Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aici putem pune link-uri catre muzica noastra preferata.

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 419
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Aici putem pune link-uri catre muzica noastra preferata.

Fir-ar sa fie, ascultati inceputul piesei HIM si a celei ce urmeaza:

"Join me" a aparut in 1999 pe albumul Razorblade Romance si tot in 99 era pe coloana sonora a unui film, 13-th floor. "Cerul" apare in 2000 pe albumul "Tatuaj" (informatii conform Wikipedia).

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos! Nu credeam ca batranele piese Pink Floyd mai pot aduce ceva nou unui maniac care isi inchipuia ca a ascultat toate variantele. Multam fain, mi-ai deschis poarta catre o minunatie de spectacol. Iar Queen e incredibil plugged sau unplugged.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Dupa un weekend furtunos melodia asta nu se mai termina in cap:))).Daca mai continuam incepeam sa aud umbre:)

[url=

][/url]

Asta mi-aduce aminte de vremea cand toata lumea asculta ''Cause I got high'' si alte cantece beton au fost uitate. Cum e asta:

Editat de f_zoltan
Land Defender 90
Link spre comentariu

Frumos! Nu credeam ca batranele piese Pink Floyd mai pot aduce ceva nou unui maniac care isi inchipuia ca a ascultat toate variantele. Multam fain, mi-ai deschis poarta catre o minunatie de spectacol. Iar Queen e incredibil plugged sau unplugged.

Spectacolul de mai sus cu David Gilmour il am pe tot in format avi de aprox 700mb. Daca il vrei spune-mi. Si ti-l trimit cumva. Si mai am concerte recente cu Gilmour.

4x4
Link spre comentariu

Vrei, calule ovaz? :) Sigur ca vreau, chiar sunt un fanatic al Floydului si al celor care au facut treaba si alaturi. Eu m-am bucurat si pentru linkurile Youtube care mi-au deschis ochii asupra spectacolului asta, ce ai tu e deja lux.

:tk

Samurai incepator
Link spre comentariu

Am revazut ieri Ocean's eleven si-mi tot suna in cap:

[video=youtube;E3jHvvn-vFQ]http://www.youtube.com/watch?v=E3jHvvn-vFQ&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXdlt_tMKSVY5ov6QhU9Kxap

Suzuki Grand Vitara XL-7 2003

ex-Land Rover Discovery 2 2004

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

muzica robotica ..... sau .... :uameni

"Tineret, mandria tarii" care merge prin cluburi n-ar aprecia remarca dvs. Ma rog, noi sa fim sanatosi ceea ce le doresc si lor, ca cica ei o ne platasca pensiile... :grin:

Suzuki Grand Vitara XL-7 2003

ex-Land Rover Discovery 2 2004

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare