poate sa vad ca cei care pot si doresc sa le organizeze pot lasa la o parte orgoliul si pot lucra impreuna. Baja Susai 2011 a fost o competitie organizata cu bani putini, dar reusita. Navigatie interesanta, roadbook-uri bine puse la punct. Poate nu la fel de interesanta ca Dracula Rally Raid 2009, poate prea scurta, cu siguranta nu la fel de complexa, fara super masini, dar a fost o competitie, intr-un peisaj lipsit de alte evenimente de gen. O posibilitate de a te intalni cu prieteni si cunoscuti, de a concura si de a te simti bine. Nu stiu care sunt problemele "birocratice" ale acestui sport dar nu cred ca sunt mai putine decat cele practice: lipsesc o scoala de instructaj pentru incepatori, mai multa popularizare, mai multe competitii , fie ele si "prietenesti". Si nu in ultimul rand, nu de putine ori lipsesc banii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Baja Susai 2011 Nu resursele lipsesc: pur si simplu cei care tineau in spate acest sport s-au sictirit sa fie si fututi si cu banii luati si s-au retras. Dar asta nu inseamna ca nu avem RR in Romania. Avem insa ALT Rallyraid. care in nici un caz nu apare pe forumuri sau pe la FRM/FRAS. Si culmea este ca la fiecare "prieteneasca" sunt MULT mai multi decat la competitiile oficiale. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate