Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Overfendere sau bushfendere?

suzimm

Postări Recomandate

avand in vedere ca de marti masina va merge la tinichigiu as vrea sa schimb aparatorile de tabla actuale care au o prindere ce favorizeaza acumularea de noroi si aparitia ruginii cu aparatori de cauciuc sau fibra,,,overfendere tip jeep wrangler am vazut cum vin pe samuraiele altor impatimiti numai ca acest lucru ar necesita ulterior si intoarcerea jantelor,,,,bushfendere a folosit cineva?

ce ar fi de preferat sa aleg?

o parere in plus m-ar ajuta...multumesc!

* editat de admin - fara link-uri de reclama

Editat de Max
audi a4b8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 luni mai târziu...
Vizitator autocarma

Re: Overfendere sau bushfendere?

te sfatui alea de Overfender pentru ca sunt mai aspectuoase prindere simpla....iar pe viitor sa cauti niste flanse distantiere de 35 -40 la roti .iar de intors janta parca nu merge din cauza etrierului.la mine nu merg intoarse pe fata.

Link spre comentariu

Salutam, trebuie sa stii ce vrei sa faci cu masina, si cat de mult vrei sa iesi cu rotile afara. Sunt mai multe variante:

- Bushwacker original, pret in Romania de aprox 800-900 euro cauciuc, poti face ce vrei cu ele si nu se rup, exista adaptate special pentru Samurai, vin cu tot ce trebuie pentru montaj;

- Bushwacker din fibra, arata la fel de frumos, dar cand te vei lasa pe ele vor ramane acolo;

- cele originale din tabla, plastic sau fibra (functie de an si locul productiei);

- banda cauciuc;

Tu decizi !

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

iti recomand sa folosesti Overfendere...sunt cu latimi de la 6 la 11 cm, sunt usor de prins si nu se rup in forestier daca te freci cu aripile de copaci iar costul este mic

bushfenderele sunt scumpe si nu cred ca se justifica...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

nu am ales nici una nici alta....am gasit un tinichigiu inventiv care mi-a modificat prinderea la aparatori exact ca la overfendere si apoi a pus tabla pe semicercul interior unde sta roata...adio noroi pe tabla samuraiului...pt doritori pot pune si niste poze,,daca doreste careva

aripile le-a curatat si le-a vopsit cu vopsea cauciucata

audi a4b8
Link spre comentariu

Doresc ei cu siguranta , da-s timizi .

Eu nu-s suficient de timid , si doresc de asemenea . Rogu-te , lumineaza-ne cu ceva poze .

Multumesc .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare