micuTZU Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Are cineva ceva schițe pentru un rollcage interior de Samurai soft top? Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi! Duster Laureate 1,5 dCi 110 cp 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristeaandm Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Re: roll cage Samurai Si pe mine m-ar interesa asa ceva ca sa rigidizez un pica caroseria, nu unul pentru competitii. Si mai ales cum se face pe partea dreapta unde este busonul de la rezervor. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristeaandm Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Re: roll cage Samurai Am uitat sa precizez ca al meu este Soft-Top. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefani Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Re: roll cage Samurai Salut.. Interesat de asemenea. As vrea sa-mi construiesc o "cusca", ceva de genul din imagine. Am gasit un fierar care zice ca se baga. Poate veni cineva cu ceva detalii ? Mai intai de toate as vrea sa stiu cam cat cantareste o asa constructie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Re: roll cage Samurai Salut.. Interesat de asemenea. As vrea sa-mi construiesc o "cusca", ceva de genul din imagine. Am gasit un fierar care zice ca se baga. Poate veni cineva cu ceva detalii ? Mai intai de toate as vrea sa stiu cam cat cantareste o asa constructie.. Teava de 5/4 2.6-3mm grosime perete, are aprox 2,6-3 kg/m si la asa un proiect folosesti intre 30-50 m teava. (Fierarul sudeaza, sau nituieste? :) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefani Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Re: roll cage Samurai Teava de 5/4 2.6-3mm grosime perete, are aprox 2,6-3 kg/m si la asa un proiect folosesti intre 30-50 m teava. (Fierarul sudeaza, sau nituieste? :) ) Multumesc.. Fierarul va suda :). Ideea e ca nu vreau sa imbrac toata masina. Doar ce se vede in poza de mai sus. La o cusca ca in poza, intra asa mult, 30-50 m teava ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefani Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Re: roll cage Samurai Salut..Daca este cineva de prin zona Moldovei cu experienta in fabricarea/montarea unui roll cage pentru un samurai, rog un PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanPatzitW Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Re: roll cage Samurai Pentru o mai buna protectie eu zic sa iei in calcul si asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefani Posted March 12, 2019 Share Posted March 12, 2019 Sunt din nou aici, deci am o problema.. :) Am cumparat un rollcage interior fata de la americanii de la Lowrange. Am prins o reducere de blackfriday-ul lor si l-am luat in fuga, haida haida...A venit cu vaporul, a durat doar 3 luni.. :) Acum apar problemele. Rollcage-ul este proiectat pentru modelul japonez cu rollbar-ul pe mijlocul masinii. Samurai-ul meu este spaniol din '97, cu rollbar-ul in spatele masinii. De altfel in manual se precizeaza ca este pentru samuraiele '86-'95. Pun o poza. Am primit doar componentele care apar cu negru. Necunoscute : 1. Rollbar-ul de pe japoneze se potriveste pe samurai-ul spaniol ? 2. Caroseria japoneza e la fel ca cea spaniola ? Pun si manualul de instalare... manual rollcage samurai.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts