Yonutz Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Am bagat de la Statia Petrom de pe Oltenitei azi (din spate de la pompele de camioane) cu 5,1 ron... Ieri la aceeasi statie am alimentat cu 5,29 ron... Asa e si in celelalte s-a ieftinit "zama"? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? probabil ai pus benzina :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel 4x4 Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? Da, si la Oradea s-a ieftinit, nu mi-a venit sa cred. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? si in constanta sa facut 2,6 ron dar 1/2 litru :ha: suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2011 Autor Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? probabil ai pus benzina :wink: Odata am pus si benzina ...nu-i problema ... Dupa aia am scos 90 de litri ... ca facusem plinu ... :ha: De data asta nu ...chiar am facut socoteala litrii/ pret ... plm ... ma uit pe pompa, pe bon ... 5,1 ... :grin: LE - camioanele nu merg cu benzina ... :grin: (Dane nu ai fost atent, stai jos ...4! ...:ha:) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? Odata am pus si benzina ...nu-i problema ... Dupa aia am scos 90 de litri ... ca facusem plinu ... :ha: De data asta nu ...chiar am facut socoteala litrii/ pret ... plm ... ma uit pe pompa, pe bon ... 5,1 ... :grin: LE - camioanele nu merg cu benzina ... :grin: (Dane nu ai fost atent, stai jos ...4! ...:ha:) am pus si eu odata benzina la masina diesel ... copiii se grabeau la baie ... stres mare; ma uitam la pompa si nu intelegeam de ce apare acel pret ... noroc ca mi-am dat seama in timp ce alimentam ... si eu am facut plinul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? asa fac astia, se dau putin in spate cand vor sa isi faca avant pentru un nou salt forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? asa fac astia, se dau putin in spate cand vor sa isi faca avant pentru un nou salt :g foarte adevarat! putem incepe sa punem si pariuri cat de mare va fi saltul. Off: ma nerveaza incredibil de mult ca mi se pune un add in interiorul mesajului meu fara acceptul meu ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? pe pariu ca o sa mai scada? momentan ....... off: bre...dezactvati reaku reclama aia din posturile noastre......:uameni Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? pe pariu ca o sa mai scada? momentan ....... off: bre...dezactvati reaku reclama aia din posturile noastre......:uameni RZV-ule, reclama este a mea. Asa cum si tu ai avut statut de Vanzator autorizat pe forum si ti-ai promovat marfa pe care ai vandut-o, exact la fel am si eu dreptul ca sa imi promovez ce doresc. Reclama nu este in postul tau ci este pe forum. Mai sa fiu al naibi cum gasiti cate unii nod in papura pentru orice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? :g foarte adevarat! putem incepe sa punem si pariuri cat de mare va fi saltul. Off: ma nerveaza incredibil de mult ca mi se pune un add in interiorul mesajului meu fara acceptul meu ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------> 1. Add-ul nu este in postul tau. Este in forum 2. De cand trebuie sa cer eu acceptul tau ca sa imi pun reclama aici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 8, 2011 Autor Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? Auzi bre RZV-ul aveai tu o vorba care o aruncasi ABSOLUT GRATUIT in urma acu vreo cateva luni de zile ...la adresa lu mandea ...Cum ti-ar sta cu ea acusica? Huh? Din partea mea sa scada pana ne da la un litru de motorina ... bonus si un pachet cu tigari ... :wink: Na ca reclama s-a mutat acu la mine ... :uameni:ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? Se muta sigur si la mine acum :ha: Si benzina a scazut la pret... 5,11 si 5,17 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? @max: spor la noul business.reclama poti sa-ti faci cita vrei, mie mi s-a parut dubios sa port tricou cu trandafiri,cind vreau sa stau in pielea goala:grin: m-a explicat Astral,dragutzul,cum sta treaba,se muta la ultimul post, credeam ca m-am procopsit cu ea in posturile mele :hl......intentionat. ON: motorina mai scade 0,1 poate mai mult.....destul de curind Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? @max: spor la noul business.reclama poti sa-ti faci cita vrei, mie mi s-a parut dubios sa port tricou cu trandafiri,cind vreau sa stau in pielea goala:grin: m-a explicat Astral,dragutzul,cum sta treaba,se muta la ultimul post, credeam ca m-am procopsit cu ea in posturile mele :hl......intentionat. Nu as vrea sa te simti jignit acum si sa consideri ca nu esti o persoana suficient de importanta ca sa imi poarte reclama dar asta e o optiune a forumului pe care vreau sa o testez. :grin: Am pus reclama mea de test. Crezi ca nu as putea sa pun reclama in header daca as vrea? :grin: Nici site-ul meu nu este facut deocamdata. Si ala e doar de test. Na ca iar te-am lasat fara reclama. :grin:S-a mutat la mine. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? Smecheria e alta , o ieftineste cu cativa bani pe litru si dupa o scurta perioada o majoreaza....dublu.... asa cum s-a mai intamplat de altfel Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator red patrol Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? eu sunt curios ca de cate ori se va mai scumpi anul asta ca deja m-am saturat doar anul asta vorbind.sa facem un pariu,eu zic 8 ori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
auriciu2003 Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? sintem pe 1.34 euro momentan....acelasi pret ca in germanica si avem in plus vreo 8 euro centi fata de austria:bananahaz de necaz nu altceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? FUGA MARE LA POMPA, S-A IEFTENIT MOTORINA CU 1 BAN !:banana Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? Nu stiu in alte zone ale tarii insa la cluj si imprejurimi , de sambata dimineata pana duminica la ora 00:00 combustibilii de la lukoil se ieftinesc cu 20 de bani pe litru. in fiecare weekend Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? Nu stiu in alte zone ale tarii insa la cluj si imprejurimi , de sambata dimineata pana duminica la ora 00:00 combustibilii de la lukoil se ieftinesc cu 20 de bani pe litru. in fiecare weekend si la ploiesti la fel. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? E o politica a lor ca au cam ajuns sa taie frunze la caini si au scazut vanzarile nu ca i-ar durea de clienti prea tare. Am fost client lukoil multi ani (am alimentat si 10.000+ de litri pe luna la ei) si pot sa va spun asa: Raport calitate-pret: carburant f slab care se arde repede in raport cu pretul. La cantitate mare: discount 0, ba mai mult am constatat ca motorina pe factura era mai scumpa decat aia din pompa ... :uameni Litrul lor mai mic (mult mai mic decat litrul normal) ... Sa bagi intr-un rezervor de 90 care mai avea in el vreo 10 litri ... 105 ... e mai greu ... dar se poate va spun eu ... :grin: Per total: sa ma chish in promotia lor.:ha: (nici daca voi fi nevoit sa imping maisna pana la urmatoarea benzinarie nu le mai calc pragu) ...eventual sa-mi iau o punga de seminte ...vreodata ...poate ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? Ei se focuseaza in principal pe vanzarea en-gross. De acolo le vine cash-ul.:old Statiile sunt mai mult muzeu, te si intrebi de ce le mai tin...:ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? Mno ca smecheria asta cu litrul mai mic n-am stiut-o :old Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Azi s-a ieftinit motorina? Smecheria cu litrul mai mic e acceptabila pana la un punct si oarecum pertinenta. Dar cand limita se sare ... esti prost o data ... a doua oara nu ai cum sa ma fi! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate