caciapercius Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Daca poate cineva sa-mi spuna exact unde se afla, eventual sa ma ajute cu ceva poza daca are, filtru de polen ( habitaclu ) pentru jeep grand cherokee 2,7 crd an 2002. Nu l-am schimbat niciodata de cand am masina si ma gandesc ca ar fi bine sa o fac. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adytzu Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Filtru habitaclu jeep grand cherokee 2,7 crd, an 2002 Teoretic se afla in sau sub masca de la stergatoare ( are 3-4 nipluri care o tin si il gasesti inauntru) Spun teoretic pt ca si eu trebuie =p sa-l schimb si m-am interesat unde este localizat Bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Filtru habitaclu jeep grand cherokee 2,7 crd, an 2002 Salut ai aici mai multe informatii http://www.wjjeeps.com/cabinair.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caciapercius Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Filtru habitaclu jeep grand cherokee 2,7 crd, an 2002 Da......merci :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Filtru habitaclu jeep grand cherokee 2,7 crd, an 2002 Cu placere :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate