marrk Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 (editat) salutari tuturor membrilor ecestui forum am o problema am desfacut capacul de la axul cu culbutor pentru ca surubul din mijloc avea filetul stricat si suportul de pe mijlog gasit rupt plus axul rupt in doua are cineva idee daca axul e din doua parti sau e rupt daca e rupt as avea nevoie de un ax culbutori cu suportul de pe mijloc multumesc Editat Mai 15, 2011 de marrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marrk Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: probleme ax culbutory discoveri problema rezolvata se poate inchide multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: probleme ax culbutory discoveri Te rog spune-ne si cum. Poate mai are cineva nevoie. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marrk Postat Mai 15, 2011 Autor Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: probleme ax culbutory discoveri Te rog spune-ne si cum. Poate mai are cineva nevoie. pai simpluam comandat dela padokspare axul si ce mai era nevoie acum sa ivit alta problema imi fierbe apa am schimbat termostatul dar tot la fel face chiar daca apa nu e ferbinte in rezervor gilgie de parca e un vulcan si urca repede acul la apa dac cineva ma poate ajuta cu sfaturi sau solutii motorul e model 300td , 2500 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: probleme ax culbutory discoveri Poate ai garnitura de chiulasa arsa si face presiune in instalatia de racire tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marrk Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: probleme ax culbutory discoveri Poate ai garnitura de chiulasa arsa si face presiune in instalatia de racire da multumesc ai dreptate am mai consultat si e dusa garnitura de chiulasa trebue sa fac rost de una Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate