666 Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Am incercat in trei serviceuri, la asa zisi priceputi care iau doar banii si nu fac nimic, sa reglez niste nenorocite de carburatoare care par foarte simple. ele sunt Zenith, iar motorul merge inecat, vine prea multa benzina. Daca apas cu ceva pe pistonasul care mai inchide din benzina merge bine, dar apas cam tare pentru asta, iar arcul care face asta nu impinge suficient. Apropo, am masurat arcurile la cele doua carburatoare si unul este mai lung. Am reglat plutiooarele, am curatat cuiul pontou, in rest e simplu, da nu stiu ce mama dracului sa-i mai fac, ca-mi afuma bujiile rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator red patrol Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Cine se pricepe la carburatoare Range Rover V 8 ? eu nu cunosc aceste carburatoare dar pot sa-ti dau cateva sfaturi. dupa tot ce ai facut inseamna ca problema e altundeva ,adica verifica urmatorele: -retur sa nu fie infundat[daca are retur] -se face presiune in rezervor -filtru aer infundat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Cine se pricepe la carburatoare Range Rover V 8 ? Multam pentru raspuns, sunt printre primele lucruri care le-am facut, se pare ca am totusi carburatoarele decalibrate, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Cine se pricepe la carburatoare Range Rover V 8 ? Vad ca te pricepi cat de cat....inainte de toate ia un kit de reparatie si monteaza-l... ca sa fii sigur ca toate-s in regula, dupa aia baga-te la reglaje... e vreo 10 lire varianta aftermarket AAU2967 (sau vezi exact care-i pt. masina ta ca asta-i pentru carburatoare Stromberg daca nu ma insel). NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Cine se pricepe la carburatoare Range Rover V 8 ? Am cumparat pana una alta un motor cu totul. Sa vedem ce se intampla. multumesc ptr. informatie, vreau sa imi fac si un set de carb. de rezerva, gata pregatite de lucru, Am acum 6 carburatoare, care mai de care mai rapciugoase si mai ,, neregulate". Mai am o intrebare, eu pun ulei de servo in ele, cumva o trebui alt ulei? Am mers si fara ulei cateva minute da mergeau mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Cine se pricepe la carburatoare Range Rover V 8 ? multumesc Sierrafery, m-ai ajutat pentru a doua oara, cu coduri pe care eu le gasesc dupa ce omor calculatorul. Mi-a prins bine si pt. Disco 3 la care am cumparat piese de 2000 euro, care dumnezeu stie cat as fi dat pe ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrv8 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Cine se pricepe la carburatoare Range Rover V 8 ? salut trebuie sa mai verifici daca au ulei la membrane si daca sunt bine sincronizate bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate