Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

schimbare rezervor samurai

floryn

Postări Recomandate

va salut :hima numesc floryn si sunt nou venit in club.am un samurai din 1997 pe arcuri elicoidale si am schimbat rezervorul care era ciuruit .am constatat ca ,capacul de care se prinde si pompa de benzina are tevile de tur si retur praf si nu se mai poate repara.am cautat la toate magazinele de piese auto dar nu aduce nimeni aceasta piesa .daca aveti vreo sugestie va ascult cu cea mai mare atentie .daca se potriveste de la alta masina nu stiu ,poate stie cineva?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: schimbare rezervor samurai

Teoretic ar trebui sa se potiveasca si de la o Vitrara, dar cel mai bine cauta un instalator(care lucreaza pe cupru), un atelier de reparat frigidere(nu glumesc) sau radiatoare auto sau tobe de esapament.Cu siguranta iti pot inlocui cele 2 tevi care trec prin capacul de vizitare al pompei in rezervor.

Link spre comentariu

multumesc pentru sugestie dar nu se poate din cauza firelor care sunt pe capac .se incalzeste capacul cand alameste tevile si se topeste plasticul care izoleaza firela de capac si face bum.nu pot sa cred ,ca am cumparat o masina si nu o pot folosi din cauza unei piese care nu o aduce nimeni in romania .nu mi ramane decat sa o dau la fier vechi:hl

Link spre comentariu

am cumparat un rezervor nou dar nu aduce nimeni capacul de la pompa si nici pe cel de la plutitor

Daca dai o cautare pe forum,sigur gasesti piesele respective la cineva care dezmembreaza. Samuraiul e foarte comun,imposibil sa nu gasesti pe aici ce ai nevoie.

Link spre comentariu

tot ce gasesti la dezmembrari este terminat . nu am gasit la nimeni care dezmembreaza piesa ,poate o avea cineva una buna dar dar nu stiu unde sa caut.

Link spre comentariu

sunt nou in club si nu am voie sa intru la vanzari cumparari

Sa postezi acolo nu poti , dar sa vezi anunturile si sa cauti prin ele ce-ti trebuie tie, poti, iar apoi poti da pm acelui user care ar putea avea ce cauti tu.........

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare