Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

jante grand vitara `99

Postări Recomandate

vreau sa cumpar jenti pe care sa pun cauciucuri de iarna dar nu stiu ce dimensiune trebuie, m am tot uitat si nu am vazut nimic inscriptionat pe ele . Cauciucuirile sunt 235 60 16 as pune mai subtiri de genu 215 dar nu stiu cum e cu janta ce marime trebuie ,daca nu scrie nimic pe ea cum pot sa verific sa corespunda pt tipul de masina(gv 99). Daca ma poate lamuri cineva pe tema asta ii multumesc anticipat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: jenti grand vitara

vreau sa cumpar jenti pe care sa pun cauciucuri de iarna dar nu stiu ce dimensiune trebuie, m am tot uitat si nu am vazut nimic inscriptionat pe ele . Cauciucuirile sunt 235 60 16 as pune mai subtiri de genu 215 dar nu stiu cum e cu janta ce marime trebuie ,daca nu scrie nimic pe ea cum pot sa verific sa corespunda pt tipul de masina(gv 99). Daca ma poate lamuri cineva pe tema asta ii multumesc anticipat

Uita-te aici sa vezi ce model ai :

http://www.anvelopeservicemobil.ro/Suzuki-preturi-c27.htm?prodSort=3.

Eu pe a mea am modelul 7jx16 dar din ce am citit pe forumurile din afara poti pune 215 dar sigur o sa isi piarda din stabilitate.De obicei baietii faceau asta ca sa ii poata pune si o inaltime mai mare de genul 215x75,215x80.

Dar de ce vrei sa treci la 215 ?Personal ca sa scap de stresul 235/65/16 care le gaseam greu am trecut la 235/70/16 care le gasesc mai usor.

Link spre comentariu

Re: jenti grand vitara

ma gindesc pt la iarna , mai subtiri se infig mai bine in zapada-o taie mai usor ca sa zic asa si de ce nu mai ieftine

Daca vrei ca sunt mai ieftine te cred,dar ca taie mai bine zapada nu te cred:ha::ha:.Nu uita ca totusi conduci un gv nu vreun desen animat cu nume de suc de asta nou aparut gen qasqai,juke or altceva care pe deasupra mai are si 2wd.

PS:te-ai lamurit din link sau vrei alte lamuriri suplimentare.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare