watcher Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Dragi colegi de forum, Datorita unei conjuncturi complexe, mi-ar prinde tare bine sa imprumut pentru Bucovina 2011 (19-22 mai) un Garmin la care se poate conecta antena exterioara. Antena si cablurile sunt pe masina, lipseste (si nu vine pana atunci) GPSul in care sa le bagam... Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Cine imi imprumuta un Garmin la Bucovina 2011? Daca baietii de la mine din club care merg la Bucovina nu au nevoie ...iti pot da eu un 276c cu tot cu accesorii si cu ROAD-ul pe el! Vb saptamana asta cu ei ...si la inceputul saptamanii viitoare iti dau un raspuns ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Cine imi imprumuta un Garmin la Bucovina 2011? Domnule, iti multumesc pentru oferta. Am primit un 60CSx de la Pitonul :h5 deci renunt la cerere . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Cine imi imprumuta un Garmin la Bucovina 2011? Foarte bine ...Al meu a fost "antamat" de Stefan ... :wink: ...Bafta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate