Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Garmin gpsmap 60 Csx versus Oregon 300

vitalies

Postări Recomandate

Salutare

Trebuie sa-i fac copilotului meu un cadou cu una dintre jucariile mentionate.

Vreau discutia sa se axexe EXCLUSIV pe aceste 2 modele, pro si contra, pareri, impresii, experienta pozitiva si neghativa. FARA ALTE MODELE

O discutie mai generala a initiat-o Yonutz de unde m-am si inspirat pentru cele 2 modele.

Am citit si rascitit atat despre ele ca mi s-o umflat creierul.

Vreau pareri de la cei care au tinut in mana si au utilizat asa ceva.

Multumesc anticipat

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu

Re: Garmin gpsmap 60 Csx versus Oregon 300

Asa este Ioane - dar vreau mai multe pareri - un gpsmap 60 am tinut in mana si m-am jucat cu el, un colorado nu.

La 60 am vazut cum se poate lua azimutul - cu distante si grade - la colorado este la fel?

busolele la gpsmap si colorado sunt la fel?

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Da ...sunt aproximativ la fel ...Ia fi atent ...ia acilea un numar de telefon: 0745.348.027 ...e tipul asta xcyrus! El e cel mai in masura sa-ti spuna care dintre ele e mai bun.

Nenea ala zicea ca 60csx-ul e de generatie mai veche dar sta cel mai bine cu semnalul iar celelalte oregon (ecran touch) si colorado (cu joystick) sunt generatie mai noua si au alte avantaje (display mai mare, rezolutie mai buna samd). M-am jucat atat cu Oregon cat si cu Colorado (care sunt practic acelasi lucru singura diferenta intre ele modul de a comunica cu el respectiv cateva functii dar care nu au legatura cu ceea ce faci tu cu el).

Atentie atat Colorado cat si Oregon vin fara incarcator de masina (merg cu doi acumulatori sau baterii mici R3)...eu am adaptat un incarcator de Blackberry de masina ... si merge ... De asemenea trebuie sa iei in calcul si cardul ...dar care nu e ca la 276c sa-ti rupa cocoasa ... din fericire!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu am un colorado 450t este generatia noua, si a venit cu tot cu incarcator, etc, am si un incarcator de bricheta in plus, acum un an am dat 2600 lei, acum cred ca e mult mai ieftin, atunci cand il am cumparat de la garmin romania, era cel mai un aparat, avea tot ce au alte model si ceva in plusde aia il am ales

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

scuze nu i colorado ci oregon 450t

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

acum am citit mai atent specificatiile si am vazut ca la colorado este o optiune in plus - se pot incarca harti customizate (jpeg-uri calibrate, google maps etc...) ceea ce la 60 nu exista. Cred ca este un argument serios pentru colorado.

Link spre comentariu

In privinta sensibilitatii antenei 60CSx este net superior . Le-am avut pe amandoua in masina , si intr-o vale adanca - printre copaci Oregon se tot vaita ca pierde semnalul. Touchscreen-ul nu inlocuieste o antena performanta .. Eu folosesc acum Garmin 62ST.

Toate cele bune!

Link spre comentariu

Sunt absolut pentru 60csx...mai absolut ca vodca:grin:

E robust si avantajul tastelor e mare.

Cum am mai spus in topicul de care se vorbea, oregonul are un delay la schimbarea nivelelor de zumare. Si trec secunde.Si mai are un sistem de afisare al trackurilor salvate amestecate cu cele transferate cu care mi-e greu sa ma obisnuiesc.

Acum ca veni vorba de copilot-competitii, eu as prefera unul fara harta ca C60 sau 76S.Se gasesc insa cu greu si la second. In teren harta Garmin te incurca.

Editat de stane
Link spre comentariu

60 csx folosit la atv de 3 ani incoace:

rezistent la vijelii,temperaturi mici,etc

semnal superstabil

sunt multumit tare de el!

m-a adus inapoi noaptea din cateva locuri unde as fi dormit sub atv:banana

Suzuki Jimny , Ironman suspension
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Pana la urma niste prieteni dragi au citit acest post nu au scris nimic dar in schimb mi-au facut cadou un Garmin gpsmap 62s

http://www.garmin.ro/produs.php?id=401&subcat_id=8&cat_id=13

abia astept sa-l incerc in teren - cat m-am jucat cu el promite multe :banana

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Felicitari pt achizitie...ai facut o alegere buna.

Seria Oregon 300/400 sta foarte prost la capitolul vizibilitate ecran daca il tii intr-o pozitie fixa iar semnalul nu este de cea mai buna calitate

60csx va ramane cel mai bun GPS ( semnalul este enervant de sensibil si precis , softul nu crapa, functioneaza dupa rasturnari cu ATV-ul, dupa baie in ulei de motor si alte peripetii )

Dintre toate GPS-urile existente as opta pt 60csx si peste 10 ani ( avand in vedere ca chipset-urile de pe noile produse Garmin sunt MTK sau Cartesio )

Sa-l folosesti cu placere

Link spre comentariu

Vizitator mao

Scuze de Offtopic, dar as vrea sa ma asigur ca 60csx la pretul de 900 lei ii bun. Aparatul este nou in cutie, tziPla.

Eu zic ca ii bun pretul, voi ce ziceti? Eu oricum il iau :d

Link spre comentariu

Scuze de Offtopic, dar as vrea sa ma asigur ca 60csx la pretul de 900 lei ii bun. Aparatul este nou in cutie, tziPla.

Eu zic ca ii bun pretul, voi ce ziceti? Eu oricum il iau :d

e foarte bun pretul - eu dupa lungi cautari gasisem la 1000 de lei

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare