catalin.A Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 A inlocuit/probat sau auzit cineva ce piese ar fi compatibile cu LR??? Ex: eu la Freelander provenienta Anglia am caseta de directie intoarsa ( si nu este chiar in regula, intr o parte vireaza mai mult), un mecanic mia spus ca se potriveste de Cielo sau Espero.... Si as fi interesat sa o schimb, pt k de Daewoo gasesti usor... Alte idei?Sugesti? :tk:tk:tk:tk:tk:tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Compatibilitate piese Land Rover Sugestia mea e sa cauti piesa de LR...din experienta pot spune ca pe ebay sau in magazinele on-line englezesti piesele de LR noi sunt mai ieftine decat sa cumperi de la noi pentru alte tipuri... de exemplu http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Land+Rover+Freelander+steering+rack , dar daca sapi gasesti si kit de reparatie .... doar sa stii ca e "steering rack" nu "box" ...asta in cazul in care la asta te-ai referit prin "caseta de directie" NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Mai 14, 2011 Autor Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Compatibilitate piese Land Rover Foarte convenabile preturile, dar nu am comandat niciodata din afara, care ar fi procedura? Stima...:tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Compatibilitate piese Land Rover Iti alegi siteul care vrei si urmezi pasii ceruti...atat...si pachetul iti vine acasa prin curier fara sa mai platesti nimic(tre sa ai un card Visa sau Master pentru asta).....transportul din UK variaza intre 17 si 30 Lire pana in 30kg NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocofree Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover Am achizitionat de curand un Freelander 2001 - TD4 cu volan pe dreapta. In timp as vrea sa achizitionez toate piesele necesare trecerii volanului pe partea corecta. Voi incepe achizitiile cu caseta de directie. Va rog pe cei care ati trecut prin asa ceva sa-mi spuneti, caseta este aceeasi pe toate tipurile de Freelander ? Sau alfel spus cu ce este compatibila caseta de pe TD4 2001. Daca cunoasteti compatibilitati si pentru alte piese care trebuie schimbate va rog sa le treceti aici. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 (editat) Re: Compatibilitate piese Land Rover Daca cunoasteti compatibilitati si pentru alte piese care trebuie schimbate va rog sa le treceti aici. Va multumesc http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56858-schimbare-volan-dreapta-stanga-freelander&p=553690&viewfull=1#post553690 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66427-Unicul-topic-cu-sfaturi-atotcuprinzatoare-privind-achizitia-unui-Freelander&p=752620&viewfull=1#post752620 incepand de aici gasesti detaliile care te intereseaza.:wink: Caseta de directie este aceeasi pe Freelander 1 dar nu este reversibila RHD-LHD. Restul de compatibilitati le afli in functie de codurile pieselor. Editat Noiembrie 30, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocofree Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover Am citit acel topic si am sesizat ca pe linga cateva postari care dpdv tehnic sunt deosebite, sunt si multe pareri diferite. Exemplu paleta motorasului incalzire habitaclu si ac. Am mai vazut la ceva important(nu-mi aduc acum aminte) tot asa 2 pareri contrar opuse. Referitor la caseta. Este clar ca cea de pe dreapta nu merge pe stanga. De aceea spuneam ca trebuie achizitionata una de stanga. Deci sa inteleg ca aceasta caseta este aceasi din 98 pana in 2004 ,sa zicem, indiferent de motorizare ? Cu codurile este mai greu, mi-ar trebui un program Land Rover unde sa pot compara codurile. Sau sa gasesc un dezmembrator care are rabdare sa compare codurile, ceea ce este destul de greu. Am gasit una lovita in Germania din 2000, cu motorul diesel mai vechi, ptr donare de piese (cu 2 usi)dar mi-e frica sa o cumpar pana nu ascult mai multe pareri referitoare la compatibilitati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover Cu codurile este mai greu, mi-ar trebui un program Land Rover unde sa pot compara codurile. Sau sa gasesc un dezmembrator care are rabdare sa compare codurile, ceea ce este destul de greu. Pentru a te lamuri in ce priveste codurile, poti folosi: http://www.allbrit.de/UGCtree.cfm?Sprache=EN Nu este perfect, dar e suficient pentru ce vrei tu in faza asta. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover Am citit acel topic si am sesizat ca pe linga cateva postari care dpdv tehnic sunt deosebite, sunt si multe pareri diferite. Exemplu paleta motorasului incalzire habitaclu si ac. Da, iti trebuie ventilatorul de pe un LHD, cel de pe RHD are palele si sensul de rotatie invers. Chiar eu am spus asta dupa ce am schimbat ventilatorul cu unul RHD. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover ca veni vorba de compatibilitate ,nu stie cineva care model de termostat este bagat in carcasa aceea extrem de scumpa a motorului td4? ca ma gandesc ca se poate inlocui doar termostatul ! vineri am schimbat aceasta piesa si mi se pare cam exagerat de scumpa pentru un banal termostat:old Mai erau ceva modele de masini care tot asa aveau doar ca la ele s-a gasit corespondentul in piata si inlocuirea se facea cu succes ma gandesc acum daca nu cumva si la freelander se poate aplica o astfel de procedura! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover modelul asta de temostat http://www.ebay.co.uk/itm/PBM100040-Land-Rover-Freelander-1-TD4-Thermostat-/370553130452 , nu mi se pare scump...precum nici complet nu mi se pare prea scump http://www.island-4x4.co.uk/thermostat-genuine-pel100570l-p-3760.html ai codurile pieselor in linkuri...da-le pe google si vezi si tu alternative NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover exact la varianta aia ma refeream de la primul link .... acel model oare pe ce masini mai este folosit?! :h5 el nu e scump da cu transport e ceva.... Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover exact la varianta aia ma refeream de la primul link .... acel model oare pe ce masini mai este folosit?! :h5 el nu e scump da cu transport e ceva.... Ca de obicei, nu citesti pana la capat. Daca faceai ce a zis Fery mai sus: ai codurile pieselor in linkuri...da-le pe google si vezi si tu alternative Uite ce puteai gasi:http://www.paddockspares.com/pbm100040-thermostat-assy.html Si nu bag mana in foc ca e cel mai mic pret... Pe de alta parte, te astepti ca la o astfel de masina sa gasesti piese de origine la pret de piese de Dacie? (ca sa nu mai zicem ca la vechea Dacia schimbai un termostat si dupa 2 luni, in functie de noroc)... E drept ca, la masinile noastre, sunt piese exagerat de scumpe, dar, daca te gandesti cat de frecvent schimbi acea piesa de-a lungul intregii vieti a masinii, parca nu mai e dracul asa de negru. In ce ma priveste, sunt adeptul pieselor OEM (de origine): am descoperit ca multe piese aftermarket se schimba mult mai des decat cele de origine. Iar la un calcul simplu (costul piesei+costul manoperei de inlocuire), ies, de multe ori, mai ieftin cu piesa OEM decat cu cea aftermarket. Parerea mea. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover exact la varianta aia ma refeream de la primul link .... acel model oare pe ce masini mai este folosit?! :h5 el nu e scump da cu transport e ceva.... ma gandesc ca e folosit pe BMW-urile sau Rover-ele cu acelas tip de motor... dar nu cred ca e mai ieftin daca e pentru alta masina ca piesa e aceeasi... ai aici o lista, sau daca vrei neaparat sapa tu sa identifici exact tipul de motor in functie de anul de fabricatie http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M47 ...se pare ca pe Td4 e M47R NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover Aici gasesti si motorizarile de pe Td4, care au fost 3 la numar, M47, M47D, M47R, disponibile in 3 variante de putere. http://www.dieselevante.it/turbochargers.asp?idmarca=111&idcat=2 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover Am inteles ce zici tu teddy ca nu e dacie dar am tot rasfoit si am dat peste "fits all 2.0 Td models from 1996 to 2000 (upto chassis number YA999999) Rover engine" la codul pbm100040 deci nu td4 ! Al meu motor are termostatul acela cu carcasa care este undeva la 300 roni ideea e ca adus din afara o fi mai ieftin da nu cu mult ceea ce intrebasem eu este daca nu cumva cineva a incercat ca in acea carcasa sa gaseasca un termostat pe care sa il inlocuiasca care acela fiind undeva mai ieftin sa fie mai convenabil de schimbat! Stiu ca nui dacie :h5 si daca nu eram convins ca masinile astea sunt bune nu cumparam :2dr Poate cineva a incercat! Oricum am pus piesa oem dar poate cineva nu se indura sa dea atatia bani si ar fi o solutie de compromis! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lupino Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Compatibilitate piese Land Rover Daca vrei apsolut orice manual freelander 1, reparatii motor pana la caroserie inclusiv reparatii , cote de reparare caroserie etc. electrica ,coduri piese . ma gasiti pe id-ul lupu_adrian82@yahoo.com, si eu am dat ceva bani pana am reusit sa imi dau seama de anumite probleme la LR-ul meu ,traiasca DKW!:cl:1 datorita lui merge in parametri normali :j, multumesc DKW poate intr-o zi o sa imi fac si eu timp pentru reuniune lad rover:cl LR Freelander 2003 Td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate